Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziarenko sezamuuu

MAM WREDNĄ TEŚCIOWĄ - dziś zepsuła mi niespodzianke ...

Polecane posty

Gość ziarenko sezamuuu

cześć,kobietki... nie mam już sił do mojej teściowej ...ciągle są jakieś spięcia...ale dziś przesadziła...siedze teraz zrezygnowana i nie wiem co napisać...27 grudnia mam urodziny..mój mąż dużo pracuje, i mało kiedy spędzamy ten dzień razem (jak już to wieczorkiem jakieś kino,kolacyjka)...teraz miało być inaczej, miała to byc niespodzianka, ale nie bedzie :( dlaczego? WREDNA teściowa ... a dokładniej: robiłam rybke na święta i ona miała sobie po nią podjechać, przyjechała i pyta "a Ty kiedy masz te urodziny? 26 czy 27?" powiedziałam kiedy, a ona "to się szykuj na wyjazd" a ja zdziwiona...a ona "no zobaczysz sobie jak to jest w SPA"...a ja "o co chodzi"...a ona "chyba M. szykuje ci taka niepsodzianke, zamiast iść do roboty"... dziewczyny ...szczęka mi opadła ... nawet nie wiecie jak mi przykro... mąż też już wie, że ja wiem... to by były pierwsze takie urodziny-niespodzianka:( a ona sie wygadała...wiedziała, że ma nic nie móić..zrobiła to specjalnie;((( oczywiście wyjazd cieszy mnie bardzo, nie moge sie doczekać, ale mysle ze mnie zrozumiecie

Gość Mauakka
No cóż, współczuję Ci teściowej... Ja na szczęście mam cudowną i wiem jaki to skarb, a mieć wredną teściową to nieszczęście :(

Gość ziarenko sezamuuu
dziekuje dziewczyny za komentarze...a ona dowiedziała się, ponieważ on zrobił przelew za rezerwację z jej konta (ja mam dostęp do jego kont i nie chciał, abym zobaczyła) :( przepraszam, że tak pisze- teraz jak czytam drugi raz, to faktycznie troszke nieskładnie, ale to z żalu...

Gość }....
o jeju budulka:O

Gość }....
o jeju bidulka:O:O a co ty male dziecko jestes czy co :O:O:O

Gość dyche
No przykre fakt, nie powinna ci teściowa tego mówić ale z drugiej strony mąż powinien wiedzieć jaką ma matkę i jeżeli miała to być niespodzianka po co jej powiedział. Nie przejmuj się głupią babą, ciesz się na super urodziny. Nie dałabym jej tej rybki za to na twoim miejscu :) Miłego pobytu w SPA.

Gość ziarenko sezamuuu
dziekuje ;) chciałam się wyżalić, to nie pierwsza taka sytuacja, kiedy ona mnie wkurzyła...

Gość ziarenko sezamuuu
dziekuje;) widze, że niektóe z was mnie rozumieją...postaram się nieprzejmować, ale jestem troszke smutna nawet nie chodzi o to, że się wygadała i tej niespodzianki nie będzie..ale o to, że jest taka okropna dla mnie :( że nie chce, abym ja miałą radość z czegoś i to niszczy

Gość }....
dobra skoncz juz biadolic jaka biedna jestes bo nie ma niespodzianki:O tez masz kurna problemy