Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagódqa

Stracę go?

Polecane posty

Niby mu zależy,jest kochany i w ogóle ale ma problemy z samooceną i okazywaniem uczuć.Boi się,że mnie rozczaruje.Mówi,że zasługuję na lepszego bo on nie ogarnia swojego życia i takie tam.Kocham go i martwię się jego zachowaniem od kilku dni :(.

Nie wiem,czy mam go jakoś pocieszać(żeby nie było,że go zmuszam do czegoś albo wkurzam)czy też stonować i pisać obojętnie bardziej?

To mu powiedz co cię martwi :) nie zabawiaja sie w Matke Teresę bo uchodujesz sobie gada na własnej piersi :)

Gość MariaSłodowaVEL dżem z pinezek
Pytanie brzmi czy to co mówi ma jakieś podstawy w rzeczywistości czy są to tylko jego wyobrażenia. Bo jeżeli to drugie to powinien pogadać z psychiatrą bo pachnie mi to depresją;)                                        ☢   ☯   ☢

Gość kapusta zbyt tłusta
a ty go znasz osobiscie chociaż? "czy pisac obojętnie bardziej"?

Gość daszunia
Ile macie lat? Ile miesiecy/lat jestescie razem? Czy on stracil prace? Czy ma niska samoocene od dawien dawna?

tak :D:D porozmawiaj i zabaw sie w podnoscicielkę czyjegoś ego :classic_cool:

v34 nie kumasz, że koleś może mieć czysto biochemiczne problemy z równowagą pewnych neuroprzekaźników w mózgu co wywołuję depresję...? Tu nie chodzi o podnoszenie ego tylko przywrócenie go do pionu farmakologicznie. Sam choruje na depresję i odkad biore leki jestem innym człowiekiem:P                                        ☢   ☯   ☢

Gość rgesgsg
ty wyzej w ogole jestes jebniety :O

Może i jestem jebnięty ale jak sam zauważyłeś jestem wyżej:) Więc bądź łaskaw mnie nie zaczepiać bo sie na ciebie zesram...a jak wiadomo w polu grawitacyjnym wszystko leci w dół a raczej w kierunku z którego odziałuje siła. Be caerfull:P jebnięty

Gość rgesgsg
wykurwiaj zyebie:O🖐️

A tak z ciekawości to skąd u ciebie takie zdanie na temat mojej skromnej osoby?                                        ☢   ☯   ☢

Czego się tak spinasz? Zrobiłem Ci coś czy jak. Idą święta. Jak powiesz o co biega to moze Cię przeproszę:)                                        ☢   ☯   ☢

MariaSłodowaVEL dżem z pinezek v34 nie kumasz, że koleś może mieć czysto biochemiczne problemy z równowagą pewnych neuroprzekaźników w mózgu co wywołuję depresję...? Tu nie chodzi o podnoszenie ego tylko przywrócenie go do pionu farmakologicznie. Sam choruje na depresję i odkad biore leki jestem innym człowiekiem ale do tego potrzebny jest specjalista a nie laska która ma mu nabijac do łba same superlatywy jak mniemam :P

Więc właśnie dlatego raczyłem o tym wspomnieć. To była sugestia, rada, Jedna z możliwości rozwiązania problemu;)                                        ☢   ☯   ☢

Gość halazmodą
Ludzie, juz robicie z faceta depresanta i nie wiadomo kogo, a on moze po prostu chce ochlodzic relacje z ta laska? Jak widac, oni nawet nie spotykaja sie, bo uzyla sformulowania "pisac", a nie "mowic".

ale to nie kobieta ma go diagnozowac i jego problemy samego ze sobą. Skoro facet ma problem w stworzeniu zwiazku to moze sam powinien siegnac po pomoc?:P inaczej krzywdzi innych po drodze :)

Gość halazmodą
Ale skad wy macie informacje, ze on problem, by zwiazek stworzyc? Problem ma autorka, bo facet wycofuje sie z relacji z jakichs przyczyn. To, co pisze ona jest mocno subiektywne.

