Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagódqa

Stracę go?

Polecane posty

Gość Artur20
Koleś " od depresji " zmień leki albo stul już ryj bo widac masz coś nie tak pod kopułą

Gość ach ii ech
artur :D🖐️👄

Gość MariaSłodowaVEL dżem z pinezek
Mityczny władca anglii mieszkajacy na zamku kamelot. Jego kobita zdradzała go z lancelotem. Dlaczego akurat z nim? Wystarczy przeanalizować imię tego nadobnego rycerza: Lancelot:classic_cool:                                        ☢   ☯   ☢

Wy zaczęliście mnie obrażać ale ja to skończe. Ja mam ryj zamknięty cały czas w przeciwieństwie do Ciebie bo otwarty ryj to nieodzowny atrybut Twojej pracy.                                        ☢   ☯   ☢

A tak w ogóle to wjebaliście się na temat nie wypowiedzieliście się w kwestii jaki porusza tylko z jakimiś sapami do mnie wyskakujecie. Myslisz palancie że mnie sfrustrujesz i wystraszysz jak mi powiesz żebym zamknął ryj?! Takich cienkich bolków arturze jak ty niszcze używajac do pisania na klawiaturze jednego palca;) wjebaliście

Gość fererooo
MariaSlodova cos tam wez człowieku zmien te leki albo dawkowanie bo masz we łbie bajzel. Chyba ze niezrownowazenie psychiczne jest po prostu czescia twojej chorej osobowosci

Jebane cieniasy...li w dodatku tchórze Dobra było miło ale muszę iść do lekarza na serie elektrowstrząsów...nara pajace                                        ☢   ☯   ☢

Słuchaj. Nie ja to zacząłem więc o niezrównoważenie psychiczne ewentualnie nieuzasadniona agresje możesz posądzać tych, którzy to zaczęli. Kapewu. A Twoja opinia o mojej osobowości jest raczej mało wiarygodna bo zdaje się nie masz odpowiednich kwal;ifikacji do stawiania tego typu diagnoz:P                                        ☢   ☯   ☢

wiec mówiąc delikatnie tak aby d ciebie dotarło...pierol sie szmato                                        ☢   ☯   ☢

Gość fererooo
wpierdalasz sie w czyjsc temat i wypisujesz jakies gowna jedno pod drugim jak pierdolniete dziecko z downem, walisz teksty jakbys sie w lesniczowce chowal. Nie widzisz ze robisz z siebie kretyna i posmiewisko to przyjmij to do wiadomosci i zamilcz. Jesli w realnym zyciu masz taki sam wkurwiajacy styl wypowiedzi i zachowania co tutaj to musisz byc niezle gnojony na codzien. Wychodzisz wogole z domu?

Gość fererooo
niezbyt robia na mnie wrazenie obelgi od chorego psychicznie przygłupa ktoremu psychotropy juz mozg wyzarły.

Ups mamy macho na horyzoncie:( Zaraz powiesz ze siedziałeś za dziesione i codzienie poginasz na siłkę pewnie. Chuj Cie mój styl wypowiedzi obchodzi. Moge go zmienic w każdej chwili cwelu...ale akurat dziś miałem ochotę sobie tak popisać. A Ty co? jesteś jakimś blokersem kradnącym dzieciom idacym do szkoły drobne na słodycze? Już sie kurwa ciebie boje. Gnoić to mozesz najwyżej swoją rodzine bo widze, że reprezetujesz typ damskiego boksera. chuj ci w srake Taki styl bardziej ci sie podoba wycwelona w ryj kurwo z impotencją wypisana na mordzie?                                        ☢   ☯   ☢

Czy naprawdę trzeba zgmoić i poobihjać takich jak Ty żeby zrozumieli...cokolwiek? Czego żeś się [przyczepił do mnie. Nie pasuje ci styl wypowiedzi to kurwa nie czytaj. Po chuj żeś tu przylaz na ten topik. Pewnie na tej samej zasadzie co opierdalasz staruszki z torebek pierdolcu. Krytyk kurwa literacki sie znalaz. Styl mu nie pasuje.                                        ☢   ☯   ☢

