Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliniusa

Czy 35-latka może się podobać facetom ?

Polecane posty

Gość Pauliniusa

jak jest szczupła i zadbana ? czy może uchodzić za atrakcyjną :-) znacie taką osobiście ? jakieś przykłady ?

Gość Lestat ....
Ja znam , to moja sasiadka :)

Gość krups
są trzydziestopięciolatki, które bardzo pięknie się starzeją :)

Gość eFW4
boze co to za pytanie jesli taka 35 latka jest atrakcyjna to moze podobac sie dwudziestolatkowi autorko czyzbys w tym wieku uwazala sie za stara ?

Gość nie przesadzajcie
35 latka to dziewczyna w kwiecie wieku

Gość Arapaho
to zależy jaka, ale owszem są takie co się podobają. U mnie w pracy najlepszą duupą była gościówa 42 lata (nie krępowała się chodzić w krótkich miniówach czy latem z odkrytym brzuchem który miała bardziej płaski niż większość nastolatek). Niemniej fakt że po 30 wiele kobiet zaczyna przypominać nieforemny wór ziemniaków :classic_cool: , a po 40-ce jest już naprawdę niewiele kobiet które by się spodobały młodemu facetowi 🖐️

Gość Pauliniusa
pytam się, bo ostatnio byłam na lodowisku i grupka 20-latków cały czas sie na mnie gapiła, uśmiechała, zagadywała do mnie, pytali się, czy mogą mi towarzyszyc w jeździe etc :-) i tak się zastanawiam, czy robili sobie jaja ?, hehe ;-) jestem ładną dziewczyną, szczuplutką, długie włosy, ale wiadomo nie jestem już najmłodsza..

Gość Pauliniusa
possałabym dragala jakiegoś 22 latka mysliscie że zasłuzyłam, żeby dostapic takiego zaszczytu ?

Gość sdsdscdscdc
Masz 35, a jesteś głupia jak 13 latka. Jak chcesz wiedzieć, czy się możesz podobać, to wstaw aktualne foto, a nie piszesz wiek :O🖐️

Gość sdhgusd
czy ty zdrowa jestes? mam 34. i wygladam atrakcyjnie.Wlasnie teraz. teraz we mnie hormony buzuja i mam ochote na mega sex. Lecz mam faceta. Ale widze ja sie ogladaja za mna inni. to jest najlepszy okres do korzystania.Pytasz jak 15-latka na forum. Jezeli czujesz sie atrakcyjna. tak cie inni odbieraja.