Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna dziewczynkaaaaq

w co ubieracie się na wigillię????

Polecane posty

Gość burżuazja
jennifer ubiera się w barwy narodowe :O białe spodnie i czerwona bluzka ? massakra zero gustu widać że ze wsi :o

Gość nic nie kupiłam
jennifer kurna stroj od czerwca komponowała, bo walne, jaki pustak, do tego tak wykomponowała że szkoda gadac, sypneła nazwami firmówek i mysli ze to juz jej daje elegancje i wyzsze sfery buahahaha wieś totalna

Ja co do ubioru mam 3 opcje Miala byc jedna ale zamówienie nie doszło:P Zatem wybiorę coś eleganckiego z tego co mam

Gość nienawidzę świąt
ja w wigilię zamierzam włożyć spodnie dresowe ,ciepłe kapcie i bluzę , zgodnie z moim nickiem i w nosie mam .

To nie jest "nasza" Jennifer tylko marny podszyw nie zauważył nikt? troszkę inny nick

Gość Szopeowa
Ubiorę się skórzano-koronkowo

Gość ffgdf
ciemne jeansy, odświętny sweterek z czarnymi perłami, kucyk i pojechali:D

Gość Offenbaszek_DE
Dwa dni w tym samym...mhy nie pomyslalas ,ze mozesz sie czyms ubruzic i wogle nawet 100km ale czulabym sie nie swiezo.Jenifer to dowalilas to sie nazywa dopiero brak gustu...ale twoja sprawa jesli oczywiscie to prawda ,zona biznesmena nie siezialaby na kafe... Na Wigilie ubieram sukienke o szerokich raminczkach w poprzeczne szerokie paski do tego czarne rajstopy,czarny zakiet krotki ,czarne korale i szare kozaki na platformie, maz koszula ,eleganckie spodnie, na wierzch sportowa marynarke, coreczka starsza biala koszulaowa bluzke,szare dzianinowe rajstopki i dzinsowa spodniczke z obowizkowym narukiem Hello Kitty ,mlodsza bawelniane body ala golfik, bordowa sukienke i rajstopki