Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak nie powinno byc

wkurzona na maksa przez remont na klatce

Polecane posty

Gość tak nie powinno byc

Wyobracie sobie ze robia u nas remont na klatce, zmieniaja podlage. Ostanio nie miałam jak przejechac z wozkiem, potem musiałam czekac na winde jakies pol godziny bo dwa wyjscia byly zabite deskami oczywiscie nie bylo zadnej informacjize trzeba czekac an trzecia winde. Teraz wymieniaja mi podloge przed samymu drzwiami i pukaja do mnie ze jak bede wychodzic to zebym ie chodzila bezposrednio po tych plytka co mam przed drzwiami tylko zebym jakos tak chodzila zeby ominac te plytki czyli powinnam jeszcze przed progiem swoich drziw zrobic duzy krok na prawa strone w odelgosci jakiejsc pol metra. No chyba sobie kurwa jaja ze mnie robia, mam male dziecko nie potrafie fruwac.

Gość tak nie powinno byc
nie zrobili mi przesjcia o to chodzi.przed samymi drzwami mam plytki polozeone a mi kazali jak bede wychodzic bezposrednio przed drzwi zebym wogole w ten sposon nie wychodzila, tylko zebym prosto z domu dala kroka w prawo na odleglosc jakis pol metra. zadnego przejsci mi nie zrobili

Gość tak nie powinno byc
czyli zeby wyjsc i sie nie przewrocic bede musiała sie trzyma ramy drzwi czy jak to sie nazywa a mam male dziecko czyli dziecko pod pache i kombinuj czlowieku zebys sie nie przewrocil

Gość dhdfghdsfghdsfghdsf
i troche ci sie gimnastykki przyda spojrz w lustro

Gość tak nie powinno byc
nie powinno sie podczas remontow utrudniac tego typu spraw, place cholendarny czynsz kurwa mam prawo wymagac w tej jebanej polsce czegos

Gość dhdfghdsfghdsfghdsf
bachor niech posiedzi jeden dzien w domu

Gość tak nie powinno byc
zawsze polacy olewaja takie sprawy za granica to o glupi dlugopis potrafia zrbic sprawe, a my wiecznei potulni na wszytsko sie godzimy bo tak trzeba . hujowo zarabiam i kurwa pace grubie pieniadze wiec mam prawo wymagac

Gość dhdfghdsfghdsfghdsf
mylisz sie ja mieszkam w stanach i czasami jak jest remont to rano spac nie mozna a ja pracuje do pozna i musze spac rano - i nikogo to nie obchodzi wam polakom to wlasnie kurwa mac duzo wyobrazni a w trealu pojecia nie macie jak jest zagranica

Gość tak nie powinno byc
to oni powinni sie dostosowac do mnie a nie ja do nich,

Gość dhdfghdsfghdsfghdsf
jak co z mezem nie wychodzi i masz nudne zycie nie zwalaj na budowlanycj

Gość tak nie powinno byc
Sa rzeczy niezalezne od nas jak np. hałas chociaz tez powinien on miec wlasciwe natezenie ktorego nie mozna przekroczyc.PO cos sa kurwa przepisy zeby sie do nich stosowac. A nie ja bede sie na wszytsko godzi, i tak kurwa musze sie godzic z tym ze zarabiam hujowo a wszytsko drozeje to juz to mi wystarczy, nie bede ze wszytskim siedzie cpotulnie trzeba znac sowje prawa a nie kurwa godzic sie na wszytsko jak ciota i wiecznie potakiwac i sobie tluaczyc tak powinno byc, nie mam praw do spokoju poszanowania i wogole.

Gość tak nie powinno byc
dhdfghdsfghdsfghdsf nie mam nudnego zycia i nie mam porblemow z mezem to ze ty je masz nieoznacza ze ktos inny tez...

Gość tak nie powinno byc
Inni wykorzystuja luki prawne, kosza grube pieniadze mimo iz im sie nienzalezy a ten co mu sie nalezy naprawde to go to omija bo nie wie jak z tego skorzystac.

