Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytrona12

Oschły w seksie

Polecane posty

Gość Pytrona12

NIe mieszkamy razem, mamy po 30 lat. Jak dochodzi do seksu to on jest......jakby mało aktywny. Też tak czasami macie? Poprzednio miałam partnera - 10 lat, który latał za mną, dotykał, pieści, czasami brał mnie gdzie popadnie, ogólnie uważałam, że on to już czasami przesadza bo był czasami taki niewyżyty może jak facet kupował mi bielizne, patrzył jak głodny wilk, do czasu jak miałam problemy zdrowotne i byłam osłabła z seksem to znalazł sobie inną i mnie zdradził. Obecny facet jest z kolei cakowitą odwrotnością. Może na początku bardziej przejawiał zaint seksem - może dlatego że było to nowe a on dawno nie miał kobiety nie wiem. Ale obcenie jesteśmy ze sobą ok 2 lat, i na palcach ręki mogę policzyc jeho inicjatywę, wieczorem jak jest u mnie na noc - przytula i zasypia, czasami odlatuje zanim jeszcze ja się położe. Wszelkie zbliżenia są z mojej inicjatywybo pocałuje dotknę tu i tam. Seks? oprócz seksu w różnych pozycjach nie dotyka moich piersi nie całuje, nie pieści, czasami nawet nie ma erekcji i tak jakby chciał ale nie mógł. Kiedyś próbowałam z bielizną ale jak powiedział co masz za firany - to przestałam, On woli przytulic i zasnąc niż się kochac. O szaleństwach na stole, krzesle i innych mogę zapomniec, na początku miał na to ochotę teraz w ogóle. NIe chcę o tym rozmawiac z nim, nawet nie potrafię bo nie wiem jak on zaraz weźmie to do siebie vo to taki typ. Czasami potrafimy się nie kochać przez ok tydzień dwa jak po tygodniu przyjeżdża to poprostu zasypia u mnie :) JA jestem osobą ciepłą , którą uwlebia się kochać nawet nietypowo. Wstyd przyznac ale czasem muszę się masturbować i sama się dotykać bo mi tego brakuję ..:(

To zabawne, że niektóre kobiety właśnie tego chcą...

Gość Pytrona12
ale czego seksu ? czemu nie ? Dla mnie jest dziwne że facet nie ma inicjatywy,

Gość dsdasa
Dziwne? Pamietaj o tym ze seks jest znacznie przyjemneijszy dla kobiet, a przy tym dla facetow znacznie abrdziej meczacy To kobiety powinny zaciagac do lozka facetow, bo maja z seksu (dobrego) duza wieksza przyjemnosc (wielokrotne i roznego rodzaju orgazmy) od facetow, zdecydowanie mniej sie mecza - jedyna pozycja meczaca dla nich to jezdziec - a wiele *** kobiet jej unika, chcac aby to facet caly czas sie pocil. Facet ma takze gorzej pod wzgledem psychicznym, bo kobieta zawsze moze a facet nie zawsze(poza tym facetowi musi stanac - kobieta nie ma takiego problemu, a jak mu juz stanie to facet musi sie pilnowac aby za szybko nie wystrzelil i jest to baaardzo stresujace), to facet ma sie pokazac ze jest dobrym kochankiem i doprowadzic na szczyt kobiet, podczas gdy orgazm u faceta wywolac ta zadna sztuka. Kobiety maja wiecej stref erogennych i duzo wrazliwsza (7 razy wrazliwsza) skore od mezczyzn przez co z seks jest dla nich duzo wieksza przyjemnoscia.

Gość Pytrona12
a co z podnieceniem, pożadaniem ?

W.P.I.E.R.D.A.L.A.J. z tymi wynurzeniami, ty "dogmatyczna" świnio. Cały czas wydaje ci się, że kogoś przekonasz tymi wklejkami i że kobiety będą chętniej szły do łóżka.

