Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice_Polka1

MĄŻ - PRZESTĘPCA

Polecane posty

Gość Ja myślę że....
Co ty pleciesz, każdy przypadek jest inny i nie ma reguły że jeśli w domu jest patologia to dziecko też będzie w dorosłym życiu powielać błędy rodziców, oczywiście zwykle z takiego domu nie wychodzi się bez uszczerbku na psychice ale z takich domów wychodzi wielu inteligentnych, zaradnych ludzi.

Gość Ja myślę że....
Z resztą na takim forum nie wadmo czy ktoś pisze powaznie czy sciemnia, a ja się produkuję.

Gość figaroo23
nie wiaodmo co nim kierowalo- sorry ale tak rozkminiac to mozna gdyby kogos pobil i ta osoba bylaby kaleka np, albo jakby jakiegos rozboju dokonal, to mozna jeszcze jakos probowac tlumaczyc, ze to byla zwykla bojka nie wiedzial, ze tak wyjdzie, niefortunnie uderzyl i stalo sie, albo ze nie mial co jesc wiec sie wlamal, ale jak tu mozna tlumaczyc gwalt ?? ze co nie wiedzial co robi, albo myslal ze jest na randce i laska sama chciala ? mozna by jeszcze tak myslec gdyby sam ja zgwalcil wczesniej spotykajac sie z nia, ale nie kiedy zrobil to z kolega "dla zartu" no sorry chyba kady ma tyle oleju w glowie ze wie co to znaczy gwalt

Gość Eleeena
bardzo trudny problem moralny w tym topiku :-( Ja myślę że.... - mysle , ze masz racje .

gwałt to nie jest podniesienie ręki!!! autorko - minimum, które powinniście zrobić to zorganizować pomoc psychologiczną dla tej dziewczyny i ją opłacić a reszta wątpliwości niech was żre i rozkłada od środka - zasłużyliście obydwoje, dzieciom współczuję:(

Gość Dziewczyno jak
ja mysle ze.... napisalas ze on zaluje? a skad wiesz, ze zaluje? bo tak powiedział??? ale z ciebie kretynka :( dziewczyno niech dotrze do ciebie ze to byl GWALT!!!!!!! A jak kogos z twoich bliskich by zgwalcono tez bys chodzila i mowila ze trudno, stalo sie, pewnie zaluje??? Myslisz w ogole nad tym co piszesz? bo chyba nie bardzo. facet mowi ze zaluje a te mu wierza. Tylko na jakiej podstawie? Co zrobil przez te wszystkie lata? samo gadanie to za malo!!!! trzeba dzialac, pokazac ze zaluje, a nie tylko sobie siedziec i udawac wielcy skruszonego!! ciekawe jak wtedy gwalcil ta dziewczyne to nie myslal jak zmieni jej zycie :( ta dziewczyna miala raptem 15 lat!!!!! dociera to do twojej mozgownicy???? to jeszcze dziecko!!!!!!!!

Gość Ja myślę że....
Kurde ja nie mówię że zrobił dobrze, cholerka jasna, ale można człowieka jakoś wytłumaczyć, nie wiem kto to jest ani jaki jest, ale mogło mu odwalić, nachlał się może, może najarał nie wiem, ale pod wpływem alkoholu czy narkotyków rzeczywistość wygląda trochę inaczej, no nie tłumaczy go to, noo ale nie potarfisz zroumieć że może komuś odwalić raz ? nie tłumaczylabym jakiegoś skurrr...a który takich gwałtów ma na koncie kilka albo nawet 2 ale jeden raz, nie skreśla go calkiem.

Gość Ja myślę że....
Proste że jakby komuś z mojej rodziny stała się krzywda to pierwszą myślą byłaby chęć zemsty. Piszę że każda sytauacja jest inna i nikt nie wie co kierowało tym kolesiem, jak to wszytsko wyglądało itd

Gość Ja myślę że....
po za tym nie piszę że trudno bla bla bla czytaj ze zrozumieniem.

