Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa26437

korepetytorka od francuskiego się na mnie obraziła

Polecane posty

Gość ewa26437

miałam mieć dziś korepetycje, ale musiałam w tym czasie iść do przyjaciółki bo ona przechodzi ostatnio ciężkie chwile i po SMSach które mi napisała bałam się, że jeszcze sobie coś zrobi czy coś, na szczęście udało mi się ją jakoś tymczasowo doprowadzić do porządku, ale... Korepetytorce od francuskiego napisałam, że jestem chora i nie dam rady mieć korepetycji, napisałam jej trzy godziny przed planowaną godziną korepetycji, a ona mi 2 godziny później odpisała, że specjalnie wcześniej wyszła z pracy żeby do mnie zdążyć specjalnie wzięła książki ze sobą i czy dopiero teraz się dowiedziałam, że jestem chora i coś tam jeszcze w każdym razie była wkurzona na mnie. Chciałam do niej potem zadzwonić żeby przeprosić ją - nie odbiera, napisałam jej SMS, nie odpisała. I co zrobić? przygotowuje się do matury z francuskiego, wolałabym żeby się nie obrażała...

Gość sdagasd
to ja potrafię pół godz. przed lekcją odwołać, jak mi coś wypadnie( albo i nie, ale nie chciało mi się iść;p) i nie mam problemu :D

Skoro uprzedziłaś korepetytorkę odpowiednio wcześniej, nie powinna mieć o nic pretensji - każdy może się przecież rozchorować, albo może mu wypaść coś ważnego. Uważam, że jej zachowanie jest nieco infantylne. Ja się nie obrażam na uczniów, jeżeli z jakichś ważnych powodów ni mogą przyjść, to normalne.

Gość ewa26437
no nie wiem, ale co by jej tu powiedzieć żeby jej przeszło? teraz mam stresa że nie będzie już chciała ze mną mieć lekcji czy coś :P a ona w sumie dobrze uczy

Wytłumacz jej jeszcze raz sytuację, a jeśli wciąż będzie obrażona, zawsze mozesz poszukać innego korepetytora, z tego co widzę na rynku korepetycji panuje spora konkurencja, nietrudno kogoś znaleźć ;)

Gość na tym fotrum chyba nie ma
takie głupie durne krowy jak Ty to niestety utrapienie poważnych ludzi 🖐️ niestety - niektórzy muszą się z takimi jak Ty użerać :O :O :O żal

Gość ewa26437
fajna z niej kobieta dobrze uczy takze pieszczot francuskich, sądze ze nie spodobał jej sie zapach mojej cipki bo pachnie rybą po grecku :O