józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Co robicie? Ja dziś posprzątałem chatę, byłem u fryzjera, a teraz piję leszka i bezładnie miotam się po necie :D Oczywiście musiałem tu zajrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bidusia 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Zimnego Leszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viiki 0 Napisano Grudzień 22, 2011 a to tak jak ja z tym ze ja drugiego stronga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierwszy donosiciel Napisano Grudzień 22, 2011 jestem tak znudzona, ze nawet sama sie tym przerazam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Zimnego pije się latem, zimą pije się leszka trzymającego temperaturę otoczenia Strong też spoko, a co poza tym robicie? Ja pojadłem ogórkowej, nagrałem babci płytę, a teraz nie bardzo wiem co ze sobą zrobić i czuję w związku z tym lekkie zaniepokojenie, tudzież zmieszanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bidusia 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Ojej, jaką płytę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viiki 0 Napisano Grudzień 22, 2011 a ja luz ze moge choc raz na pół roku posiedziec do bólu na necie ,popic browara i nie miec swiadomosci ze musze do pracy o 5 jutro wstawac .:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Fajna sprawa taki luzik, też to czuję dzisiaj bo jutro mam wolne :) Co do płyty to nagrałem dla schorowanej babci nagrania Wioletty Villas, bardzo jej na nich zależało, idealny prezent na gwiazdkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viiki 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Jozefie dobry z Ciebie człowiek i wnuk.Naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bidusia 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Aha, no to ładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 No już bez cukru proszę, każdy wnuk by to zrobił dla babci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jozef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Tak naprawdę to zapijam wódą ohydny smak nasienia konkubenta mojej matki. :O Zmusza mnie do laski gdy matka odpada po winiaczu, niedługo zgłoszę to na policje. Póki co nawet mi się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 22, 2011 brzuch mnie boli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 haha jakiś mały stulej podjął wysiłek podrobienia mego nicku Oczywiście rozumiemy to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Tym razem, co z Twoim brzuchem? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suwka 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Ej, ty,Oleksy... Taki sympatyczny to ty nie jesteś. Chyba że jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 22, 2011 na razie boli ale coś czuje że zaraz zacznie napierdalać. od kawy:O wypilem herbatke dla równowagi ale coś ostatnio czesto mam jakies jazdy z brzuchem:O uczucie jakbym miał sraczke ale czestotliwośc srania bardzo mała:D :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 22, 2011 cześć Józef. tak Ci machnę od niechcenia żeby nie było, że kultury nie posiadam ale sprawę mam do Michaua cho no gościu na mój topik bo mam kolejną zagwozdkę i Ty na pewno ją rozwiążesz. ps - może i nawet pomoże Ci to na Twój brzuch? bo to o czym jest zagadka do niego wpada :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Tymm razem - też mam jazdy z brzuchem ale leczę się na helicobacter pyroli, poza tym łykam controloc i jakoś daję radę. Kawa podrażnia błonę śluzową żołądka, jeśli Cię boli to pewnie jest to jakaś głębsza sprawa, o której albo nie wiesz albo nie chcesz się wywnętrzniać na necie ;) Suwka no pewnie że jestem sympatyczny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 No siemka PŚP :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suwka 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Oleksy, nie wierzę nikomu, kto zaświadcza mi czcionką Arial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Suwka to zrozumiałe i jak myślę akceptowalne dla wszystkich uczestników Twojego świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Idę kupę jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suwka 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Oleksy, czyżbyś chciał mi pojechać po ambicji? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 22, 2011 a jakież Ty masz dziewczyno ambicje zanim coś napiszesz to się zastanów 5 razy, albo i 10, w Twoim przypadku to nawet 15 moze być za mało więc dla pewności zrób to 20 razy, ale żeby kurva być przezornym i ubezpieczonym to 25 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suwka 0 Napisano Grudzień 22, 2011 PSp, długo nad tym myślałaś? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suwka 0 Napisano Grudzień 22, 2011 PŚP, przecież ja sobie z ciebie ciągle jaja robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 22, 2011 całe 4 minuty. jakbyś się znała na zegarku i umiała liczyć to byś wiedziała :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suwka 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Toż to 4 minuty zajęło ci sklecenie czegoś takiego? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 22, 2011 ze mnie? ale Józef oleksy to nie ja, znowu Ci się coś pomyliło dziewczynko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach