Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Czy jeśli wypije 16 kieliszków wódki w ciągu około 3 godzin

Polecane posty

Gość yygjuv
raczej tak , ja po trzech usypiam zasłaniam oczy ręką i udaję ze rozmyślam :classic_cool:

Gość a dera ile wypijesz ?
????

Gość sraka_praptaka_.
Jak duże są te kieliszki? To ważne.

Gość mbhbhj
Gościu skończ z tymi głupimi tematami. Mogłeś przynajmniej wymyśleć inny nick. Ubliżasz tylko studentom, w prawdziwym tego słowa znaczeniu. Poszedłeś na studia,żeby ruchać i chlać i wydawać starych kasę? Pić to ty możesz do ściany.

Gość to dero wypijesz 0,7 litra
wszystko ?

Gość pospolitus
jesli to byłyby 50ml to 50ml x 16 szt = 800ml - zatem byłby to wyczyn wręcz niemożliwy. Położyłoby każdego. Jesli to 25ml x 16szt = 400ml - to możliwe. W piątki na purty piło się literatkami. 3 literaty 120ml w 30 minut i tez szedłem o własnych nogach :D

zalezy jakie to kieliszki czy to 50tki czy 100tki wypij litra w 2godziny zacznij po 1 skoncz o 3 wstan o 8 nad ranem i chodz caly dzien to bedziesz dobry a jak nie to jestes ciotka :D

Gość sraka_praptaka_.
mbhbhj - byłem studentem i nie czuję się obrażony. Dlaczego student ma nie pić, nie ruchać i nie wydawać? Chyba, że student seminarium duchownego. Wtedy już tylko masturbacja pozostaje.

Gość a pół litra wypijesz
sama ?

Gość mbhbhj
rozumiem, że mieszkałeś w akademiku. Sorry, ale jak przyjdzie co do czego, to takie kozaki miękną, jak jest okazja ku temu. Widzisz i tu wpadłeś. Ruchać to możesz dziure od klucza. Jak masz takie podejscie do życia to krzyż na drogę Kozaku.

Gość sraka_praptaka_.
mbhbhj - nie mieszkałem w akademiku, niestety... Choć nieraz tam bywałem. I dalej nie rozumiem Twojego świętego oburzenia.

Gość mbhbhj
Dobra z innej beki... nie miałem zamiaru nikogo obrażac, sam skończyłem studia. Jak widziałem niektóre typy osobowosci to miałem ochotę przyjebać. zasadnicze pytanie: alkohol czysty czy może pędzony?

Gość ffwrv
nie wiem jak tam u was ale u nas to normlane ze w iazgu 3-4 godzin faceci wypijaja po min pol litra a potem idziemy na impreze:D zreszta, my babyw cale gorsze nei ejstesmy,zdraza sie ze pijemy rowno z nimi :D ale to rzadko za to np ja potrafie wypic od cholery bimbru na przemian z wodka i bede sie trzymac :D

bimber i wódka-nigdy w życiu...albo jedno albo drugie...

Gość a czemu nie dera ?
????

kiedyś spróbowałam i juz nigdy tego nie zrobię...

Gość mbhbhj
polecam bimber wymieszany z herbatką lipton lub nestea. Proporcja 1:1.

Gość mbhbhj
na weselu mojej Siostry uchlałem się jak.. Dobre to jest. Niestety, jak powiedziałaś, nie miesza się tego z wódką. Ja tak zrobiłem i ..wiadomo co;p

Gość ffwrv
e tam, ja bimber z wodka na zmiane moge pic i luz, no chyba ze naprawde wychlalabym tego po 10 kieliszkow:P

Gość mbhbhj
w zasadzie to nie miesza się wódki z piwem, gorszy kac po tym jest. W sumie to zależy od głowy. Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem.