Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna skapca

moj chlopak jest skapcem- czy mozna go z tego wyleczyc?

Polecane posty

Gość dziewczyna skapca

Moj chlopak jest ogromnym skapcem, oszczedza na wszystkim co sie da. Za kazdym razem jak sie spotykam, slysze mnostwo razy, ze to czy tamto jest drogie, za drogie. Ja rowniez zdaje sobie sprawe, z tego ze zycie nie jest tanie, ale nie mowie o tym w kolko. On jest swietnym facetem , ale ta wada przyslania wszystko- jak z nia walczyc? ;/

Gość Hodowca wielbłądów
może po prostu kasy nie ma?

Gość dziewczyna skapca
wlasnie to jest dziwne bo na brak kasy nie narzeka

inaczej mysli niz ty inaczej sie zachowuje to juz jest nie po mysli autoreczko?

Gość Hodowca wielbłądów
ze to czy tamto jest drogie, za drogie. za drogie na co? Może nie ma specjalnych potrzeb materialnych i rybka mu czy kupi jeansy za 50 czy za 300 zł? A moze zbiera na jakąś większa inwestycję?

Gość dziewczyna skapca
podam przyklady: -gdy idzie jesc do knajpy nie kupuje tam napoju bo tam za drogo, tylko po tym jak zje idzie kupic do sklepu -bez przerwy powtarza, ze jest drogo -jada smieciowe jedzenie choc stac go na porzadny obiad -rozciencza mydlo w plnie, bo przeciez starczy na dluzej -uzywa przeterminowanych produktow -zawsze poluje na okazje w sklepie, i podkresla, ze tyle i tyle zaoszczedzil itd itd

Gość dziewczyna skapca
czytajac to powiecie, ze nie jest moze tak , zle ale on bez przerwy o tym gada. rozumiem jak na jakis czas ktos powie, ze w Polsce jest drogo, ale caly czas tak jeczec?

skoro ci tak to przeszkadza to zmien chłopaka jego mentalnosci nie zmienisz i nie wiem co bys robiła to nie wykorzenisz u niego pewnych nawyków

Gość dziewczyna skapca
nie mozna go zmienic?

Gość dziewczyna skapca
wszystko mi w nim odpowiada, poza ta 1 wada..

wiec albo sie przyzwyczaj i zaakceptuj taki jego charakter albo zmien obiekt westchnień i juz wiecej tu nie truj

Gość yunora
skąpca raczej nie zmienisz- chociaż czytałam historie, w których dziewczyny osiągnęły pewne sukcesy, ale częściej, to skapiec nagina partnerkę do swoich zasad- ani sie obejrzysz, a będziecie razem odsysać wodę z kaloryferów i podcierać się teletygodniem.