Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 98765432100

plamki na ciele u dziecka

Polecane posty

Gość 98765432100

mam pytanko czy wie ktos co moga oznaczac male krosteczki na calym ciele 3 letniego dziecka? pojawily sie juz kilka dni temu ale nie ma zadnych innych objawow, nie ma goraczki, kataru nawet ani jej nie kaszle czy isc do lekarza z tym? czy po prostu moze to byc uczulenie na proszek albo plyn do plukania... zna sie ktos na tym?

Gość 98765432100
pierwsze myslalam ze to moze rozyczka albo ospa ale przeciez nie ma podwyzszonej temperatury ani nic innego

Gość 98765432100
??

Gość 98765432100
no dzieki ale od czego to moze byc?

też bym wykąpała w mące kartoflanej a jak nie zejdą to do lekarza

możliwe że jakieś uczulenie...jak od proszku to po kilku kąpielach w kartoflance powinno zniknąć ale radziłabym zmienić ten proszek na taki jaki zawsze miała...jak powruci lepiej do lekarza sie przejsc...mozliwa tez alergia na jakis składnik...podawałaś dziecku cos nowego?Mój np dostał kiedys takie uczulenie po czym sama doszłam ze to na malinki :)

Gość zalezy ile tego ma i gdzie
choroby zakaźne nie zawsze przebiegają z gorączką. Nieraz to może byc bardzo niewinne bo tylko kilka krostek. Ja bym się pokazała lekarzowi,s zczególnie ze teraz świeta i nie bedzie możliwosci iść do lekarza gdyby coś się z tego rozwinęło.

Gość 98765432100
nie przypominam sobie zeby jadla cos "nowego" ale byc moze cos z praniem bedzie wspolnego, moze plyn do plukania jej zaszkodzil dzieki dziewczyny, nie lubie biegac od razu do lekarza z kazda plamka czy katarem ale przed nami swieta i gdyby cos sie dzialo to zostanie tylko izba przyjec w szpitalu

Gość 98765432100
no w sumie racja, wydawalo mi sie ze skoro goraczki nie ma to nic zlego sie nie dzieje ale dzieci moga lagodnie przechodzic rozne choroby typu ospa czy jakies inne cholerstwo, moze faktycznie lepiej isc do lekarza

Gość ficomirrors
daj zdjęcie tych plamek, pracuje na IP moze pomoge:)

Gość 98765432100
ficomirrors dzieki za chec pomocy, ale probowalam zrobic zdj telefonem i strasznie rozmazane, slabo widac a aparat ma przy sobie moj maz poszukam w internecie moze znajde cos podobnego