Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józef oleksy [sympatyczny]

józef oleksy's cool topike

Polecane posty

PŚP, a jak na ostatnim topike było :classic_cool: gwoli ścisłości, ile masz lat?:P

:D Jozefie Oleksy czy Ty choc troche jestes jak ten Jozef -TAMTEN Jozef? Tez taki misiowaty??

A tak pytam Jozefie Oleksy poniewaz tak sobie Ciebie wyobrazałam:P

Jozef ale co tam wyglad ..Ty widze niegłupi facet jestes ,a to taaaaki afrodyzjak:o

no fajnie fajnie ;) ja bym chciała mieć kontakt z rzeczywistością jeszcze to by było super mówiłeś coś o czymś co było drogie? kurde ale mam skleroze :o

Pśp nie można lubić po nieprzyjacielsku, to takie samo odniesienie jak jesz kiełbasę do jesz kupę :classic_cool: Można lubić w sensie takim jak napisałem do Pani Czkawki, zwykłe lubienie osoby która wydaje się być fajna, a można też lubić np.w sensie że ma wobec tej osoby pewne intymne zamiary czy choćby wyobrażenia :classic_cool: a chooj nie gadam już dzisiaj z Wami :D

gaday z nami teletubisiami ! :) ja nie mam takich pytań, w sumie to miłe że ktos mnie lubi ;) kocham kafe 😭 na czatach mi tylko piszą że są horny bo moje tztytki ich podniecają :( a takie lubienie bez podtekstu to naprawde rzadkosc dzisiaj ;)

ależ Ty dajesz pięłkne satysfakcjonujące odpowiedzi :classic_cool: dziękuję za poświęcony czas i szare komórki :classic_cool: a tera zostawiam Was samych to może ta przyjacielska sympatia zamieni się w jakiś gorątzy niczym rozżarzone węgle flyrt 😭 orewułar madam und garsijas 🖐️

Narka Pśp, doceniam odpis :) Pani Czkawka, i takie lubienie jest właśnie fajne, myślę :) Tzn.z mojej strony myślę, bo ja nie wiem po co wchodzisz na te czaty, przecież to logiczne że zaatakuje Cię tam banda zwyrodnialców z pytaniami o Twoje cycki, foto narządów intymnych :classic_cool: a najlepiej o film na którym się masturbujesz :classic_cool: ;)

póki co jedynym sukcesem byl Ałstralijczyk ;) oprócz tego,że przegadał ze mną parenaście ładnych godzinek i na jakiś czas zmotywował mnie do nauki angielskiego (bo teraz znowu mi sie nie chce, skoro go nie ma ... :( )