Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość softsoft20

KIEDYŚ BYŁAM MOŻNA POWIEDZIEC, ZE SLICZNA...

Polecane posty

Gość softsoft20

teraz paszczur nawet juz nie staram sie schudnac, bo rozstępów białych i cellulitu nie zlikwiduje- czyt . nie zaloze juz spodnicy, nie pojde na basen, wiec nie ma motywacji 🖐️

Gość generalnie moim zdaniem to
mogę ci wypełnić rozstęp między udami nasieniem jak chcesz

Gość softsoft20
:O

Gość a mówiła ze jej facet ma 30 la
po proodzie jestes?

Gość o maTko!
jak nie zlikwidujesz cellulitu?

Gość noe ale mozesz ładnie
wyglądac w dopadowanych ciuchach

Gość softsoft20
nie nie jestem po porodzie mam 20 lat ale mam od 2 lat cellulit i rozstepy jak baba 50letnia.. kiedys tego nie było .. mialam włosy swoje mega geste, kazdy mi zazdrosil, duze oczy, ładny usmiech teraz gruba, wlosy sciete bo zniszczone rzstepy cellulit jestem kurwą brzydką zjebaną cipą!!!!!!!

Gość o maTko!
jacie.... o włosy zacznij dbać. nawilżaj je i odrosną Ci zdrowe. Schudnąć trochę możesz, ogranicz słodycze i zafunduj codziennie 40 min spaceru. zobaczysz że się zmieni Twoje ciało i cellulit też zniknie. jesteś młoda wszystko da się zmienić.

Gość mmmmmssssss
spokojnie wszystko da sie naprawic;) po co te emocje :D ja tak samo mialam ale zaczelam uzywac nafty kosm. do wlosow i widze ze jest o wiele lepiej, powoli sa takie jak byly, chociaz dluga droga przed nimi. oczy to chyba Ci zostały i usmiech bo jak niby maja sie zmienic;) idz na fitness ;) moja kuzynka miala 20kg nadwagi i rozstepy straszne, chodzila przez pare miesiecy, wychodzila zawsze taka zlana jak po prysznicu,ale jakie efekty:)

Gość Mona Liska
Dziewczyno, ja tez mogłabym się pod tym podpisać, tyle ze ja mam 34 lata, 2 ciąze, troje dzieci, i nie mam rozstepu ani cellulitu. Ale zbrzydłam :-( A kiedys byłam piękną dziewczyną :-O

Gość softsoft20
wiecie dlaczego nie pójde na fitness, silownie?? bo jak zobacza takiego wieloryba to chyba by pouciekali ... kazdy mi mowi jak zbrzydlam mam ponad 30 kg nadwagi 70 kg prawie a 160 cm !!!!! boze.... jakby ktos zobaczyl moje zdjecia... dalabym kazde pieniadze by schudnac... boze..... dalalbym tu fotki, ale sie boje i nie dam

Gość kawałek drewna
Ja też się boję iść na siłownię, a mam sporą nadwagę. Krępowałabym się :(

Gość softsoft20
wlosy od prostowania debilne kolezaneczki poleciły prostowanie żelazkiem do ubra owszem efekt byl byly wyprostownwe w 5 min i piekne, gładkie a teraz mam za ramiona ledwooooo boje sie samej siebie ..... oddalabym wszystkei pieniadze za to by bylo jak dawniej abym była znowu piekna, poszlanym na solarium kupiła super ciuchy 34, 36 a nie jak teraz 38-40 matkooo

Gość o maTko!
70 kg... to nie 30 kg nadwagi:/

Gość softsoft20
a ile więcej?? ja tego nie zrzuce nie mam motywacji w domu tylko same szmacenie z tego tytułu a jak sie za cos biore to wysmiewanie, ze nie dam rady i nie daje tak biore to do siebie..... na dodatek zaczęłam farbowac wlosy, a do 19 roku zycia miala swoje, naturalne teraz mam gorzką czekolade, prawie czarne- beznadzieja

Gość softsoft20
Już po prostu czuję sie załamana :( Chciałam pracowac też , w burdelu ale kto mnie wezmie ? Brzydka jestem ...

