Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lycealystka

Jestem w ciązy i zaraz zostne przez was zjechana, szczegolnie kiedy uslyszycie

Polecane posty

Gość Lycealystka

ze nie do konca jestem pewna kto jest ojcem. Jestem z jednym chlopakiem juz prawie rok, normalnie raz sie kochamy raz nie, ale dwa miesiace temu kapalam sie z takim innym - jego znajomym. Powinnam zwalic na alko i ziol ale wine biore na siebie. I teraz nie wiem To jedno. Druga sprawa to taka ze jestem dopiero w 1 liceum. Nie chce tego dziecka sie pozbywac. Ale boje sie komulokwiem o tym powiedziec. Od kiedy wiem o ciazy caly czas placze. Powiedzialam swojemu chlopakowi i on jest w szoku do tej pory. Ale raczej bedziemy ze soba. Czy ktos, zanim zmieszacie mnie z blotem, moze mi dac jakas rade, troche pocieszyc. Prosze

Gość gatkaaa...0
ale dwa miesiace temu kapalam sie z takim innym - jego znajomym. Napisz to zdanie po polsku. Nie rozumiem

Tak, pocieszymy Cię. Nie chcesz usuwac dziecka, mimo całej dziwnej niejasnej sytuacji. To juz bardzo dobrze o Tobie swiadczy. Inne dziewczyny juz skrobaly by sie w myslach. Czas na rozmowe z rodzicami :)

Gość Lycealystka
Dzieki

ciazy nie da sie ukryc zbyt dlugo - nie jestes pelnoletnia, musisz koniecznie powiedziec rodzicom

Gość hwdpxx
powiedz mamie bo jak się domyśli to będzie gorzej powiedz chłopakowi prawdę że nie wiesz czy on ci to zrobił będzie git moja kuzynka też sobie zrobiła bachora w liceum a teraz jest już chajtnięta z ojcem dziecka i ma jeszcze dwoje i jest szczęśliwa

Jak najszybciej powiedz rodzicom , nawet tylko z troski o dziecko musisz iść do lekarza stwierdzić ile jesteś w ciąży , nie mów chłopakowi że może to nie jego , po tym jak długo jesteś w ciąży może uda ci się ocenić kiedy zaszłaś . Nie bierz żadnych narkotyków i nie pij !! uszkodzisz dziecko w pierwszych miesiącach jest najbardziej płód narażony .

Gość malutkaczarnulka21
Porozmawiaj z rodzicami,wychowawcą,pedagogiem,może zgłoś się do jakieś poradni? No i oczywiście z chłopakiem.

Gość Taka jedna młoda........
Mówisz nam że zaszłas w ciąże podczas "kapieli"ze znajomym. :classic_cool: Dajesz dupy kazdemu który ma na to ochote? Gdybyś byłą odrobine dojrzała nie robiłabyś idioty z chłopaka, tylko powiedziała ze być moze to nie z nim jesteś w ciąży. Nie masz ani rozumu, ani odwagi. Mysle że taki laski jak ty powinny juz podczas bilansu 15latki dostawać recepte na tabletki, by taka głupia picza nie rujnowała życia sobie, chłopakowi(a nawet 2) i najważniesze- rodzicom.

Gość eleleo
A temu z którym się "kąpałaś" to też mu powiedziałaś o ciąży?

Gość Lycealystka
Nie powiedzialam mimo iz on nalega abym mu sie zwierzyla.

Gość ds;llkfjmlksjfklfjklsfksfff
To jak to sie kapałaś z nim?! Gdzie! przeciez ty musiałas zdradzac długo chłopaka. Nie wierze że nagle sie kąpałas a jego penis wsliżnał sie do cipy... :o

Gość hwdpxx
kurwiszon z ciebie i tyle

Gość Lycealystka
Razem sie kapalismy w takim goracym basenie jakby bylam troche podpita i najarana i smutna i to sie stalo/

Gość sadasa
tak, dobrze op niej swiadczy to ze nie chce sie skrobac. jest odwazna i ma sumienie. nie swiadczy o niej dobrze natomiast to ze nie wie kim jest ojciec dziecka. ale i tak wyglada w moich oczach lepiej niz dokjrzala kobieta, z praca i normalnym zyciem i facetem ktora usuwa ciaze bo taj jej wygodniej

Gość gremlinka
Jestem od Ciebie sporo starsza i normalnie bym Cię zjechała ale też podejrzewam u siebie ciążę i również nie jestem pewna z kim...Jestem absolutnie świadoma tego, że to tylko i wyłącznie moja wina, mogę zwalić na alkohol i to że w porę się wycofałam. Sprawa jest na tyle dziwna, że zarówno z jednym jak i drugim facetem nie doszło do wytrysku...Sama penetracja również trwała bardzo krótko dlatego ta ciąża jest takim zaskoczeniem...

Gość ooooooooooooooooooj
ale skończył w tobie? :)

hahahaha i Ty śmiesz oczerniac innych na innych topikach hahahahaha gratuluję spieprzonego życia i żadnych perspektyw :D:D:D