Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie powinnam pościelić?

Na swieta przyjezdza do nas corka ze swym narzeczonym ktory jest czarny

Polecane posty

Gość Gdzie powinnam pościelić?

Jej posciele w jej pokoju ale jemu gdzie? Nie chce aby spal z nia, nie chce aby spal z synem ani w salonie. Garaż?

Gość qwedcxz
Ciekawi mnie, jakbys ty chciala byc traktowana przez jego rodzine? Znajac zycie onn juz spal z twoja corka, wiec? Choc z twojej wiadomosci wynika straszna tolerancja, skoro on a go zaakceptowala, to ty nie mozesz? Moze poza kolorem skory jednak ma jakies zalety, moze dasz mu szanse?

Gość żałośne to
ale masz babo problem przypomnij sobie jak ty bylas w jej wieku, a poreszta jak sie nie beda sexic u ciebie w domu to zrobia to gdzie indziej wiec nie wiem w czym ty problem robisz jak by mi tak kiedys ktos zrobil jak ty chcesz corce zrobic to bym zrobila odwrot w dzwiach i wyszla razem z nim i tyle w temacie

Gość lojdsbhfvcjhew
jemu pościel w pokoju córki a córka z synem chyba może spać? ewentualnie niech śpią razem i tak wiadomo że uprawiają sex więc co za problem 🖐️

Gość narzeczonych chcesz rozdzielać
?

Gość Sheeeen
Murzyn, Hindus i Żyd podróżowali samochodem po Ameryce. W środku nocy i prerii mieli awarię. Po ciemku ciężko coś nareperować postanowili więc, poszukać miejsca na nocleg. Szczęściem tuż obok znajdowała się farma, z bardzo życzliwym gospodarzem, który powiedział do niespodziewanych gości: - Mam w pokoju gościnnym tylko dwa łóżka, tak wiec jeden z was będzie musiał się przespać w chlewiku. Żyd na to: - Ja pół życia spędziłem w kibucu. Taki czysty chlewik to dla mnie nic nowego. Ja się tam prześpię. Żyd poszedł do chlewa, Murzyn z Hindusem zajęli obydwa łóżka w pokoju. Po 15 minutach, pukanie do drzwi pokoju. Za drzwiami stoi Żyd i mówi: - Niestety w chlewie jest świnia. Nie mogę tam spać, religia mi zabrania. Na to Hindus: - Ja żyłem w slumsach Bombaju. Mnie tam świnia nie przeszkadza. Ja będę spał w chlewie. I tak zrobił. Ale po 15 minutach stał przed drzwiami i mówił do Żyda: - Nic nie mówiłeś, że tam stoi także krowa. Ja nie mogę tam spać. Religia mi na to nie pozwala. Tym razem zaoferował się Murzyn: - Przecież ja jestem z Harlemu. Jak dla mnie spać ze świnią i krową to i tak luksus. Murzyn poszedł więc do chlewa. Po chwili znowu pukanie do drzwi. Żyd z Hindusem biegną aby je otworzyć. Za drzwiami stoją świnia z krową.

Gość anabol
hahah 10/10! Wspolczuje ci Gdzie powinnam pościelić? Corka z czarnym....

Gość mą szeriiiiiiiiii
w piwnicy :D o matko jakby moja corka z czarnym przyszła rto bym pogoniłą albo ugotowała z niego gulasz :D

Gość 762376736
Polacy to dzikusy :)

Gość uwazaj piszac to
fajny ten dowcip hehe :)

Gość venge.
oni sypiają na ulicy, byle gdzie zapytaj go?

Gość Sheeen
Nie pozwoliłabym na czarnego w rodzinie... Nigdy w życiu. Tu gdzie mieszkam obecnie jest jeszcze gorsza nagonka na czarnych niż w Polsce. Przynajmniej nie mają takich problemów.

Gość uussr
a gdzie jestes Sheeen?

Gość ola z na wspólnej
odpowiem na temat: czarno to widzę a tak na poważnie w Podręczniku Savoir-vivre piszą, że nie wypada życzyć białych świąt w takiej sytuacji

Gość Sheeen
uussr Norwegia. Tu czarnych nie lubią bardziej niżu nas ruskich :D

Gość Adonis-88
Pójdźcie z czarnym na pasterkę

Gość uussr
prawidlowo, Norwegia gora !