Gość tak nie powinno byc
Typowe polaczki eh nie bede sie klucil bo i tak nie wywalcze, eh nie bede sie starla o dofinansowanie bo i tak go nie dostane. Eh nie bede sie starl o odzkodowanie bo i tak mi go nie wyplaca. Co za sieroty zyciowe ktore uwazaja ze innym mozna wszytsko a im nic sie nienalezy

Gość nataszenssssssggggg
No to ja ci odp,mieszkam w hamburgu mam mieszkanie w budynku gdzie jest stroz i ludzie ktorzy sprzataja.place nie bagatelna sume za wynajem i tez robia remont podlogi.wyobraz sobie ze od godz 8-14 nie mozna wchodzic ani wychodzic z domu jesli akurat twoje pietro robia.zaznaczam ze mieszkam w niemczech.

Gość tak nie powinno byc
typowy jak powyżej

Gość tak nie powinno byc
nataszenssssssggggg czy rozumiem ze jestes kolejna bezrobotna ktora zeruje na panstwie, skoro siedzisz w domu w tych godzinach znaczy sie ze nie pracujesz. Ja pracuje i mam mase inny obowiazkow w miedzyczasie i dla mnie siedzenie w domu jest niemzoliwe niestety

Gość tak nie powinno byc
A tym bardziej ze teraz zblizaja sie swteia to po za podstawowymi obowiazkami jeszcze dodatkowe

Gość nataszenssssssggggg
AKURAT NIE JESTEM W DOMU TYLKO NA UCZELNI.Panstwo raczej nie stac na oplacanie czynszu w wysokosci 1500EURO.Chcialam poprostu pokazac ze nie tylo w pl jest tak BEZNADZIEJNIE.Widze ze jestes bardzo plytka osoba wiec nie kontynuuje tematu

Gość tak nie powinno byc
a co studiujesz moze łopatologie dlatego tak bronisz budowlanców :) płytka to jestes ty bo myslisz porsotlinijnie i zachowujesz sie jak typowa prostota ktora nie ma prawa wymagac niczego od innych. podporzadkowujesz sie calwokicie wszytskiemu , ni chcialabym byc takim mieczakiem i ciota ktora na wszystko sie godzi

Gość tak nie powinno byc
a po za tym skoro jestes na uczelni widac jaki z ciebie głab kapusciany zamiast skupiac sie na zajeciach siedzisz na necie

Gość nataszenssssssggggg
Nie bede cie oceniac biedna kobieto.

Gość tak nie powinno byc
juz to zrobilas wczesniej ciemnogrodzie ;/

Gość ona32
twój mąz to biedny facet skoro ma taka zrzedliwą i kłótliwa hrabianke , a gdzie chcesz kobieto z dzieckiem wychodzić? wszak pada sniezyk hehe

Kurwa mać-chcą Ci zrobić płytki fajne na klatce więc muszą to jakos ogarnąć prawda?Co mają to w minutę połozyć,bez kurzu i czekania aż płytki wyschną bo paniusia niezadowolona?Typowa pizdolona,któraej wszystko przeszkadza i mysli,że jest pępkiem świata :O

Gość tak nie powinno byc
no jak to gdzie lepic balwana, robic zakupy bo mam ruchomy grafik w pracy dzis mam wolne jutro pracuje, wiec zakupy musze zrobic dzis . To ze snieg pada nie zanczy ze nie mozna ba nawet trzeba wyjsc ruch to zdrowie

Gość tak nie powinno byc
Dlaczego wszyscy siadaja na moim mezu wara czepcie sie swoich facetow. Ja tutaj mowie o klatce i o tym ze robol kaze mi frówac nad plytakmi gdzie niejednokrotnie podczas tego remontu musiałam wozek z gondola nosic na rekach.

Gość tak nie powinno byc
to zrobcie zrzute pieniezna jak mu tak wszystkie wspolczujecie, wyprawimy sobie za to z mezusiem imprezke podac nr konta :)