Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hekhem123345678909876

czy ja jestem na cos chora?

Polecane posty

od jakiegos czasu mam dziwne dolegliwosci. zawsze mialam duzy apetyt, moglam jesc strasznie duzo, teraz musze w siebie wpychac podstawowe porcje i jeszcze jest mi niedobrze. rano i na pierwszych lekcjach kiedy chodze do szkoly mam mdlosci, czasem jest mi slabo. mam problemy z zasypianiem, nawet w tygodniu, mimo ze wczesnie wstaje i nie spie w ciagu dnia. i jeszcze zamiast normalnego glosu jest taki zachrypniety, czasem boli gardlo. niepokoje sie, co moze mi byc?

powiem ci że ja też tak mam. Wydaje mi się że to jakaś fobia przed szkołą. Też rano nie mogę nic zjeść. Jak idę do szkoły do mi niedobrze. Pierwsza lekcja mdłości. Ale przestaje o tym myśleć i jest coraz rzadziej. Myśl pozytywnie o szkole

tak ale ja nigdy czegos takiego nie mialam, no i tez nie jestem jakos przerazona szkola i lekcjami. mam dosc delikatna psychike, ale fobia raczej odpada. poza tym to z brzuchem mam nawet teraz, kiedy jest wolne. jeszcze zobacze jak bedzie przez nastepne dni ;/

ja lubię chodzić do szkoły ale tak czasem mam. Ale wydaje mi się że to przez serce. Bo ja mam wadę serca.

Gość spasiba spasiba !!!!
To nerwy,dziewczyny,tak reagujecie na stres ja z tym się męczę sporo lat aż muszę brać doraźnie leki bo czasem nie wyrabiam :(

o matko... ;/ tak bedzie caly czas? jestem nerwowa i wszystkim sie przejmuje ale fizycznie nigdy mi sie nic z tego powodu nie dzialo, moze jakis lekki bol glowy. z drugiej strony ulzylo mi bo myslalam ze to jakas powazna choroba