Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajaja...

maz dal mi przyzwolenie.

Polecane posty

zakładam, że ty nie więcej niż 25, więc w przybliżeniu to będzie 2 razy :) a w ogóle to zalecam daleko posuniętą ostrożność w stosunku do osób występujących na tym forum. Nawet tych, które wydają Ci się z jakiegoś powodu sympatyczne :classic_cool:

czemu zalecasz ostroznosc?:classic_cool: skrzywdzili cie?:D:D

26 niedługo 27 Czyżbyś mnie ostrzegał przed samym sobą ?:P Ps. Mam kogoś i nie szukam faceta na forum;)

NocnyMotyl A z takimi trójkątami rzeczywiście mam jakieś doswiadczenie I myślisz że jest się czym chwalić? :P:D

Czytając inny topik dochodzę do wniosku, że muszę sobie znaleźć faceta, który będzie miał młodego kochanka. Będziemy się nim dzielić:D :D

Nic mi nie przeszkadza Tabasco acz jak na przeciwnika trójkątów podejrzanie dużo Cię w tematach o nich;)

Veeee :P powiedzmy, że wykorzystali moją niefrasobliwość. Motyl: ostrzegam przed ... hmm trudno to zdefiniować, w każdym razie to tylko strona internetowa, a nie prawdziwy świat, i nie wszystko jest tym, czym się wydaje.

Nocny Motyl " hmm chłoptasiu :-X ''a myślisz ze "prawdziwym mężczyzną " jest tylko starszy facet ? płytką masz definicje mężczyzny chyba. Przeciwnika trójkątów ? Miałem trójkąty -2 dziewczyny i ja -więc nie jestem przeciwnikiem ani za bardzo tym zafascynowany też nie, umiem czerpać satysfakcję z seksu bez jakiś urozmaiceń,

Gość czikibambobucza
To znaczy ze jest glupi i Cie nie kocha. Nie wyobrazam sobie przespac się z innym facetem a mąz to by mnie chyba zabił!! Tak samo nie dopuszczam opcji zeby kiedykolwiek spał z inną kobietą!

S_M naprawde zgodziłbys sie na taki trójkąt z żoną?:classic_cool:

Tabasco nic takiego nie napisałam. Ale nic na to nie poradzę, ze podobaja mi się starsi mężczyźni. Drazni mnie też podwójna moralność...

Veeee, to jest trudne pytanie... ale tu i teraz, nie mówię nie.

SM nie chcesz mi chyba powiedzieć, że tak naprawdę jesteś 64 letnią bibliotekarką, której nudzi się na emeryturze?:P

S_M a ja z tego co znam ciebie uwazam że nigdy bys na to nie poszedł :D

S_M A co po takim trójkącie? Relacje by się nie zmieniły, zapomniałbyś o tym jak inny facet brał twoją kobietę wątpię. Słyszałem o takiej dziewczynie chłopak ją namawiał na trójkąt z jego kolegą, po jakimś czasie zgodziła się zruchali ją po tygodniu ją zostawił a byli razem 2 lata..

tego też się nie da wykluczyć :) (swoją drogą, poznałem kiedyś w necie jedną bibliotekarkę, sporo starszą ode mnie... 😴)

Veeee :) być może masz rację. Ale mam wrażenie, że znasz mnie dość jednostronnie :classic_cool:

Gość igram
i jak zwykle zagmatwali temat i odeszli od meritum :(

S_M wybacz ale małzenstwa które są gotowe na takie fantazje są bardziej otwarte :classic_cool:

Tabaskoo wiem od kogo słyszałeś tą historyjkę:) Też uczestniczyłam w tej rozmowie:) On ma racje, po tyg ją chlopak zostawil a dziewczynie tyko to zryło beret, bo zrobila to dla niego. A on pewnie chciał ja tylko sprawdzić, jaką jest szmatą i jak daleko sie posunie:)

Tabasko Dlatego podkreślałem, że nie działoby się nic, co nie byłoby przewidziane scenariuszem, i akurat określenie "brał" nie bardzo by tam pasowało... ale szczegółów prywatnych fantazji nie mam ochoty upubliczniać na forum :classic_cool:.

SM trudno trzymać się scenariusza podczas seksu. U mnie to był całkowity spontan ale podkreślam- nie byłam wtedy w związku i nie było miedzy nami zadnych więzi uczuciowych.

no wiec dlatego uwazam że jak ktoś chce planowac co do milimetra przebieg spotkania to raczej kazde przekroczenie granicy = bomba jądrowa :classic_cool: