Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona joanna23

czy przesadzę jeżeli tak zrobię?

Polecane posty

Gość wkurzona joanna23

hej. umówiłam się dzisiaj z facetem na 17. napisał mi o 16:30 żebym przyszła na 18 bo on nie zdąży wrócić (nie wiem gdzie jest ani co robi, myślę że poszedł na piwo i plotki z koleżaneczkami ze studiów) no pomyślałam sobie ok pomimo tego, że już wyszłam z domu bo chciałam wejść jeszcze po drodze do cukierni a do niego mam kawałek drogi. dostałam przed chwilą sms żebym przyszła na 19 i się po prostu wkurwiłam bo nie lubię gdy mnie ktoś tak zwodzi i co chwila zmienia zdanie. przebrałam się w dres i nie zamierzam wychodzić już z domu. wyłączę dźwięki i mu powiem koło 23 że mi się przysnęło. dobrze robię?

Gość tak, zrob tak
faceci to dno

Gość hichot
o 20 pod klatką tylko już bez majtek czekaj!

Gość wkurzona joanna23
nie jestem jakimś bluszczem i rozumiem dużo ale no kurwa, umówił się ze mną wcześniej i takie cyrki odstawia. jak będzie chciał się jutro zobaczyć to mu napiszę że idę na wigilię naszą studencką i nie mogę. jestem taka zła

Gość gioconda/
lepiej mu po prostu napisz żeby się walił, co sobie będzie gość pogrywał z Tobą, szanuj się, po co jakieś podchody robić, wymyślać historyjki, niech wie, że Tobie się takie zachowanie nie podoba i tyle

Gość magalaga
Pogratulowac zdrowego podejscia do zycia, związkow i szacunku do samej siebie. To rzadkosc na kafeterii, zbiorowisku wiecznie zdradzanych i ponizanych cierpietniczek. Chcesz zeby facet szalał za tobą? Pokaz mu ze cenisz swoj czas i siebie i nie myslisz pozwalac sobie na takie lekceważace zachowania.

Gość wkurzona joanna23
nie napiszę mu, żeby się walił :D po prostu dzisiaj sobie posiedzę w domu. doczytam książkę i mu napiszę późno że przysnęłam

Gość magalaga
jak jasnie pan ma czas na rozporzadzajace smsy o ktorej moze przyjsc, to grzecznosc wymagalaby zadwonic i podac wyjasnienie zmiany planow

Gość jeśli chcecie żeby facet was
szanował to nie wymyślajcie debilnych historyjek z zaśnięciem itp.

Gość wkurzona joanna23
przykro mi bo widzieliśmy się ostatnio w piątek. i to nie chodzi o to, że poszedł ze znajomymi na piwo pewnie takie 'wigilijne' ze studiów tylko o to jak się zachował. dziewczyny, dobrze robię prawda?

Gość Multimedia
Tak, masz fajne podejscie do zwiazku. Ale nie Rozumiem krecenia. Po co masz sciemniac? Wlasciwie chcesz robic to co on, ale troszke w inny sposob. Ja napisalabym, ze jesli nie ma czasu o 18tej, to niech nie zawraca Ci glowy, bo o 19tej masz juz inne plany. Krotko I zdecydowanie.

Gość wkurzona joanna23
to co mam mu napisać?

Gość jeśli chcecie żeby facet was
dziewczyny Ci napiszą, że dobrze robisz a ja Ci mówię, że dziecinnie

Gość magalaga
moja opinia jest taka ze historia z zasnieciem jest sztuczna i niczego faceta nie nauczy. Nie mozesz mu napisac prawdy? Odwołał spotkanie w zasadzie w ostatniej chwili gdy wyszlas juz z domu, wrocilas z powrotem i nie masz zamiaru znow wychodzic ryzykujac ze znow przelozy w ostatniej chwili spotkanie

Gość laguna26
Ja bym napisała to co radzi multimedia.Bez ściemy. Natomiast delikwent może Cię nakłaniać, żebyś się jednak spotkała o 20.00 lub 21.00, ale bądz stanowcza i się nie zgadzaj na spotkanie. Musi facet zrozumieć, ze jak się umawia to się umawia. Zachował się tak jakby nie szanował Twojego czasu.

Gość Multimedia
Jesli chcecie... -- masz racje. Mowic wprost o co chodzi. Bajki sa dla dzieci.

Gość wkurzona joanna23
to mu napisać coś takiego: 'szkoda, że nie szanujesz mojego czasu. spotkamy się kiedy indziej' ?

Gość też bym napisała prawdę
że w takim razie nie zamierzasz już wychodzić, byłaś gotowa na 17 a teraz to masz ochotę poczytać książkę miłego wieczoru

Gość bisidi
ja bym mu nic nie pisała nie pojawiałabym sie na miejscu spotkania i juz a jak by zadzwonił gdzie jestem, to bym mu wtedy powiedziała, ze w domu, i zeby komuś innemu smsami ustawiał plan wieczoru

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
napisz w takiem razie miłego wieczoru bo my już się nie spotkamy napisz krótko i zwiezle niech wie ze nie jestes z tych co sie zwodzi, nie chodz o to, zemasz złe podejscie do zwiazku, to nie jest zwiazek, a jesli facetow zalezy, to sie zachowa jak trza:)

Gość Ale szpiedzy:D
Nie pisz, że on nie szanuje Twojego czasu, on to doskonale wie, tylko przeciąga strunę. Napisz, że spotkacie się innego dnia, ponieważ on przekładał spotkanie 2 razy a Ty nie chcesz ryzykować wychodzenia z domu po raz trzeci.

Gość wkurzona joanna23
a jak mi napisze, że w takim razie on przyjdzie? także lepiej napiszę, że spotkamy się innym razem i tyle