Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnPzeciętny nie szukam nikogo

Przeciętny facet nigdy nie będzie podniecał kobiety czysto seksualnie!

Polecane posty

Może być dla niej interesujący jako ktoś inteligentny, czuły, zaradny, miły, troskliwy, ale nigdy nie wywoła w niej takiego czystego, naturalnego podniecenia. W związku z czym będzie się musiał liczyć, że nawet niezbyt rozgarnięty ćpun, z którym kobieta wcześniej przespała się na imprezie będzie dla niej bardziej atrakcyjny pod względem seksualnym i fizycznym!

Gość ejjj laski ale...
Znowu ty, zaczniesz pisać o strasznej przeszłosci kobiet, i przygodach lasek na imprezach... MAM DOŚĆ.

Nie zamierzam być z kobietą, co sypiała z obcymi na imprezach, a potem będzie ją głowa boleć bo nie mam takiej fajnej opalenizny z solarium i pedalskiego kolczyka w łuku brwiowym

NIEEEEEEE moge.. powinni go zablokować by tu nie wchodził chociaż nawet to mu nie pomoże i pójdzie użalać się gdzie indziej

Ale wtedy żadna kobieta nigdy nie dowiedziałaby się dlaczego on sie z nią nie przespał, a to przecież fundamentalna sprawa. :classic_cool:

Gość strzałka :)
czemu ciągle zakładasz takie same tematy? przecież na kolesi z solarium z kolczykami gdzie popadnie lecą tylko puste i tępe lale - wygląda na to, że tylko na takiej Ci zależy, że tak przeżywasz, że takie nie lecą na zwykłych, normalnych kolesi... to co piszesz to totalne bzdury, mój mąż nie jest tępym burakiem z imprezy, nie nosi różowych święcących koszulek, nigdy nie był na solarium i w życiu nie zrobiłby sobie kolczyka a jakoś mnie podnieca - czyżbym była kosmitką?

Popatrzcie sobie na kogo lecą "studentki"

Widocznie Twój mąż z natury jest przystojny

Gość ejjj laski ale...
Jesteś niedowartościowanym głupkiem. Tak sobie to tłumacz -kobiety dziwki, i żadna na ciebie nie zasługuje ;)

mój mąż jest normalnym facetem, nie ma nic wspólnego z tępakami, których opisałeś, a o studentkach też widzę kompletnie nic nie wiesz, ja w życiu nie poszłabym w takie miejsce gdzie przy techniawie bawią się same puste, porozbierane lale i tępi gogusie. Skoro masz takie zdanie o ludziach to zacznij chodzić w NORMALNE miejsca bo chyba masz kontakt tylko z tępakami, sądząc po wypowiedziach... z resztą pisałam CI już, że normalne dziewczyny nie lecą na typy o jakich piszesz. Skąd w ogóle wziąłeś te swoje durne teorie? Nie mają kompletnie nic wspólnego z rzeczywistością, i myślałam, że wczoraj to zrozumiałeś...

"Popatrzcie sobie na kogo lecą "studentki"" NIe wiem ale ideałem byłoby gdyby leciały na inne stdentki. Nie ma chyba nic piękniejszego niż delikatny seks pomiędzy dwoma lub trzema studentkami :classic_cool:

Po prostu znam realia. Sorry, dlaczego ja mam czekać kilka miesięcy aż kobieta pójdzie ze mną do łóżka, a z gogusiem z imprezy poszła od razu? Może i we mnie można się zakochać, ale na pewno nie jestem typem faceta, z którym można uprawiać seks przygodny albo seks dla seksu. Więc kobieta by najpierw musiała się we mnie zakochać, żeby mieć ochotę się ze mną przespać. A z innymi mogła chodzić od razu

Musiałaby. Ale ja nie chcę być typem faceta, z którym kobieta pójdzie do łóżka dopiero po jakimś czasie, podczas gdy z innymi chodziła od razu

"Po prostu znam realia" - nie masz kompletnie pojęcia o realiach... skoro koniecznie chcesz żeby jakiś pustak wskoczył Ci do łóżka to przejdź się kilka razy na solarium, kup świecące butki i różową koszulę, idź na balety, postaw pustakowi parę drinków, sam wypij na odwagę i masz - pustak do rozprawiczenia gotowy. Tylko celuj w te najłatwiejsze i najbardziej pijane. Widać tylko na tym jednym Ci zależy... a śmiałeś zwać się "porządnym"... przykro mi, ale nie ma w Tobie nic z porządnego faceta :(

Jeśli nie pójdzie z tobą od razu, to obawiam się, że po jakimś czasie tym bardziej nie :classic_cool:

A ja pisałem, że tego chcę? Tylko moja kobieta mogłaby mieć zanim mnie poznała przygodny seks. I ja bym jej nie podniecał jak tamten facet :(

cały czas dajesz do zrozumienia, że TYLKO i wyłącznie na tym Ci zależy, żeby kobiety wskakiwały CI do łóżka zanim się zdążysz przedstawić.

Zależy mi na tym, żeby dla kobiet być atrakcyjnym fizycznie. Poza tym ja nie chcę seksu od razu, ale by mi było cholernie źle, że moja kobieta przespała się po pijaku z jakimś gogusiem

Gość yunora
nie wiem dlaczego zakładasz, ze przystojni faceci, to gogusie i idioci- usiłujesz się dowartościowac, że co prawda nie jestes piękny, ale masz świetną osobowość i inteligencję? otóż nie masz czego dowodem twoje denne wypowiedzi. a znam sporo przystojniaków, którzy maja cały pakiet.

już CI to pisałam: TO NIE SZUKAJ PUSTEJ KRETYNKI Z BALETÓW TYLKO N O R M A L N E J DZIEWCZYNY! wbrew temu co myślisz większość kobiet nie wskakuje byle komu do łóżka, ale Ty chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy...

OnPzeciętny nie szukam nikogo Sam jestem studentem i nie mogę znieść już twego pierdolenia, serio już nawet tak wulgarnie to nazwałem żadna panienka nie da ci po roku nawet umoczyć jak będziesz tak pierniczył dzień w dzień ta sama gadka

Nie jestem jakimś intelektualistą. Ot, normalny facet ze mnie. Pracuję, dbam o siebie, jakoś staram się rozwijać, mam swoje pasje i swoje zdanie. Tylko po prostu znam swoje miejsce w świecie. I nie pisałem, że przystojniak nie może być inteligentny?

Strzałka. Nawet normalna dziewczyna, jak to nazwałaś mogła mieć jakąś przygodę z przystojnym facetem

człowieku, na prawdę myślisz, że kobiety o niczym innym nie myślą? 99% moich koleżanek N I E M I A Ł O takich przygód, więc jeśli zakładasz, że Twoja na pewno będzie taką miała to widocznie gustujesz w pustych dupodajkach.

OnPzeciętny nie szukam nikogo Strzałka. Nawet normalna dziewczyna, jak to nazwałaś mogła mieć jakąś przygodę z przystojnym facetem No i coooo z tego???? chłopie skończysz z gumową lalą u boku...

Z twoim podejściem żadna tutaj nawet z litości ci nie da, weż się za siebie a nie dzień w dzień pierdzielisz to samo