Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemprzygnębiona

MÓJ FACET CHYBA JUŻ MNIE NIE KOCHA.....

Polecane posty

Gość jestemprzygnębiona

Mówi, ze kocha jeszcze bardziej niż dawniej, a ja widzę, że jest coraz gorzej... jest często niemiły, uszczypliwy, teraz kłóciłam się z kimś i mu czytałam tę rozmowę z gg na co usłyszałam " ale ty jesteś głupia, ja pierdole" ... prócz tego ma 22lat, a nie ma prawka zarabia tys zł, bo mu ojcec pracę załatwił nie ma samochodu żadnej odłożonej kasy braku perspektyw jest niezorganizowany, wiecznie wszędzie się spóźnia... do pracy co dzień.. mówi, że nie ma planów na życie że przecież najważniejsza jest miłośc, a nie inne rzeczy .. tak, ale w przyszłości ja miłością dzieci nie nakarmie.. nie doładowuje prawie wcale tel, ja mam darmowe minuty do niego .. skonczyl licuem, bez matury a ja gokocham, bo jest czuły, znosi wiele moich zachowan, stara sie sprawic mi przyjemnosc i choc go nie prosze i w ogole to kupuje mi prezenty, pamieta o rocznicach, czesto zabiera by cos zjesc i mimo, ze nie ma to nie jest skąpy... ale jak dalej życ .. święta też osobno, bo ze wzgledu na brak auta nie mamy jak do siebie dojechac...jestem młodsza 1.5 roku

Gość moja dear
sama sobie odpowiedziałaś na pytanie samą miłością się nie nakarmisz

Gość jestemprzygnębiona
jestesmy ponad 3 lata razem nie chce aby wyszło , ze go zostawiam bo jestem materialistka.. kocham go strasznie, on na co dzien umie tu cos wykombinowac, załatwic itd, ale tak jak widac bez perspektyw.. ja mu to co chwila mowie, wypominam.. na co on mówi, ze przecież widziałam jaki jest, co jest nieprawda, bo byl w LO jak sie poznalismy .. wiec wtedy nie myslalam o tym jak bedzie pracowal, co robil itd ...