Tarja666 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Czy można pic np.tylko letnie picie.?Czy mam zmieniac,raz pic letnie,raz zimne a raz cieple. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Na odchudzanie najlepiej pić zimne, bo wtedy organizm zużywa więcej energii, żeby picie ogrzać i spalasz więcej kalorii. A co do twojego pytania, to myślę, że chyba tak jak lubisz. Ja piję raz ciepłe, raz zimne, różnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tarja666 0 Napisano Grudzień 22, 2011 to fajnie:) Dzieki moja imienniczko;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olciaaa777 Napisano Grudzień 23, 2011 a ja powiem tak: zimne spala dodatkowe kcal jedna kostka lody minus 10kcal. ale znowu ciepła herbata kawa bardziej zapełnia żoładek. zimą pij ciepłą, latem zimną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 24, 2011 owszem, żołądek nic nie przepuści dalej, jeśli nie będzie to temperatury ciała, więc zużyje energię żeby zimne ogrzać. Ale widocznych efektów to nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwrrr Napisano Grudzień 24, 2011 Dla organizmu najlepiej nie za cieple, nie za zimne. Zbyt zimne jedzenie moze i spali jakies tam sladowe ilosci kalorii, ale tez moze oslabiac organizm (bodajze o watrobie slyszalam). Gorace rowniez nie jest najlepsze chocby dla zoladka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach