Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynnna

PROBLEM Z KOŃCEM U FACETA-HELP!

Polecane posty

Gość cytrynnna

Szybko się podnieca, np siedze mu na kolanach, pocałujemy się, zrobię jakis ruch nawet go nie dotknę - jemu juz stoi. Z erekcją problemu nie ma. Jest problem z wytryskiem. On się może długo kochac, jego mały jest cały mokry,widac,że jest mu dobrze, ale nie ma takiego wytrysku wiecie obfitego.... Nie wiem jak mu pomóc, on tego za problem nie uwaza, mówi,że jak jest mokry to sie spuscił. Dodam,że facet dobiega 30-ki, codziennie piwo musi wypic, papierosy tez sie zdarzaja...Ja cały czas obwiniam siebie- on mówi,że to nie jego wina, że przeciez go podniecam ( bo ja sobie wkrecam ze nie podniecam). Jest bardzo napalony, ale tego wytrysku na koncu brak...

Gość Don Oskaro
zrób mu loda bez gumki to sie spuści

Gość cytrynnna
a jak sie nie spusci jak mu zrobię loda? nie wiem co ma wpływ na jego koniec, wiem,że ma problemy z praca, czasem alkohol itd... kurde zalezy mi na nim. On naprawde sie napala, tylko jest problem z tym wytryskiem.

Gość cytrynnna
te 2 ostatnie to podszyw. Orgazm chyba ma, bo cały się pręży i jęczy i megaszybko oddycha

Gość mam to samo ze swoim menem
Kuurna , mam to samo z moim facetem, orgazm ma jak cholera, staje mu dlugo i jest twrady , szybko dostaje erekcji, ale niestety wytrysku spermy nie moze osiagnąc, widze jak sie stara finiszowac, penis caly nabrzmialy w zwodzie, steka, jęczy, widze po jego ukrwieniu ze jest ten orgazm, a wysyrtrysku jak nie bylo tak ni ma :o

Gość esfergrhgr
u mnie to samo

Gość ciakafff
no a jak beda se chcialy kiedys z tym swoim bezwytryskowym gachem dzieciaka strzelic to jak skoro sperma nie wypływa z siurka??? nijak! nie bedzie dzieci!!!!

Gość gnidaIDA
prostaty do badania i to szybko!