Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MojaDziwnaHistoria

Wzbudzam dziwne zainteresowanie! boje sie!

Polecane posty

Gość MojaDziwnaHistoria

Jestem dziewczyną, mam 21 lat, jestem hetero i mam chłopaka od roku. jakies 3 miesiące temu zaczęłam kolejny kierunek studiów, nie znam tam wszystkich, ale ostatnio odezwała się do mnie na FB dwa lata młodsza dziewczyna z roku(sprawdziłam, że jest na liście studentów). Zadaje mi dziwne, nietypowe pytania.. co lubie, co mi sie podoba, czy mam chłopaka, jak długo jesteśmy, jak nam się układa, nawet zadała mi jakies pytanie na temat seksu :o udałam, że nie widze.. itp. Zaproponowała mi spotkanie w stylu 'posiedzieć gdzieś i zjeść coś' no i pogadać, żeby się "lepiej poznać". Nie mam przyjaciółek, tylko raczej takie bliższe koleżanki, ale nigdy żadna dziewczyna nie interesowała się mną w taki sposób... Nie wiem co o niej myśleć :o trochę się jej boje, jest bardzo bezpośrednia. Poza tym, mam dziwne wrażenie, że ona jest homo... może mi się tylko wydaje, ale nigdy żadna dziewczyna nie zaproponowała mi spotkania po to, żeby mnie lepiej poznać(WTF?!)

Gość niunia von felcia
lesbijka na bank; a nie chcialabys sprobowac dla odmiany?

Gość MojaDziwnaHistoria
dodam, że mimo iż studiujemy razem 3 miesiące, nigdy nie odezwała się do mnie na uczelni, nie kojarze jej i nie miałyśmy wcześniej żadnego kontaktu. dopiero teraz przed świętami sobie o mnie przypomniała i zagadała... nie wiem o co może jej chodzić.. boje sie, że może knuje coś...

Gość MojaDziwnaHistoria
jestem HETERO. :P a ona nie jest w moim typie w ogóle. ;)

Gość big city nights baj mi
moze sobie robi jaj z innymi kolezankiami albo ktos przejal jej haslo :D

Gość to ty masz zapedy lesbijskie
a ona pewnie szuka koleżanki

Gość MojaDziwnaHistoria
nie no, zagadała na początku na zupełnie inny temat, poza tym wątpie, żeby na pare dni przed świętami po godzinie 22 siedziała z koleżankami i wymyslała sobie żarty. z mojej perspektywy wygląda to dziwnie.. niby napisała, że chłopak ją zdradził, ale dodała, że faceci są nieuczciwi, nieodpowiedzialni i ogólnie dupki, nie co sobie nimi zaprzątać głowy. zasugerowała, że mój chłopak też jest taki.. :o wypytwała o niego, ale mój facet to istny ideał i wzrór do naśladowania. :) jak jej to powiedziałam to zmieniła temat...

Na pewno sytuacja jest dwuznaczna. Umów się z nią i sama zobaczysz. Przecież zawsze możesz jej wyjaśnić co czujesz (a w sumie czego nie czujesz) i że nic z tego nie będzie. Nie bój się nie napadnie Cię :)

Gość MojaDziwnaHistoria
Nie chcę zakładać z góry, że ona ma jakieś złe intencje, albo że jest lesbijką. Takie myśli po prostu przeszły mi przez głowę. :P Boję się, że być może ona kojarzy mnie z uczelni.. może ma jakiś niecny plan.. sama nie wiem. Nie jestem lubiana, ponieważ uczę się dobrze, jestem szczera, nauczyciele akademiccy mnie znają i lubią.. Nie jestem też kujonem :P mam powodzenie u facetów, więc nie występuje tu zjawisko braku akceptacji w grupie ... ;p Generalnie sama się z nimi nie integruję, bo nie mam czasu, mam dużo obowiązków na uczelni i każde zajęcia mam z inną grupą, dlatego nie znam połowy ludzi. wracając do tematu. ;p bywam wredna dla niektórych osób z roku gdy mnie denerwują, ona też w ten sposób zaczęła mi "pyskować" na forum grupowym.. napisałam jej na prv, żeby sobie odpuściła życzliwości, bo święta idą i tylko z tego względu ignoruje jej teksty na forum. na co odpisała mi, że czekała aż się do niej odezwę(WTF!? niby po co miałabym się wcześniej odzywać jak jej nie znam?!)

Gość big city nights baj mi
ale z jakiej racji maialby sie z nia umwaiac? :D do mnie tez zaaklkialo kilka obcych osob na FB, ale nigdy nie uwazalam, ze mam obowiazek sie spotkac z tymi nietaktownymi intruzami :D , ktorzy nie maja pojecia o zasadach spolecznego funkcjonowania

Uważam że takie "dziwne" sytuacje i nietypowe zainteresowanie najlepiej wyjaśnić sobie w 4 oczy. Może ta dziewczyna jest w Tobie szaleńczo zakochana? Lepiej odebrać jej fałszywą nadzieje wprost. Po to miałoby odbyć się ew. spotkanie. Czemu ludzie boją się dziś rozmawiać twarzą w twarz? Za dużo szczerości? Trudniej udawać?

Gość MojaDziwnaHistoria
nie chodzi o to, że boję się jej coś powiedzieć prosto w twarz - obawiam się, że to ona ma jakieś ukryte plany, których nie chce mi wyjawić. :> nigdy nie spotkałam się z nikim z internetu.. nie wiem o co jej chodzi, ale ta sytuacja jest po prostu podejrzana. ;) nawet jeśli faktycznie jest mną zainteresowana w homo sposób to nie wiem czy na spotkaniu by mi o tym powiedziała... hmmm...

Gość paula3321
z tego co czytam to sprawa fakt wygląda podejrzanie. trafiłam na ten temat zupelnie przypadkiem i skojarzyło mi sie to trochę z artykułem, który ostatnio czytałam.. a dokładniej http://filmsline.com/swing-news/ Być może ta dziewczyna szuka własnie takich doświadczeń, przeczytaj, pogadaj z nią i uważaj! Pozdrawiam:)