Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hszonszcz vol II

W dzisiejszych czasach nadwaga czy otyłość świadczy o wyjątkowej głupocie

Polecane posty

Gość lela***
TENDENCYJNY TOPIK ALE NA KAFE PRZEJDZIE WSZYSTKO :-0 RÓWNIE DOBRZE MOŻNA NAPISAĆ: PALACZE TO ZERA ITP.

Gość Dobryy wROclaww
Tak ci nakazują myśleć wszelkie media. A ty naiwny i nie asertywny łykasz wszystko jak na tacy podane. Grunt to pozostać w tym wszystkim sobą. !

Palacze - masz racje. To nie tylko zera ale i imbecyle. Nie dość że się trują ( i przy okazji innych - biernych palaczy ) to jeszcze za to płacą :o

Gość lela***
ALBO : LUDZIE PO 50- STCE TO TEŻ ZERA BO JUŻ ZDROWIE ZACZYNA DOKUCZAĆ, SKÓRA SIĘ MARSZCZY, MĘCZĄ SIĘ SZYBCIEJ... A CO POWIESZ O STARZUSZKACH LUB NIEPEŁNOSPRAWNYCH? EUTANAZJA? NIE MASZ POWAŻNIEJSZYCH PROBLEMÓW W ŻYCIU? :-0

"...Grunt to pozostać w tym wszystkim sobą..." Jasne. Niech się dzieje co chce. Będę jadła co chcę, a co mi tam, to facet ma dla mnie się starać a nie ja dla niego. A później: -OJEJ NIE PRZYJĘLI MNIE DO PRACY TYLKO ZAMIAST MNIE JAKĄŚ ANOREKTYCZNĄ TIPSIARĘ, CÓŻ ZA DYSKRYMINACJA -KOLEJNY FACET MNIE OLAŁ BO JESTEM ZA GRUBA A TO NIE PRAWDA TO FACECI NIE DOCENIAJĄ PRAWDZIWIE ZBUDOWANYCH KOBIET A LECĄ NA PUSTE WIESZAKI :o itd itp... Coś jeszcze mądrego masz do dodania ? :classic_cool:

Gość lela***
KUŻWA, CZŁOWIEKU; NMIE WALI TO, CZY KTOŚ MA NIEDOWAGĘ CZY NADWAGĘ, NIE MOJA SPRAWA I SNU MI TO Z POWIEK NIE SPĘDZA...

W końcu rozumiem frustracje mojego znajomego...facet też szczupły i nie mógł przebaczyć mojemu partnerowi, że ten ma nadwagę i we wszystkim lepiej sobie radzi :P

Gość lela***
ALE JEŚLI TAK BARDZO LEŻY CI NA SERCU LOS OBYWATELI I ICH ZDROWIE ORGANIZUJ POGADANKI DLA DZIECI W SZKOŁACH; TŁUMACZ, JAK NIEZDROWE SĄ CHIPSY, GAZOWANE SŁODZONE NAPOJE ITD.

Przede wszystkim co Cię obchodzą inne życia? Nie masz swojego, czy jak ? Za nikogo życia nie przeżyjesz i każdy ma prawo robić tak jak uważa sam i jest mu na rękę. Nie rozumiem dlaczego Ciebie to boli tak strasznie... z twoim wyglądem wszystko ok ? Szczypły, wysportowany, 185 cm, 70 kg? To zamknij papę i się ciesz! Krzyczysz, burzysz się jak nienormalny :o na babskim forum litości. Nie martw się... w naszym kraju każdy człowiek na poziomie zdaje sobie sprawę z tego, że poziom agresji i nienawiści jest wprost proporcjonalny do poziomu kompleksów tej osoby ;) Proponuje Ci wizytę u psychiatry

Gość primadonna
Jedno pytanie jak wygląda twoja matka?

Gość pal ale z umiarem
kwestia bilansu energetycznego 1) zjadamy X kalorii dziennie 2) spalamy Y kalorii dziennie X>Y tyjemy Y

Gość zabawne...
Jem zdrowo i ćwiczę godzinę dziennie, a i tak mam parę kilo nadwagi. Dlaczego? Choruję na tarczycę, leczę się i mocno świruję z regularnymi badaniami, ale lekarze dietetycy rozkładają ręce, bo już nie wiedzą co mi doradzić. Trzymam się znacznie lepiej niż większość chorujących na to, co ja, ale chciałabym być zdrowsza, szczuplejsza. Ćwiczyć więcej nie mam czasu, bo pracuję. I co Ty na to? Czy choroba nie mająca podłoża genetycznego czyni mnie osobą gorzej kategorii? Na szczęście nie jestem tak płytką osobą jak Pan Autor i prowadzę szczęśliwe, mało obsesyjne życie.