Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osobowość schizoidalna to ja

Pomóżcie mi wymyśleć jakieś czułe słówka i jak mam je mówić... co robić...?

Polecane posty

Mam faceta ok rok. Jeszcze nie powiedziałam mu nic miłego, żadnych uczuciowych wynurzeń. Przyczyna jest dość prosta- nie umiem. Jak w nicku- jestem osobowością schizoidalną (o słabym a niekiedy średnim stopniu). Jestem chłodna emocjonalnie, lubię samotność, w pewnym stopniu jestem aspołeczna. Nie szukam jednak porad odnośnie mojej osobowości, można powiedzieć, że ją akceptuje. Chodzi o mojego nieszczęsnego mężczyznę. Poniekąd chcę go oszukać, on wie, że nie jestem zbytnio uczuciowa, ale nie wie, że jest to już zaburzenie. Nie jestem wierząca, ale on tak i chce się ze mną przełamać opłatkiem. Prawdopodobnie będzie to okazja to tych słitaśnych wynurzeń. Jak mam na to reagować i co powiedzieć jemu?

Gość cfvbn
o kurwa nastepny bachor ohydny dolaczyl:o

Słucham?

Gość ksennnaaaaaaa
leczyc sie, isc do psychologa, pracowac nad soba z pomoca specjalisty, inaczej zniszczysz czlowiekowi zycie

Gość ksennnaaaaaaa
a moze tez przstac wmawiac sobie jakies schizy, dzisiaj to takie modne, kazdy prawie wmawia sobie jakies choroby

Gość Anastazja***
Poniekąd chcę go oszukać, on wie, że nie jestem zbytnio uczuciowa, ale nie wie, że jest to już zaburzenie. Nie wiem kto ci wmówił takie brednie, ale zmień lekarza :P.. albo ewentualnie bierz pół tej działki :classic_cool:

Gość ja tez jestem malo wylewna
ja rowniez jestem malo wylewna, nie mowie kocham,ale umiem byc ciepla i czula,kiedy sie mnie wprost zapytal czy ty mnie kochasz ? bo nigdy mi tego nie mowisz moj facet jest bardz bardz czuly,cieply i ciagle mi mowi jak mnie kocha,codziennie gladzi moje wlosy przed zasnieciem i opowiada jakim jeste szczesciem, to juz 2 letni zwiazek wiec zauroczenie ma za soba, taka ma poprostu nature ja natomias nie umiem powiedziec kocham, no poprostu ma kluche w gebie, owszem rozmawiamy o uczuciach, o tym ze mi na nim zalezy,ze tesknie gdy go nie ma,ze boje sie go stracic ale slowo kocham poprostu staje mi w gardle postaraj sie to nadrobic innymi slowami,rozmowa,czuloscia

Gość ale kochasz go chociaż?
Czujesz to? wogóle to znasz jakies uczucia?

Gość jak mozna byc z takimi
osobami jak Wy dwie??? Masakra takie kobiety.