Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józef oleksy [sympatyczny]

józef oleksy's cool topike

Polecane posty

Gość pierwszy donosiciel
jestem tak znudzona, ze nawet sama sie tym przerazam

Zimnego pije się latem, zimą pije się leszka trzymającego temperaturę otoczenia :classic_cool: Strong też spoko, a co poza tym robicie? :classic_cool: Ja pojadłem ogórkowej, nagrałem babci płytę, a teraz nie bardzo wiem co ze sobą zrobić i czuję w związku z tym lekkie zaniepokojenie, tudzież zmieszanie :classic_cool:

a ja luz ze moge choc raz na pół roku posiedziec do bólu na necie ,popic browara i nie miec swiadomosci ze musze do pracy o 5 jutro wstawac .:D

Ej, ty,Oleksy... Taki sympatyczny to ty nie jesteś. Chyba że jesteś? :classic_cool:

cześć Józef. tak Ci machnę od niechcenia żeby nie było, że kultury nie posiadam 😴🖐️ ale sprawę mam do Michaua :classic_cool: cho no gościu na mój topik bo mam kolejną zagwozdkę i Ty na pewno ją rozwiążesz. ps - może i nawet pomoże Ci to na Twój brzuch? bo to o czym jest zagadka do niego wpada :O:classic_cool:🖐️

Tymm razem - też mam jazdy z brzuchem ale leczę się na helicobacter pyroli, poza tym łykam controloc i jakoś daję radę. Kawa podrażnia błonę śluzową żołądka, jeśli Cię boli to pewnie jest to jakaś głębsza sprawa, o której albo nie wiesz albo nie chcesz się wywnętrzniać na necie ;) Suwka no pewnie że jestem sympatyczny :)

Oleksy, nie wierzę nikomu, kto zaświadcza mi czcionką Arial :classic_cool:

a jakież Ty masz dziewczyno ambicje 😴 zanim coś napiszesz to się zastanów 5 razy, albo i 10, w Twoim przypadku to nawet 15 moze być za mało więc dla pewności zrób to 20 razy, ale żeby kurva być przezornym i ubezpieczonym to 25 :O:classic_cool:🖐️