dyskusja zeszła na tor boczny ale sen jest ten sam. Nie Inny człowiek jest od rowiazywania problemów natury psychicznej u drugiego człowieka. Koniec i kropka. Informuje sie takiego delikwenta ze coś tu nie ga a nastepie idzie własną drogą....nikt nie jest Bogiem :classic_cool: nie zmienimy innych

Taaaaak. Jak ktoś jest chory na cukrzyce i zemdleje na przystanku to też jego problem:P Depresja obezwładnia, sprwia, że człowiek boi się wyjść na ulicę, Skłania się bardziej ku ostatecznemu rozwiązaniu niż leczeniu bo jest przekonany, że to nic nie pomoż i w ogóle nie ma sensu. Potrafisz to zrozumieć? Chyba nie więc bardziej obrazowo. Samopoczucie takiego człowieka jest podobne do kogoś kto stracił wszystkich bliskich w bombardowaniu, mieszka w ruinach własnego domu i ma wrażenie, że wszyscy na niego polują. nie ma nadziei bo praca mózgu jest zakłócona. Brakuje neuroprzekaźnikuw...czy też raczej są blokowane, które odpowiadają za poczucie szczęścia a nawet bezpieczeństwa. Swiat w oczach takiego delikwenta wygląda jak upiornie zniekształcona rzeczywistość z psychodelicznych horrorów;)                                        ☢   ☯   ☢

Gość Jagódga
Już jest dobrze,zadzwonił i poruchał,dzieki za wpisy.

MariaSłodowaVEL dżem z pinezek---> bardziej rozumie niz ci sie zdaje. Powiedz mi tylko co w zwiazku z tym???...wziąć dorosłego faceta za rączkę i zparowadzic do specjalisty?? młoda dziewczyna ma sie takiemu poswiecac?? ona moze zrobic jedno powiedziec wyraznie i zostawic go z ta informacją. Kumasz?? czy bardziej drukowanie pisac?:classic_cool:

Możesz se nawet kursywą z pogrubieniem pisać. Nie mam problemu ze wzrokiem a wygląd czcionki nie zmienia treści tekstu:) Nie chce się kłócić ale może powinna porozmawiać np z jego rodzicami jeśli zależy jej na nim. Chyba na tym to polega nie? Żeby sobie pomagać w trudnych chwilach a nie gdy przyjdzie kryzys powiedzieć :jużmnie nie interesujesz...jesteś chorym osobnikiem i jako taki nie nadajesz się na spłodzenie mojego potomstwa...poszukam zdrowszego samca" Skoro tak to widzisz...ok. Twój problem. Mam nadzieję, że nigdy nie zachorujesz na raka. Wypadną Ci włosy a Twój facet powie...to Twój problem kochanie...żegnaj ale nie bede się zadawał z łysą glacą:P                                        ☢   ☯   ☢

jak zachoruje na raka czy cukrzyce to pojde sama do specjalisty :classic_cool: mój partner nie musi mnie tam nosic ani mówic co mam robic czy informowac moich rodziców o moim problemie!!!! bo to moja osobista sprawa i czy bede chciała sie leczyc czy umrzec to bedzie mój problem i mój wybór. Matko:O czy to naprawde tak trudne do pojecia?:O

W sumie to mam to w dupie:P Nara:P                                        ☢   ☯   ☢

Gość ach ii ech
v34 po kiego uja odpowiadasz temu debilowi :D:D

Debil to Cie robił...w dodatku schrzanił robotę. I teraz Twój stary-debil nie jest zbytnio zadowolony z poziomu debilizmu własnego syna...Robił nawet wyrzuty Twojej matce, że zdradzała go z jakimś idiotom. Tak więc bękarcie idioty i debila witaj w ten piękny zimowy dzionek http://www.youtube.com/watch?v=zAG_KWiLlTI

Jezeli oglądasz ten filmek który wstawiłem z youtuba to objaśniam. Jest to symboliczne przedstawienie tego co się stanie jak będziesz mnie dalej obrażał bez powodu. Ja reprezentowany jestem przez węża Ty to ta druga istota;)                                        ☢   ☯   ☢