Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorwatka25:)

pieszczenie odbytu partnera?

Polecane posty

mój partner wyznał mi ostatnio,że ma fantazję ,która chcialby ze mną zrealizować. on b.lubi pieszczoty prostaty... i chciałby abym wprowadziła go w stan wrzenia pieszcząc jego okolice odbytu. Czy któraś miała podobną prośbę ze storny swojego faceta?Jeśli tak to co możecie poradzić? Chciałabym mile go zaskoczyc:) I proszę aby głupio nie komentowac. seks to normalna sprawa.każdy fantazjuje,a chamów to nawet nie czytam.

Gość może opisz jak to sobie
wyobrażasz ? :)

no właśnie nie wiem jak... może polanie jąder i miejsc łączace jadra z odbytem jakimś sosem?:) albo jak ulozyc palce w pupie aby facet doszedł? wiem,że to możliwe... u kobiet zwykle podnosi sie palce nieco ku górze,a u panów?jak dojsc do prostaty?

Gość może opisz jak to sobie
" u kobiet zwykle podnosi sie palce nieco ku górze,a u panów?jak dojsc do prostaty? " chyba tak samo :)

:) NO JA TEŻ MAM PEWNE OPORY... bo takie fantazje kojarza mi sie jednoznacznie.choc z drugiej strony to tylko kwestia seksualnosci czlowieka. kocham cale jego cialo...dlatego szukam ciekawego sposobu na spelnienie jego fantazji:)

Gość Dziewczyna Ja
moze niech najpierw lewatywe zrobi.. smierdzaca sprawa

jak facetowi juz nie staje z powodu wysilku fizycznego to palec w odbyt i uwaga !delikatne masowanie przywroci mu witalnosc pracaia .Osobiscie dla mnie sa to za brutalne metody ale czesc facetow to dopala niesamowicie. Wszystko odbywa sie jednak w mozgu i to oprze pobud\zanie jego wyobrazni partnerka moze utrzymac go w stanie permanentnego stercza!

falussa wprowadzam jej naprzemiennie z odbytu do pochwy-mówi ze lubi byc poklejona

Ja cipek nie lubię. Lubię za to owłosione jaja. Takie ma mój partner, prawdziwy mężczyzna. Też się bawię jego włosami.

no tak:] nie ma jak się pod kogoś podszyc. idź sobie do innych temtow,co?;/ widze,ze kazdemu durnoty piszesz.

Gość kochanka męża
chorwatka i widzisz jak czasami takie niedorozwoje potrafia popsuc temat.zero dojrzalosci u niektorych,masakra....

Gość nononon89
moj mezczyzna tez powiedzial mi ze chcialby bardzo abym w ten sposob go piscila...mialam male opory ale sie zgodzilam. nie bylo tak zle. jak robilam to pierwszy raz, to w okolice odbytu dalam kilka kropel zel intymnego i naprawde nie bylo zle ;) kocham swojego mezczyzne i nie wstydze sie tego, nie uwazam tez ze jezeli facet prosi kobiete o taka pieszczote to znaczy ze nie ma do niej szacunku, bzdura.

Gość u mnie
jasne ze pieszczę. oboje czerpiemy z tego przyjemność :D

Gość Curupira
faceci to uwielbiają, dodoatkowo jak siedzą w waszych rajsopach a wy im w dupach grzebiecie jest w niebo wzięty....każdy facet ma co z s homoseksualisty

Mój facet w życiu by mi na to nie pozwolił, zdarzyło się, że poprowadziłam tam rękę to się oburzył i krzyknął czy oszalała, i ze co ja to robie..

Gość Malzenstwo2224
Postanowiliśmy z mężem wkroczyć w sfere sexu grupowego i właśnie tak o to chcielibyśmy wam zaprezentować i namówić na wymiane takich zdjęć jak zobaczycie u nas w galerii Proszę o to link !! liczymy na waszą aktywność na meilu : parka2324@o2.pl http://daa.pl/galeriazdjec21grudzien2011

Gość doo doopy
ja bym chętnie spróbował ..... tylko nie mam z kim .... pedrylom thx 🖐️ :classic_cool:

Gość wsadx w dupe
a potem do buzi :)

Gość robert M
Marilenka kolejna zacofana staroswiacka glupia pinda. Spadaj na drzewo. Ty pewnie widzialas prawdziwego faceta hahaha. Chyba na filmie