Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaabeellaa

jeżeli to okaże się prawdą...

Polecane posty

Gość misiaabeellaa

Mam powody, by podejrzewać, że jestem w ciąży. I to akurat kiedy rozstałam się z facetem (dowiedziałam się, że bił swoje poprzednie dziewczyny itp). Mimo rozstania postanowiłam mu o tym powiedzieć. Nie był zaskoczony czy przerażony, raczej nastawiony na to, że być może będziemy musieli razem wychowywać dziecko. Po czym przestał się odzywać. Wyznałam mu w nerwach, że żałuję, że mu o tym powiedziałam i przestał się odzywać. Napisałam mu, żeby się odezwał bo się boję. Ale nadal milczy, zostawił mnie z tym samą. Nie mogę urodzić tego dziecka, nie chcę. Boję się. Ale nie mogę też go zabić. dlatego postanowiłam, że jeśli ciąża się potwierdzi to doprowadzę do poronienia a później zabiję siebie.

Gość fksp[fkspkf
jesteś nienormalna :/

Gość fksp[fkspkf
jesteś pojebana :O

Gość misiaabeellaa
dlaczego?

Gość fksp[fkspkf
DLACZEGO CO? DLACZEGO JESTEŚ POJEBANA? NIE NAS O TO PYTAJ :O

Gość misiaabeellaa
więc jak mam żyć? nie mogę urodzić tego dziecka. ten facet zachowuje się jak gówniarz, rodzina ma mnie gdzieś, kto mi pomoże? nie mam mieszkania, wynajmuję więc gdzie mam się podziać z tym dzieckiem? a nie będę potrafiła żyć ze świadomością, że pozbyłam się własnego dziecka. wszystko mi jedno

Gość uwazaj piszac to
bo mozna to zglosic na policje, ze planujesz samobujstwo

Gość misiaabeellaa
łatwo powiedzieć- pojebana. tez tak kiedys mówiłam. ale teraz sama widzę jak ciężko jest zostać matką. nie mam na to warunków

Gość yetiiiiiiiiiiiiiiii
to po chuj się z nim bzykałaś, nie wiesz jakie są konsekwencje

Gość misiaabeellaa
już mnie policją straszą

Gość Mona Liska
Jeżeli to nie prowokacja, to jestescie kretynami. Tylko wyzwać kogoś potraficie, nic wiecej. Dziewczyna ma cholerny problem, wspolczuje.

Gość misiaabeellaa
mieliśmy prezerwatywy więc wierzyłam, że to skuteczne. on się zapiera, że nic nie pękło ale mi 3 dni się spóźnia okres

Gość hgvhfchfhfh
a nie mozesz urodzić i oddać do adopcji??

Gość misiaabeellaa
skoro mnie tak potępiacie to powiedzcie (przecież jesteście tacy nieskazitelni i mądrzy) gdzie mam mieszkać z tym dzieckiem? jeżeli mam je skazać na dom dziecka albo nędzę ze mną to chcę mu tego oszczędzić bo sama wychowywałam się w biedzie bez ojca.

Gość misiaabeellaa
jak mam nie panikować... odchodzę od zmysłow. odzyskac tego faceta? nie odzywa sie do mnie. poza tym nie chce z nim byc - bil swoje poprzednie dziewczyny i mnie tez probowal uderzyc ale sie powstrzymal

Gość uwazaj piszac to
ja pioernicze dopiero 3 dni sie okres spoznia a ta od razu informuje faceta, ze ejst w ciazy...dziewcyzno zrob sobie nieldugo test,. a 3 dni nic nie znacza. Jak teraz sir tak denerwujesz to tym bardziej jeszcze Ci sie spoznoi. Ile Ty masz lat skoro sadzisz, ze okres spoznia sie 3 dni i juz w ciazy jestes? A poza tym mozecie sie zrzec praw do dziecka i zostanie ono przekazane do adopcji do ludzi, ktorzy na nie czekaja

Gość Mona Liska
A test robiłas????

to radź sobie sama.. jak Ciebie próbował uderzyc to serio daj sobie z nim spokój . moze znajdziesz kogos kto sie wami zaopiekuje. nie poddawaj sie :)

Gość misiaabeellaa
nie robilam testu. mam 23 lata. okres powinnam juz miec bo tak mam wyliczone poza tym bolą mnie piersi ale okresu nie ma

Gość misiaabeellaa
myslicie, ze okres mi sie spoznia ze stresu? on twierdzi, ze na pewno prezerwatywa nie pękła- to jakos czuc? bo moze nie poczul

Gość krups
posłuchaj, po świętach gdy już będziesz pewna po teście ciążowym, pójdziesz do MOPS albo innego ośrodka pomocy społecznej i wypełnisz papierki, wiem że dzwonią ale nie wiem w którym kościele ale będąc w ciąży otrzymasz pomoc finansową , powiedzą co i jak ale sama musisz chcieć i zapomnij o głupotkach, będzie dobrze :)

Gość misiaabeellaa
jeżeli donoszę ciążę to zżyję się z tym dzieckiem... nie mogę tego zrobić.

Gość misiaabeellaa
jestem przerażona. nie chcę tego dziecka, rozumiecie???

Gość misiaabeellaa
powiedziecie czy to czuć jak pęknie prezerwatywa?

Gość krups
zwariowałaś ? jeżeli usuniesz to nie poradzisz sobie psychicznie do końca życia a oddać do adopcji możesz zawsze, gdy urodzisz i nie odrzucisz i wychowasz to będziesz szczęśliwą kobietą i spróbuj się nie poddać :)