Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaa___

Czy mogę być w ciąży?38 dzień..

Polecane posty

Gość aaaaaaaa___

Kochałam się w płodne na początku grudnia. Z gumką, nic nie pękło. Po tygodniu lub dwóch miałam brązowe plamienia, w okolicach planowanej miesiączki wymiotowałam kilka razy w nocy. Robiłam test w 34 i 37 dniu miesiączki i wyszedł negatywny. Co prawda nie robiłam go rano, ale wyraźnie była jedna kreska, nawet mikroskopijnej drugiej nie było ;) Moje okresy są nieregularne od dawna, mam za wysoką prolaktynę, jednak ostatnio w miarę się unormowały, tzn cykle trwały od 31 do 34 dni maksymalnie. Dziś 38 dzień a okresu nie ma.. Czy jest szansa, że jestem w ciąży mimo tego, że testy wyszły negatywne?

Gość aaaaaaaa___
No ale podają wyniki pewnie na następny dzień tak? Jak tak to nawet jakbym jutro poszła do jakiejś prywatnej przychodni to wyniki we wtorek.

Gość aaaaaaaa___
Dziewczyny.. Czy żadna z Was nie zna takiego przypadku jaki ja opisuje ? :)

Gość aaaaaaaa___
Kurcze czytam tak na tych forach internetowych o ciąży i niektóre opisują, że miały takie uczucie, że dostaną okres, czuły wilgoć i wydzielinę jak podczas owulacji. I ja też tak mam :( Ale jak to może być możliwe, bym była w ciąży, skoro nie dość, że mam nieregularne okresy od 9 lat (czyli odkąd mam okres) to na dodatek nic z gumką nie było, a mój facet zawsze sprawdza po czy wszystko ok. Mam za wysoką prolaktynę, więc nie wiem, jak możliwa by była w moim wypadku ciąża :/

Gość poznanski kwiat polny
ja sie czułam jak przed okresem :p