Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwwwal

chłopak każe mi pofarbować włosy na ciemno ! grozi zerwaniem...

Polecane posty

Gość malwwwal

jestesmy razem 8 lat ja mam 23 lata on 27 nie zawsze jest kolorowo ale jakos tak zlecialo ale dzis juz nie wiem co mam o tym mysleć. Zaczne od tego ze nigdy nie farbowałam włosów mam swoje naturalne krecone myśli blond .. raczej jestem brzydka bo jestem mega wysoka mam 183cm i nie piszcie mi zebym z nim zerwala bo to po 1. nie takie proste a po 2. zostala bym juz chyba sama do konca zycia bo z moim wzrostem i wyglądem nikogo nie znajde.. nie mam kasy na super ciuchy itp W te swieta Seba mial mi sie oświadczyc ale już sie zaczyna wykręcać i napisal mi wczoraj w nocy ze to chyba koniec bo ja się nie chce dla niego zmienić.. ale że usnelam to nie odp i rano dopiero dzis dzwonilam ale nie odbieral wiec pisałam smsy ale nie odp wysłalam chyba z 7 smsow ale cisza i okolo 12 mi odp tak- ,, MALWA POWIEM KONKRETNIE I NA TEMAT, WKUR* MNIE TWOJE WŁOSY KOLORU JAK ZDECHŁY SZCZUR, ALBO COS Z TYM ZROBISZ ALBO KONIEC I NIE PISZ MI POEMATÓW I MĄDROŚCI W SMSACH TYLKO WIECZOREM ODP MI KONKRETNIE CZY JESTES W STANIE TO ZMIENIC CZY NIE, NIE MA ŻARTÓW !'' tak mi napisal wiem ze chodzi mu o to zebym zrobila sobie na ciemno ciemny brąz coś w tym stylu ale ja się boje niszczyć włosy i poszlam i zrobilam szamponetka palette ciemny brąz ale slabo mi przyciemnil.. nie wiem co robic ..eh

Gość może ale tylko w kroku
bo na piczy też się liczy ! :D

Ja bym powiedziała,że okey-przefarbuję włosy jak on powiększy penisa,kupi srodek na porost włosów,wydepiluje laserowo jajka i wybieli zęby :D:D

Gość popieram powiedz, ze sobie
przedluzyl penisa i napompowal pupe, zafarbowal na blond i zrobil tatuaz:D

a, i ze lubisz bizuterie na penisie, nieh sobie przekluje:D

:classic_cool:

akurat tu to mam :P :D

ufarbowałaś na piczy ? :D

Gość kajjatka
co za choooooj daj sobie spokoj mój facet jest ze man 3 lata nie wiem czy dłuzej z nim bede ciagle powtarza ze woli szatynki i ze nie podoba mu sie mój jasny blond mimo iż wielu facetów mówi że ładnie w nich wygladam.

Gość a psik
jestesmy razem 8 lat ja mam 23 lata LOL

Gość młodo dała
:D

współczuje faceta. mojemu się podoją czarne a ja mam brązowe . co to za facet który mówi co masz robić. A jak powie że chce mieć kochanki jak będziecie po ślubie to też się zgodzisz bo będziesz bała się zostać sama?