Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhjyuyfj

W ŚWIĘTA ZOSTAŁAM ZAPROSZONA DO CHŁOPAKA STRESUJE SIE

Polecane posty

Gość gfhjyuyfj

beda tam jego rodzice, brat z zoną, oraz jakies tam ciotki i wujki. stresuję się. Jestem z nm zaledwie 3 miesiace, a on juz mnie tak zaprosił :-O Nie wiem po co :-O Rozumiem gdybysmy razem byli rok,... nie wiem, za szybko to chyba, co o tym myslicie?

Gość jaaaaaaq
Jak to po co ? Na bzykanie !

Gość gospodarna żona...
e tam , co się przejmujesz , idż jako koleżanka i tyle:D wyluzuj się i zachowuj naturalnie.

Gość powiem i ja.......
nie ma się czym przejmować ....ja wiem że to dla Ciebie będzie stres ale staraj się być sobą a powinno być dobrze wypijesz kawkę zjesz coś dobrego i czas jakoś przeleci....ale niestety musisz się liczyć z tym że rodzina chłopaka będzie Ciebie ciekawa i pewne zadadzą Ci tysiące pytań zwłaszcza te cioteczki są w tym dobre :D

Gość zatrzask
to jakaś nowa moda ? zawsze było przyjęte, że kobieta zaprasza do siebie faceta

Gość *liliann
Mnie mój nie namówił na wspólne święta po 1,5 roku w związku :) U mnie i u niego są inne zwyczaje i wolę ze swoją rodziną siedzieć.

Gość gfhjyuyfj
on do mnie wpadnie dzien wczesniej

Gość Branek
No właśnie ja też zostałam zaproszona na wigilie i zostanę na święta tylko jestem starsza stażem z nim niż koleżanka. Jak sie ubrać,sukienka z podwyższonym stanem i biała bluzka??

Gość gfhjyuyfj
ja to się tak stresuję,że sobie sprawy nie zdajecie :-O u mnie on bedzie w pierwszy dzien świąt, a ja u niego w drugi, tyle,że u mnie to luz, bo niwiele rodziny będzie,. U mnie wiecej ludzi jest na Wigilii, ale wigilę osobno spedzamy. I tez kurwa nie wiem w co sie ubrac :-O

Gość Branek
No właśnie... Jakbym została w domu to pewnie bym sie nie stroiła... a tak? chyba że odmówię...Nie stresuj się tak... a byłaś u niego już wcześniej??

Gość starsza pani ze slaska
skromnie i nobliwie;) na sylwka dopiero pokażcie pazurki;) wiem co mówię, jako matka dorosłego syna

Gość Branek
starsza pani ze slaska czyli jak Pani myśli czarna sukienka z biała bluzką?? nie przesadzone??

Po ile Wy macie lat? Ten strój który opisujesz wydaje się być ok....ale to dom czy mieszkanie? będziesz musiała zdejmować buty?

Gość Branek
No właśnie będę musiała zdejmować buty(dom) Po prostu się stresuje 1 raz mam taka sytuacje:/ I choć mnie znaja dobrze,nie raz widzieli w jakiś ciuchach do ,,chodzenia po domu" to chce w ten dzień ładnie wygladac.. 21

no to weź sobie ze sobą jakieś ładne balerinki albo niebardzo wysokie szpilki na przebranie. Nie stresuj się tak, na serio nie ma czym, nikt Cię tam nie zje;)

Gość Branek
hehe wiem,wiem... Dzięki wielkie:))

Gość gfhjyuyfj
ja mam 22 lata, a mój chłopak 30. Poznałam juz jego rodziców, ale tylko raz z nimi rozmawiałam. Boże tak się boję, pewnie zadadzą mi tyle pytań :( Na dodatek ja jestem nieśmiała! :(

oj tam jakich znowu pytań.....na pewno nie z matematyki wyższej:) Będzie w porządku bądź sobą

Gość Branek
Głęboki oddech,będzie dobrze :) Jak bd Cię zamęczać pytaniami to pewnie Twój chłopak zareaguję :)

no az tak "szkolnie" to nie musi byc;) elegancko i skromnie - moga byc i spodnie . chodzi mi o to ,że nie mini i nie makijaz na pół twarzy ;) mnie sie trafiła miła"synowa" - usmiechnieta , rozgarnieta i w miare gadatliwa;)

powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki:)

Gość Branek
Nie dziękuję :) Czyli rezygnuję z białej bluzki...hmm to może jakas elegancka tunika i leginsy?? jeszcze zobaczę... na tego typu nie maluję się ostro tylko delikatnie;)

Gość gfhjyuyfj
ja planuję założyc spódnicę z wysokim stanem i bluzkę do tego taką malinową, skromną. rajstopy czarne. Iżakiet taki z rękawe 3/4. chociaz strój obmyślilam to stres i tak mam :( jejku zemdleję tam chyba :(