Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa :)

Podróż pociągiem ze szczeniakiem

Polecane posty

Czy ktoś już podróżował pociągiem z małym psem ( 3,5 kg) Jak wygladała taka podróż? może jakieś wskazówki... czy za tak małego pieska musze wykupić bilet? Proszę o jakieś informacje :)

Nikt mi nie powie :( o glupotkach to chce się pisać ale żeby komuś pomóc to już nie ma chętnych... :(

To jest boston terrier i ma bardzo mało sierści i krótką ale jak ktoś będzie miał alergię to się przesiadę do innego przedziału :)

szczęśliwa :)) Każdy psiak raczej wymaga biletu, nie wiedziałam nigdzie zapisów mówiących o wieku psa, tylko o jego posiadaniu w wagonie. Zwierzaczki mają bilety ryczałtowe, tańsze zwykle niż ludziska. Moja rada, kup w aptece podkłady jednorazowe, np. 60X40 cm, będa jak znalazł do transporterka/ kosza jak się niuniuś posiusia albo coś bardzie aromatycznego zrobi :) Przygotuj też małą miseczkę i wode w butelce oraz suche żarełko, szczególnie jeśli trasa dłuuuuga :) W sam raz będa mokre chusteczki jak się maluszkowi zdarzy wpadka z przodu lub z tyłu. Na stronie pkp powinnas znaleźć zapis mówiący o podróżowaniu z psem. Kiedyś był warunek zgody współprasażerów na podróżowanie, być może , że nadal tak jest. Doczytaj - będziesz lepiej przygotowana na to, że jakaś PaniuniaMalunia powie, że ona z siersciuchem w przedziale NIE A NIE :D Powodzenia :))))

Dziękuję za radę, faktycznie te podkłady mogą btyć potrzebne