Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela.......

Co tu zrobic :(

Polecane posty

Gość ncyexrn
ja też nie zarabiam kokosów i mamy dziecko:( nie wiem co to będzie:(

Gość mimi___2689
ncyexrn a wy wynajmujecie mieszkanie czy z rodzicami mieszkacie?

Gość angela.......
Mój przy klimatyzacjach pracował montaże serwisy itd. Jestem z Krakowa i tak przegladałam troche ofert i za wiele tego nie ma , no ale cóz. Ja zarabiam tyl, że po zapłaceniu mieszkania zostaje nam koło 1000 zł .

Gość ncyexrn
kupiliśmy niedawno swoje. wcześniej mieszkaliśmy w kawalerce a teraz ja wynajmujemy i starcza na prawie calą rate tutaj i całe szczęście ale utrzymać sie z jednej pensji będzie ciężko:(

Gość angela.......
Niom Wy macie mLUCHA JESCZEZ , A MOŻECIE LICZYC NA POMOC rODZINY ?

Gość mimi___2689
to jeszcze nie masz tak zle moja sasiadka ma trójke dzieci i zarabia 1000 i musi mieszkanie oplacic i dzieci utrzymac (meza wywalila alkoholikiem byl) zawsze na swieta robie paczki dla jej dzieci bo ona nie mialaby za co kupic nawet drobnych upominkow a to takie przykre szkoda dzieci

Gość angela.......
No to faktycznie nie zafajnie ma. Ja nie mówie, że jest tragedia tylko poprstu boje się, że mi braknie na mieszkanie itd :( Na obiad w razie co moge zawsze do Mamy podskoczyć, ale np w razie jakiejś choroby może być nieciekawie. Ja w pracy mam zlecenie, wiem, że mnie nei zwolnią , ale jak się pochoruje to nie dostane pieniędzy zadnych :(

Gość ncyexrn
zależy jak na to patrzeć:( po opłaceniu wszystkich opłat zostanie mi 700 zł na trzy osoby:( mąż pójdzie na zwolnienie trochę sie podleczy przez ten czas bo ma problemy z kręgosłupem i mam nadzieję że jakoś sobie poradzimy.ma uprawnienia na wózki widłowe i skończony kurs spawacza to może jakąś tą prace znajdzie.

Gość angela.......
No to ma troszkę szerszy zakres niz Mój. Niestety ale ma doświadczenie tylko w klimach i na budowie . Kurcze własnie po choinkę chciałam mu sprezentować ten kurs na wózki widłowe, o ale teraz muszę zacisnąć troszkę pasa.

Gość mimi___2689
prace napewno znajdzie no wiesz bedziecie troche oszczedniej ale nie umrzecie zawsze mozesz pojsc do mopsu a ile ma twoje dzieciatko? sama tez mam male dziecko ale troche lepiej mi sie powodzi wiec jestem w stanie pomoc sasiadce

Gość angela.......
mimi dobrze, że ma taką sąsiadkę i, że Ty jestes taka jaka jesteś. Bo niektórzy mogli by pomóc, ale tego nie robią .

Gość ncyexrn
ma 5 lat,chodzi do zerówki i całe szczęście że ja posłaliśmy do szkoły bo jak bym miała jeszcze opłacić przedszkole to by była katastrofa:(

Gość mimi___2689
powiem ci tak jak zapytalam 6-letniej dziewczynki jaka zabawke by chciala od mikolaja to powiedziala "ciocia ja to bym buciki chciala dostac bo mamusia to pieniedzy nie ma" tak mi sie przykro zrobilo ze jeszcze tego samego dnia meza wyslalam z ta dziewczynka do sklepu po buciki

Gość angela.......
O to duży Szkrab juz. No tak reforma przedszkoli i złobków chyba nie jest zbyt udana

Gość ncyexrn
lece dziewczyny,mam dużo pracy,dopiero sprzątam mieszkanie:( dobrze że na Wigilie jade do teściów i nie musze nic robić.Wesołych Świąt mimo wszystko:) oby w przyszłym roku było nam lepiej...

Gość angela.......
Ciekawe ile dzieci by tak powiedziało. Mówi się, że dobro zawsze wraca więc ta pomoc napewno Ci kiedyś jakos zostanie wynagrodzona :) Nasza koleżanka chyba uciekła :) Ja widzę np biede u mnie w jednej dzielnicy, naprawde ludzia jest cięzko i to nie tylko takim którzy maja kilkoro dzieci ale takim co mają jedno. No ale co mają ludzie zrobic jak w wiekszości miejsca jak daja um o pracę to równocześnie daja najnizsze wynagrodzenie :(

Gość angela.......
Dzieki i nawzajem , no ja tez ide do Mamy więc w sumie tylko ciasto mi zostało do zrobienia . Tak oby ten przyszły rok był lepszy :)

Gość mimi___2689
masz dobrze ze prawie wszystko na swieta zrobione ja nie mam jeszcze nawet zakupow na swieta zrobionych musze sie zebrac i pojechac zaraz

Gość angela.......
zakupy i tak muszę zrobić :D bo lodówka pusta :) a sama gotujesz na Wigilię wszystko ?