Gość bjutiksa
Pytrona, nie wiem jak jest u Was z pozadaniem ale jesli idzie o podniecienie to facetowi wystarczy masturbacja, Seks dla facetow jest meczacy

Gość bjutiksa
Deka, jestes kobieta wiec nie masz pojecia jakim wysilkiem jest dla faceta seks, szczegolnie intesntywn, otry seks. to nie przypadek ze po seksie faceci szybko usypiaja, sa tak bardzo zmeczeni ze nawet nie maja sily na przytulanie

Gość bjutiksa
DEka@, takie sa fakty czy Ci sie podoba czy nie. Dla facetow seks jest meczacy, musisz przyjac to do wiadomosci

Pamiętam Cię, ale wtedy, jakieś pół roku temu, nie zdążyłam ci zadać jednego pytania: co facet powinien dawać w łóżku kobiecie?

Gość kajfeg
Powienien jej dawac tego co ona chce, czyli przede wszystkim przyjemnosc i poczucie tego ze jest prawdziwa kobieta. Kobieta w towarzystwie faceta ma sie czuc prawdziwa kobieta

Gość bjutiksa
Powienien jej dawac tego co ona chce, czyli przede wszystkim przyjemnosc i poczucie tego ze jest prawdziwa kobieta. Kobieta w towarzystwie faceta ma sie czuc prawdziwa kobieta

Gość Pytrona12
Staje ale nie ma orgazmu - rzadko kiedy - nie jestem otyła, jestem zadbana i szczupła, nie chodzę w dresie po domu :)

Gość bjutiksa
przynajmniej tyle, a czego TY bys oczekiwala?

Gość kajjatka
Szok jakbym widziała swoj zwiazek. Ja akurat z moim facetem maamy po 22 lata i od kiedy pamietam jest mało aktywny sexualnie teraz jestesmy ze soba 3 lata i średnio do zblizenia dochodzi raz na 2 tygodnie choc wiem ze mnie nei zdradza. Tez czesto sie zdazały sytuacje kiedy sie kochalismy ja szybko dochdoziłam a on sie meczył i meczył az w koncu mówił ze ma dosc i że nie dojdzie.

Gość bjutiksa
no wlasnie, jaki ma interes facet w seksei gdy sie meczy a nawet nie moze dojsc zrozumcie drogie kobietty ze seks to glownie przyjemnosc dla Was, dla faceta to przede wszystkim wysilek

facet nie ma orgazmu, jesli ma wycieta prostate, choc i tak zawsze cos czuje. przy samej erekcji ma juz jakis stan prze orgazmem. przyjemny. nie rozumiem tego co piszesz.

Gość kajjatka
hahahahha tak tak co drugi męzczyzna cierpi na erekcję...

kajjatka - ty chyba jestes aseksualna jak mozna nie dojsc? przeciez przy samym lizaniu cipy wiekszosc sie spusci po takiej przerwie. max 4 dni mozna wytrzymac bez masturbaji czy walenia.

Gdyby seks był głównie przyjemnością dla kobiet, nie byłoby gwałtów, czy to w lesie, zaułku, klubie, zwykłym związku czy nawet małżeństwie.

Gość kajjatka
bez przesady moze aseksualna nie jestem fakt jestem szczupła i z tego co inni mówią całkiem ładna kobieta. Moze rzeczywiscie go nie pociagam bo zawsze mówił ze woli szatynki ale to juz nie mój problem...

Gość bjutiksa
@deka, Gwalty to jest kwestia popedu, rozladowania napiecia a nie przyjemnosci? Myslisz ze seks z kobieta gwalcona jest dla gwlacicie przyjemnoscia?

Gość kajjatka
dla psychicznie chorego człopwieka napewno jest taki sex przyjemny=/

Gość bjutiksa
Deka to ze facet je wiecej od kobiety to nie oznacza ze bardziej mu jedzenie smakuje, tylko dlatego ze ma wieksze potrzeby tak samo jest z seksem seks jest przyjemniejszy dla kobiet ale wiekszy poped z reguly maja faceci

Tak, dla gwałciciela to przyjemność i przestań pierdolić.

Twoje argumenty są bezsensowne, zwłaszcza ten z jedzeniem.