Gość Dziewczyno jak
A skad pewnosc ze tylko jeden gwalt ma na koncie? przeciez autorka moze nie wiedziec wszystkiego. nigdy nie bedzie miala pewnosci ze jest z nia calkowicie szczery. skoro zalowal, czul sie tak zle to dlaczego kilka lat temu zamiast uciekac za granice nie poszedl na policje? nie wydaje ci sie to dziwne??? teraz po latach nagle wzielo go na wyrzuty sumienia, szkoda ze nie pomyslalas o tym, ze moze mowi to co chce uslyszec autorka. przeciez gdyby powiedzial jej wprost ze nie zaluje, ze stalo sie i tyle to moze by z nim nie byla, wiec facet cwaniakuje.

Gość Dziewczyno jak
ZDECYDOWANA WIEKSZOSC przestepcow trafiajacych do wieznie mowi ze zaluje tego co zrobil. ze nigdy wiceje by takiego bledu nie popelnil, nawet potrafia sie rozplakac zeby wszystko wygladalo bardziej autentycznie, a nawet jesli sa szczerzy i zaluja to trafiaja na wiele lat do wiezienia. Za samo zalowanie sad nie odstepuje od wyroku. uwazam, ze powinnien poniesc kare za to co zrobil. siedzi w domu, zonce gada jak on to strasznie zaluje, jak mu jest ciezko, a pewnie sobie w duchu mysli, jasne, stalo sie i tyle. podkresle jeszcze raz moglabym uwierzyc ze ktos zaluje jesli cos by z tym zrobil a samo gadanie to za malo.

Gość Ja myślę że....
Kochana ja się odnoszę tylko do tego co przeczytałam tutaj, a jak mam fantazjować to równie dobrze mogę sobie wymyślić że zamordował 4 psy, jedną kurę i 2 prosiaczki do tego jest pedofilem itd Nie wiem jak to wygląda i trudno jest cokolwiek napisać jak ma się tak malo infomacji. Autorka zniknęła więc pewnie sciema jakaś a my się nakręcamy.

ja myślę że - bla, bla bla, na pewno nastolatka miała za krótką spódniczkę i sprowokowała sytuację!

Gość Ja myślę że....
Kurde ale skąd wiesz ? może żaluje ale ma dylemat czy zglosić się nie zobaczyć jak jego dziecko się rozwija, moze sie boi ze straci rodzine. No pzrzeciez to nie jest takie proste wszytsko. A dobra ide bo mi sie pisac nie chce.

Gość Ja myślę że....
ex-D.Bill- a żeś wymyślił

Gość Alice_Polka1
To był żart :)

Gość do autorkiii
Twoj mąż zniszczyl zycie tej dziewczynie, a Ty mimo wszystko, postanowilas z nim byc. Ja bym sie nigdy na cos takiego nie zdecydowala. Skoro zrobil takie swinstwo to znaczy, ze nie jest dobrym czlowiekiem. I NIC go nie tlumaczy.

Gość Śmierdząca 30tka
nie widzisz ze to był zart jaaja sobie autorka orbila

Gość Alice_Polka1
Jakiś podszyw głupoty pisze. Nie wiem, jak ktoś mógłby żartować na taki temat. Czytałam to, co wczoraj pisałyście, ale nie byłam w stanie nic napisać. Nawet teraz nie wiem, co napisać, jak wam odpowiedzieć. Mam w głowie pustkę.

Gość iwona  2
ja na Twoim miejscu też bym miała pustkę w głowie

Gość heniutaa od bolaa
obawiasz sie, bo twoj maz nie ponils zadnej kary za to przestepstwo. Nie odpokutowal za ten czyn, dlatego sie boisz. Oczywiscie ze cierpial i bylu mu z tym zle, uciekl z kraju itd, ale nie poniosl kary i nie zostal uznany winnym.