Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegunkaaa!

silna biegunka i gorączka!

Polecane posty

Gość biegunkaaa!

Witam, moja 3,5 letnia córeczka dzisiaj całe popołudnie ma biegunkę,a teraz jeszcze doszła gorączka. Staram się żeby piła dużo,ale ona nie bardzo chce i pije malutko . Dodam,ze podałam jej smectę,ale nie pomaga,marchwianka też nie :O . Co zrobić żeby się nie odwodniła? Jak "zatamować" tą biegunkę?

Gość teraz mi odpowiedzcie
Na biegunkę dobre są jagody, sok z jagód, sok z marchwi może tylko pogorszyc sytuacje.

Gość daj jej wegiel
w tabletce rozkrusz i nalej troszke soku wody i niech wypije pomaga odrazu polecam

Gość biegunkaaa!
Nie mam węgla w domu akurat :( . A soku z jagód ona nie wypije,tez już dzisiaj próbowałam :(

Gość yyyjjju
nie poradzisz. pewnie rota marchwianka i picie, picie, picie i jeszcze raz picie Za kilka dni przejdzie, najważniejsze by się nie odwodniła. Znajdz jakies picie, ktore bedzie jej smakowalo - mojej posmakował tymbark jablko-mieta z wodą mineralną 50:50 i piła go non stop a i tak sie lekko odwodniła :( smecta tez koniecznie jest jeszcze orsalit

Gość bad romance...
nie sok z jagod, a WYWAR Z SUSZONYCH JAGOD!!!!! oslico, przez ciebie sie dziecku pogorszylo pewnie!!!!

Gość biegunkaaa!
Do apteki mamy spory kawałek,ale zaraz wysle męża niech jedzie i kupi tego hippa i węgiel . Soku z jagód i tak nie wypiła- wiec nie mów,że to moja wina,pluła nim dalej niż widziała :O .

Gość daj jej wegiel
to moze sasiadke zapytaj czy ma wegiel, bo to na pewno zadziala jak smekta nie daje nic, to te mikstury nic nie dadza

Gość biegunkaaa!
Dziękuję za pomoc! Mam nadzieję,ze to pomoże.

Gość daj jej wegiel
prosze zdrowka zycze:) 4 dni temu to samo przechodzilam z moja rodzina

Gość biegunkaaa!
Dziękuję bardzo,musze lecieć,bo mała płacze,główka ją boli od temperatury pewnie,a mąż jedzie do apteki . Ale jeszcze postaram sie zajrzeć .

Gość do autorki pisze
zdrowka dla corci:) :)

Gość cytrynowy sorbet
jest węgiel w syropie dla dzieci o smaku koli nazywa sie CARBOSAL. mojemu synowi nie pomagało nic niegunke miał od 4 dni miał wtedy 2 latka i pewnie mnie tu niektóre mamusie zjadą zaraz ale wiadomo tononcy nawet brzytwy sie chwyta więc dałam mu do picia rozgazowaną cole (oryginaklą) i przeszło bez niczego, zdrowia dla córci

Gość łondaaaa
ja podawałam córce przy biegunce orsalit, piła niechetnie ale cos tam piła, do tego hipp ors 200, enterol

Gość biegunkaaa!
Nawet węgiel w tabletkach nie pomógł,wiec pojechaliśmy wczoraj do szpitala,założyli jej wenflon,podali lek i krpolówkę i dopiero ustała ta bieguka. :(