Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona joanna23

czy przesadzę jeżeli tak zrobię?

Polecane posty

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
krótko i zwiezle bez tłumaczen i zlosliwosci, bez emocji tak jest najlepiej

dziwne ze chcesz sie z nim jeszcze spotkac jak tak w kulki leci, nie pisz ze innym razem bo to by znaczyło ze moze cie potraktowac jak chce a ty i tak chcetna na randki jeszcze jestes

Gość wkurzona joanna23
ale to jest mój chłopak a nie ktoś z kim dopiero się zaczynam spotykać ;) nie przekreślam go z powodu tego jak się teraz zachował, chyba że zrobi tak drugi raz ale chcę żeby wiedział że tak się po prostu nie robi. co innego gdyby mi napisał, że idzie na to piwo i da znać jak będzie pewien o której będzie w domu, a co innego takie przekładanie

aha czyli chłopak moze cie tak potraktowac, ale pomysl gdyby nie był twoim chłopakiem tylko kims kto zaczyna sie starac czy nie skresliłabys go na starcvie? jesli nie to znaczy ze strasznie zanizasz poprzeczkę i on to chyba czuje

Gość wkurzona joanna23
nie zaniżam, po prostu nie uważam żeby to był powód do zerwania. jak będzie to powtarzał, to wtedy owszem. co innego zdrada, tutaj nie ma przebacz w moim przypadku. ale takie coś? jak pierwszy i ostatni raz to przeżyję ;) jak będzie drugi to go skreślę

nie mowie o zerwaniu tylko byciu stanowczą, pomysl czy ty mogłabys z nim sie umowić a potem przekładac i znowu przekładac? widzisz...on to zrobił nie uwazasz ze to nie jest w porzadku? a skąd wiecz co teraz robi, ale chyba to co robi i gdzie jest miło spedza czas bo przekłada juz 2 razy a ty masz czekac na niego i przez to sama nie zorganizowałas sobie woeczoru, włansie nie szanuje twojego czasu i chyba nie ma tej swiadomosci, moze trzeba go uswiadomic bo takim pisaniem moze innym razem ble bleznaczy nic sie nie stało kochanie poczekam baw sie dobrze

Gość wkurzona joanna23
no dlatego dzisiaj się z nim nie spotkam ale na następnym spotkaniu będzie temat poruszony. to nie jest tak, że ze mną można sobie pogrywać, co to to nie ;)

Gość antydzieciak
nie dobrze, zamiast pisać, że przysnęłaś napisz że spotkałas kolegę i poszliście na kawę i tak wyszło :) facetów trzeba krótko, trzeba im pokazywać żę jesteś jak zając, złapie Cię ale zaraz znów możesz uciec :) tylko wtedy bedzie Cie szanowac

Gość nie zapytam sie-temat tabu
przestancie ja namawiac od razu do zerwaonia. atorko, pokaz, ze Ci sie to nie podoba, ale nie kieruj sie tez tak bardz ty co tutaj pisza tylko robjak uwazasz, sama wiesz najlepiej jak jest miedzy Wami, zbeys pozniej mogla sie na 100% obronbic i argumentowac swoja zlosc, anie zaczela platac, bo sama nie czulas tej kary dla niego wymierzonej tak w 10%, tyko zrobilas tak, bo ludzie z kjafe tak pisali.

Gość jeśli chcecie żeby facet was
kolejna genialna rada, ręce opadają.

Gość jeśli chcecie żeby facet was
nie zapytam, masz rację

Gość wkurzona joanna23
nie no, nie zerwę z nim :) przynajmniej nie póki co :D ale powiem mu jak się zobaczymy co i dlaczego mi nie pasowało. a teraz zamówiłam pizzę, wypiję piwko i doczytam swój kryminał ;)

Gość dobrzedobrze
Bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!! To działa. Tylko poźniej żadnych fochów, żadnego wypominania, miły uśmiech i krótko skwitować: "aaaa, wiesz, miałam i tak inne zobowiązania". I nic więcej, nabrać wody w usta i przejść na inny temat. Jeżeli nie będzie zły i zazdrosny - to się przynajmniej zaciekawi.

Gość mufinka zzz
jak tam autorko? ;)

nie przeczyłam ale niezbyt fajnego masz faceta. Czytając takie wypowiedz dochodzę do wniosku że ciesze się że mój ukochany taki nie jest...

Gość ależ skąąd
Jakbym była na Twoim miejscu i wyszła już z domu na spotkanie, to jakbym dostala smsa, że spotkamy się później, to bym odpisała, że nie zobaczymy się w ogóle już, bo bym się wkurwiła na całego. Także gratuluje Ci cierpliwości;)