Gość softsoft20
podszywie no no porywające

Gość 7yiokof
a ja wlasnie an odwrot , kiedys bylam brzydka, nikt mnie nie chcial zaszlam w ciążę i stałam się pożądana kobietą. Jestem zadbana po 30 i ciagle adorowana:D i kto mi powei ze kobiety po 30 dziadzieja podobno wiele mlodych mzoe mi pozazdroscic figury:D

Gość o maTko!
ja przy tym wzroscie waze 48 i to jest za mało. myślę ze optymalne jest 55... ale kazda budowa ciała inna.....

czy komus sie udało schudnąc i wypiękniec?? czy to realne??? mając słabosc do pizzy, fast-foodów, słodyczy , napojów gazowanych i, smażonych rzeczy i ogólnie bomb kalorycznych ... i prowadzącym leniwy tryb zycia

o matko - ile ja bym dała aby ważyc tyle co Ty 4 lata temu jak miała 16 lat byłam sliczna nastolatką, miałam spore powodzenie, chętnie chodziłam na imprezy, bawiłam sie po mnie poodbno nie widac ,,ze tyle waze, ale mam dosc duzy biust i tyłek, co podobno jest atutem, ale jakby był wymodelowany to byloby super, a tak to..?? oprocz cellulitu, rozstepów to moje nogi od kolan w dół to pomarszczone, okropne, wielkie łydy i kolana mam takie rozbudowane, matko ja chce umrzec;(

Gość Sheeen
Rozstępy i cellulit? MASAŻ PRÓŻNIOWY! Sesja ok. 200-250 zł efekty już po 1 wizycie Kremy a najlepiej koncentraty! http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-produkty/lieracphytolastilsolutezelnarozstepy75ml-4969.html Pomaga! Na cellulit masaż możesz robić sama: Weź peeling i masuj okrężnymi ruchami tam gdzie pojawił się cell. Tak samo wcieraj balsam anty cell. Lekka dieta: np. mozzarella z pomidorem i bazylią sałatka z kurczakiem cielęcina w jogurcie z przyprawami z sałatką

Gość Sheeen
Do tego make-up, włoski ufarbować i uczesać i babka luks!

dzieki w domu mam taki dermaroller, ale kupilam go na rozstepy ... to taki wałek z igłami, ale boli taki masaz, brak m iregularnosci smaruje sie balsamem palmers na rozsepy, ale ludzilam sie ze białe wybiele/ zlikwiduje teraz musze kupic krem antycellulitowy.. na zabiegi póki co mnie nie stac... make-up zawsze jakis jest .. ale nie umialabym sie sama jakos swietnie umalowac...

dzieki w domu mam taki dermaroller, ale kupilam go na rozstepy ... to taki wałek z igłami, ale boli taki masaz, brak m iregularnosci smaruje sie balsamem palmers na rozsepy, ale ludzilam sie ze białe wybiele/ zlikwiduje teraz musze kupic krem antycellulitowy.. na zabiegi póki co mnie nie stac... make-up zawsze jakis jest .. ale nie umialabym sie sama jakos swietnie umalowac...

chciałabym podjąc sie jakiejś diety, bo wiem, ze nie uda mi sie po prostu biegac i zdrowo odzywaic..:O co mysliscie o kopenhaskiej, moja kol zrzuciła na niej 40 kg, uwaza co je i przez 2 lata nie wróciła waga

Ja podobnie jak Ty mam trochę ciałka no i co z tego że mam jeśli mam robić coś dla kogoś bo inni widzą we mnie "wieloryba" to dziękuję bardzo musisz poczuć to w sobie że chcesz i dasz radę że robisz to tylko dla siebie!!!!! Zdaje sobie sprawę również z tego że jak zjesz kawałek czekolady czy coś innego czujesz się przez chwilę szczęśliwa tylko zadaj sobie takie pytanie czy warto zjeść kolejną cząstkę czekolady... raczej nie ja zamieniam teraz to na owoce swego czasu w 2 miesiące schudłam 9 kg ale po tym jak ponownie dopadła mnie depresja przytyłam 12 ale dopiero po 6 miesiącach mam rozstępy i celulit no i co z tego kiedy bardzo szczupłe dziewczyny też go mają ... To wszystko siedzi w naszej głowie to jak chcemy wyglądać kim chcemy być i co w życiu możemy osiągnąć a osiągamy to dzięki swojej pracy też mam lenia w d...e ale zaczynam ćwiczenia chce dobrze wyglądać do lata 20 kg mniej czy mi się uda nie wiem takie mam założenie ale nawet jak będzie o 10kg mniej będę dumna z tego że podołałam zadaniu i sama mogę się zmotywować robiąc to TYLKO DLA SIEBIE !!!!! Pozdrawiam.

Gość nie martw sie dziewczyno
ja mam 23 lata i rozstepy od jakis 7-8 lat zaczely sie pojawiac w wieku dojrzewania , teraz sa biale nic z nimi njie moge zrobic przejdz na jakas diete o wlosy zadbaj i bedzie z dnia na dzien lepiej zobaczysz.

najgorsze jest to,ze ja nie umiem pokochac swojego ciala jak widze na plazy mlode dziewczny, ladne nozki, bez cienia rozsetpów, opalone, powabne, piekne.... ;(