Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blanka2902

nie wierzy w moje uczucia

Polecane posty

Gość blanka2902

Jestem z facetem prawie rok..cudownie nam się układa,spędzamy razem prawie cały czas(mieszkamy razem raz u mnie raz u niego),planujemy razem święta,sylwestra itp. Wyznaje mi miłość,jest opiekuńczy, wyrozumiały. W przeszłości nie byłam niewiniątkiem,powiedziałam mu o tym-dla niego nie liczy się przeszłość-tak powiedział. Kiedy mówię mu kocham wydaję mi się,że nie za bardzo mi wierzy.Rozmawiałam z nim szczerze na ten temat,ale kiedy przychodzi co do czego to wygląda tak: "Kocham Cię słoneczko moje",on: "Akurat.. ja Ciebie mocniej jeśli już". Już mnie to irytuje. Poza tym weszłam w historie przeglądarki na jego kompie i wchodzi na jakieś sexanonse..nie wiem co mam myśleć.Już mnie nie adoruje jak kiedyś,boję się,że mnie zdradzi.. co mam zrobić? bo cała otoczka wygląda extra,ale jak się w to zacznę zagłebiać to szlag mnie trafia. moze jestem za bardzo zadrosna? moze to ja zaczynam watpic w jego milosc..

Gość Eleeena
seksanonse -to chyba nie za dobrze. Musi mu czegos brakowac, skoro odwiedza takie strony. Tez bylabym zaniepokojona :-(

Gość blanka2902
przez swieta nie moglam nic napisac... otoz rozmawialam z nim o tym i powiedzial ze niby kazdy facet oglada takie rzeczy.. nie ma w tym nic zlego-zapewnial i nie mysli o zadnej zdradzie.ale jak mam mu ufac? co zrobic zeby sprawdzic czy to prawda?

Gość OnWawaaaa
Wczoraj przeżyłem najgorszy dzień mojego życia przyłapałem moją żonkę na pieprzeniu się z naszym sąsiadem.O dziwne jest to ,że mnie to bardzo podnieciło i nagrałem ich całą zabawę. Walę sobie teraz i oglądam jak on ją pieprzy. Macie i powiedzcie czy chcielibyście ją zerznąć. Odpisujcie tutaj w temacie. Czy to normalne ,że mnie to podnieca? http://tnij.com/sasiad988

Gość bąszcza
jakis zakompleksiony manipulant z tego twojego faceta.