Sie kurwa zbiegli: 3 na jednego i myśleli, że mnie zglanują...a takichuj jak batorego komin cieniasy:p Musze spierdalać bo mam sprawy w realnym świecie do załatwienia a wy dalej udajcie sobie twardzieli i machomenów.....narka połamańce                                        ☢   ☯   ☢

Gość fererooo
gon do psychiatry jeszcze przed swietami i zmien leki niedorajdo. dla mnie robic tego nie musisz, zabawnie poczytac od czasu do czasu wypociny wydobyte z chorych łbów. To zabawne na swoj sposob:D

Gość fererooo
sprawy do zalatwienie w realnym swiecie Hhahahahahaha:D tacy zjebani umysłowo przegrancy jak ty nie wychodza z domu nawet smieci wyrzucic:D

No proszę...Teraz się z Ciebie intelektualisa nagle zrobił. Cóż za wysublimowany zwroty: to zabawne na swój sposób. A niby na jaki sposób ma być zabawne na nieswój...puknij się w pecyne koleś. A jeszcze jedno. Nawet przy założeni, że jestem chory psychicznie, wykorzystywanie tego dla celów rozrywkowych graniczy z sadyzmem więc skończ teraz intelektualizować bo przed chwilą udawałeś twardziela obeznanego z twardymi prawami ulicy... Sadzisz głupie frazesy i myślisz że zatuszuje to twój niedorozeój intelektualny....dobra zeżarł bym was na śniadanie ale musze iśc. papa słodziaki                                        ☢   ☯   ☢

"zjebani umysłowo przegrańcy"....brawa na stojąco. Widocznie nie umiesz nic sam wymysleć bbo posługujesz się wyswiechtanymi obelgami które są kanonem na tutejszym forum. Nie ma sensu z toba gadać nawet../..                                        ☢   ☯   ☢

Gość fererooo
Nie zalezy mi az tak na dyskusji z takim zjebem jak ty zeby wysilac na intelektualne popisy. Po co? Zebys dojebał 10 postow jedne pod drugim i wstawial z podniecenia jakies gowna z youtube?:D Tak jakby porywac sie na przedstawienie swoich uwag i argumentow w dyskusji z owieczką bozą. Mozna sie powkurwiac ze rozwala tematy, posmiac z bzdur i nic wiecej:)

Gość fefw
po co odpisujecie imbecylowi,o to mu chodzi. :D:D

:)...niezły offtop. wspaniała robota.

Jasne,że znamy się osobiście.Mieliśmy zamieszkać razem ale on zaczął się jakby bać wszystkiego teraz,łapać jakieś doliny.Jesteśmy razem ponad rok.Długo go otwierałam,wspierałam.Zaczął wierzyć,że go akceptuję takim,jakim jest-po przejściach.Było dobrze wszystko a teraz przed Świętami-jakaś panika,uniki,brak spotkań.Ciagle chce tylko odpoczywać po pracy,nie przyjezdza,nie rozmawia,nie pisze-prawie nic nie robi.Ciagle marudzi jaki to on jest do dupy i beznadziejny.paranoja!

Gość fererooo
Zamknij ryj.:D Nikogo tu nie obchodzą Twoje problemy. Mamy własne. Musimy rozładować frustracje i wyładować się na kimś. W realu nie możemy tego zrobic bo ktoś mógłby nam przyjebać. Więc szmato spadaj...i zamknij ryj przegrańcu.:D Jak se nie umiesz z facetem poradzić to jestes cipa i tyle:D

Gość ach ii ech
fererooo:D😘

Gość Artur20
hahaha:D głupia dupa. 20 to moje IQ:)

Gość fererooo
pewnie sie nie podmywasz i jesteś zaniedbaną grubą rurą to chłop próbuje się jakoś wycofać tak żeby cie nie urazic...ale frajerka

Gość ach ii ech
:D😘

Gość Artur20
Zamknij ryj ty przegrana wiweśniaczko. Znajdź se chłopa na wsi. Może doceni twoje walory jako zwieręcia pociągowego...będziesz mu pociągała hahahahaha:D:D:D

Gość ach ii ech
:D😘