Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytrona12

Oschły w seksie

Polecane posty

Gość kajjatka
Żenada wstyd przynosicie płci meskiej ze sie niby przy sexie meczycie...moze wogole sie za to nie berzcie. Mam nadzieje ze nikt wiecej nei przeczyta waszych komentarzy bo sie załamie że takie ciapcie istnieja...

Gość bjutiksa
DEka, kobieto pomysl To ze ktos czesciej cos robi to nie znaczy ze sprawia mu to wieksza przyjemnosc! Tak ciezko jest Ci to zrozumiec?

Gość bjutiksa
kajjatka Takie sa fakty, dla faceta seks jest meczacy, to on przez wiekszosc seksu jest strona dominujaca, bardziej aktywna, to wynika zbiologi. To wszystko powoduje ze seks duzo bardziej meczy faceta niz kobieta. Kobieta po paru minutach pozycja na jezdzaca juz jeczy ze zmeczenia, a faceta przez 90% seksu musi byc strona aktwniejsza

Czytać mi się tych samych bredni nie chce, już to widziałam. Nara, frajerze, bądź już zawsze prawolem.

szczupla sylwetka to podstawa. nie rozumiem was. nie mozesz mu powiedzie zeby cie pozadnie wylizal na dole. jak mu sie nie chce popracowac? ja zawsze od tego zaczynam. musiecie ze soba rozmawiac. ja sie dogadacie to sobie ustalicie plan dzialania.

Gość asadasasasa
To nie sa brednie, to sa fakty. Nie masz zadnego kontrarguemnrtu, zadnego. Doskonale wiesz ze to prawda. Jedyna pozcyja w seksie gdzie kobieta sie meczy a facet odpoczywa jest jedziec, jego rozne odmiany, w pozostalych pozycjach facet sie meczy tak samo jak kobieta albo znacznie bardziej

Gość asadasasasa
Prezes Wertyp ale przeciez porzadne wylizanie to tez wysilek, to wymaga wysilku

rozmawiajcie ze swoimi. a nnie sie zalicie. tez zwazcie na swoj wyglad. musicie byc zadbane. nie wyobrazam sobie seksu z kobieta np. 70 kg. niezniosl bym tego.

Ja co prawda sie az tak nie mecze bo codziennie trenuje forme fizyczna wiec moj organizm jest przywykly do wysilku ale.. KIEDYS ZCZALEM SOBIE WAGE KONTROLAOWAC I ODKRYLEM INTERESUJACA RZECZ KTORA ZILUSTRUJE FAKT ZE FACECI NAPRAWDE WKLADAJ W BZYKANIE DUZY WYSILEK ENERGETYCZNY.\JA SREDNIO PO NOCNYM RUCHANKU TRACE OK 2 KG NA WADZE:) POLECAM ODCHUDZAJACYM SIE

Gość asadasasasa
mariner, niekotrych kobiet nie przekonasz, ze seks dla facetow jest bardzo meczacy

KIEDYS MOGLEM SOBIE POZWOLIC NA 30 MINUTOWE BZYKANKO BEZ WYSILKU NA MAXA AZ PARTNERKA PLAKALA Z ROZKOSZY A DZISIAJ MUSZE PO 15 MINUTACH ODSAPNAC NIECO I SIEGAC PO ROZNE SPOSBY ABY KOBIETA NIE WYPADLA Z GRY.:) oDSAPNE Z 2-5 MIN I DALEJ ROBIE SWOJE ALE CZYJE ZE PARA MI UCIEKA .kLANIA SIE BRAK REGULARNEGO BZYKANKA I TRENOWANIA WIECZORAMI BEGOW PO OSIEDLU. cZYTALEM GDZIES ZE FACET MOZE CZESC WYSILKU PRZEZUCIC NA KOBIETE POPRZE TZW POCALUNEK Z SINGAPURU.pOLEGA TO NA TYM ZE KOBIETA RYTMICZNIE ZACISKA VAGINE NA MESKIM CZLONKU. To daje im niesamowite dopalenie i prowadzi w skrajnycym przypadku do szczytowania obojgu jednoczesnie.Polecam

Nie przekonam bo to leniuszki ktore uwazaja ze to OBOWIAZEK faceta je zaspokajac.Ja zas uwazam ze to nie obowiazek ale zwyczajne dawanie sobie przyjemnosci i zgodna wspolpraca.Troche ja troche ty,chcesz tak\/ amoze tak?,ja to lubie ,lub nie lubie itd :)

dwalt to nie tylko rozladowanie popedu seksualnego ale tez rozladowanie agresji i napiecia psychivcznego wynikajacego z agresji wobez kobiet. W gwalcie facet doznaje satysfakcji ze poniza kobiete i sprowadza ja do roli przedmiotu w jego mniemaniu oczywiscie Gwalt jest dosc skomplikowanym przezyciem dla zadajacego gwalt i ma wielorakie formy.Od zwyczajnego wykorzystania pijanej kobiety po morderstwo..