stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 22, 2011 biorąc pod uwagę fakt, że Ty byś do usranej śmierci nie wymyśliła nawet połowy z tego to uważam, że nieźle mi poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suwka 0 Napisano Grudzień 22, 2011 PŚP, a jak na ostatnim topike było gwoli ścisłości, ile masz lat?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viiki 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Ile jest tych Jozefów w koncu??:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suwka 0 Napisano Grudzień 22, 2011 No i tu się stara wystraszyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Ej spoko ludzie, to ma być spokojny wyluzowujący topik, daleki od wszelakich animozji, tudzież antypatii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Ciągnę topa, nudzę się trochę, w sumie wszystko już na dziś zrobiłem i nie wiem co ze sobą począć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viiki 0 Napisano Grudzień 22, 2011 :D Jozefie Oleksy czy Ty choc troche jestes jak ten Jozef -TAMTEN Jozef? Tez taki misiowaty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Zdecydowanie nie, ważąc 79kg przy wzroście 190 raczej nie jestem misiowaty :P A co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viiki 0 Napisano Grudzień 22, 2011 A tak pytam Jozefie Oleksy poniewaz tak sobie Ciebie wyobrazałam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 No tak, ludzie kojarzą nick z najbardziej medialną osobą, nie biorąc pod uwagę tego że ktoś mógł sobie zażartować w dziwny sposób, spoko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viiki 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Jozef ale co tam wyglad ..Ty widze niegłupi facet jestes ,a to taaaaki afrodyzjak:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 ej no to spoko Nawiguję teraz z pozycji łazienki, nie ma to jak fon z netem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Udało mi się opuścić łazienkę, uważam to za wielki dzisiejszy sukces a zarazem wygryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Ale oczywiście jak zwykle uj to kogo pasi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Odchodzę ku łożu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 22, 2011 Józefie ? czy to z Tobą wczoraj żem pisała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 No pewnie Nie pierwszy raz się z sobą STYKAMY Pani Czkawko Fajnie tak mieć jakiś nawet choćby lekko zauważalny kontakt z bywalcami forum ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 22, 2011 no fajnie fajnie ;) ja bym chciała mieć kontakt z rzeczywistością jeszcze to by było super mówiłeś coś o czymś co było drogie? kurde ale mam skleroze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Też mam zaniki ;) W sumie nie pamiętam, osioł jestem :( Może faktycznie z innym józefem gadałaś, ale chcę tu i teraz dodać że czytam Cię od wielu dni i lubię Cię, tak po przyjacielsku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Józef a można lubić po nieprzyjacielsQ ? tak się pytam bo też się troche nudze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 22, 2011 juz wiem czipsy ! monster a co myslicie o piwie grafenwalder ? (tak dumnie brzmi ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Pśp nie można lubić po nieprzyjacielsku, to takie samo odniesienie jak jesz kiełbasę do jesz kupę Można lubić w sensie takim jak napisałem do Pani Czkawki, zwykłe lubienie osoby która wydaje się być fajna, a można też lubić np.w sensie że ma wobec tej osoby pewne intymne zamiary czy choćby wyobrażenia a chooj nie gadam już dzisiaj z Wami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Haaaaaa!!!!!! Czipsy! No właśnie o tym gadaliśmy :D :niewiemjaktusięrobijupi: Monstery wpieprzałem :D Ale to przedwczoraj chyba było ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 22, 2011 gaday z nami teletubisiami ! :) ja nie mam takich pytań, w sumie to miłe że ktos mnie lubi ;) kocham kafe na czatach mi tylko piszą że są horny bo moje tztytki ich podniecają :( a takie lubienie bez podtekstu to naprawde rzadkosc dzisiaj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stoprocent pśp 0 Napisano Grudzień 22, 2011 ależ Ty dajesz pięłkne satysfakcjonujące odpowiedzi dziękuję za poświęcony czas i szare komórki a tera zostawiam Was samych to może ta przyjacielska sympatia zamieni się w jakiś gorątzy niczym rozżarzone węgle flyrt orewułar madam und garsijas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 22, 2011 Narka Pśp, doceniam odpis :) Pani Czkawka, i takie lubienie jest właśnie fajne, myślę :) Tzn.z mojej strony myślę, bo ja nie wiem po co wchodzisz na te czaty, przecież to logiczne że zaatakuje Cię tam banda zwyrodnialców z pytaniami o Twoje cycki, foto narządów intymnych a najlepiej o film na którym się masturbujesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 23, 2011 stwierdzam że idę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 23, 2011 jak to po co tam wchodze? to oczywiste że w poszukiwaniu księcia i paszportu /wizy do lepszego świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy [sympatyczny] 0 Napisano Grudzień 23, 2011 No to powodzenia Pochwal się w razie jakiegoś wybitnego sukcesu, który zmienił na lepsze Twoje życie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Grudzień 23, 2011 póki co jedynym sukcesem byl Ałstralijczyk ;) oprócz tego,że przegadał ze mną parenaście ładnych godzinek i na jakiś czas zmotywował mnie do nauki angielskiego (bo teraz znowu mi sie nie chce, skoro go nie ma ... :( ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach