Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natasza2012

CIĄŻĄ a okres

Polecane posty

Gość natasza2012

Witam. Mam pytanie odnośnie tego czy któraś z was miała skąpszy i krótszy okres a pozniej okazało sie ze juz wtedy była w ciąży. Pozdrawiam:)

Gość ewewr
Może tak być...ale temu też często towarzyszą inne objawy, np. bolesne piersi, senność...

Gość asndbdcnn nbvvff
to nie okres a plamienie, jeśli w gre wchodzi ciaza

Gość ewewr
jak masz wątpliwości, to po prostu zrób test...

Gość natasza2012
miałam różne dziwne objawy m in mdłości, zgagę ( której nigdy wcześniej u siebie nie zaobserwowałam), piersi mnie nie bolą, ale za to śpię po 12 h... także nie wiem... jutro rano zrobię test i się okaże , tylko jestem ciekawa czy któraś z dziewczyn miała taka sytuację...

Gość natasza2012
hej... miała tak któras z was???

Gość cccccccccccfdfd
nie

Gość ama27
wiesz ja się też zastanawiam nad swoją sytuacją :/ kochaliśmy się miesiąc temu (do teraz była przerwa) to było koło10min, bo ktoś nam przeszkodził ;) i wytrysk był dużo później poza mną. Przed nic nie było, więc partner był czyściutki ;) Miałam właśnie takie plamienia brązowe, po 2 dniach zmieniło się w kolor czerwony, tylko baardzo skąpo. Byłam u gin, powiedziała, ze ciąży nie widzi na razie(chyba w 5 tyg by już widziała nie?) mam nadżerkę, zapalenie szyjki :/ objawów żadnych nie mam. Nie bolą mnie piersi, nie mdli mnie, nie mam zgagi. Ale cały czas jakoś myślę, czy to możliwe, zebym była ... Jak zrobisz test, to daj znać.

Gość natasha2012
własnie zrobiłam i niestety jedna kreska takze znow to samo;/ ehh

Gość ama27
nie martw się :( uda się na pewno. Przestań tylko się nakręcać, bo moja kuzynka tak się nastawia, ze jej nic nie wychodzi z tego chyba już od roku ... A w mojej syt byś się zastanawiała nad ciążą? Bo ja sama nie wiem co mam myśleć :( Na zdrowy rozsądek to niemożliwe raczej.

Gość natasza2012
ama27 skoro był poza toba to ciaza niemozliwa raczej tylko ten okres podejrzany... moj zawsze konczy we mnie ale jakos bez rezultatów... niestety chyba rzeczywiscie za bardzo sie nakrecam...