Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackKitten

Zaproszenie na Facebooku

Polecane posty

Gość BlackKitten

Chciałam zaprosić pewną osobę do grona znajomych na facebooku, ale odrzuca moje zaproszenie Chciałabym widzieć jej posty na tablicy,zdjęcia,z kim pisze itp.Od razu mówię że nie chcę zakładać fikcyjnego konta bo to głupie, poza tym nie mam pewności że ta osoba przyjmie zaproszenie od obcego użytkownika. Czy można utworzyć na facebooku jakąś aplikację, stronę lub cos w tym rodzaju a potem zaprosić tą osobę do korzystania? a może znacie jakieś inne sposoby?

Gość ullaaaa
to czemu Cie odrzuca? nie znacie sie?

Gość BlackKitten
Ta osoba mnie nie zna, chcę widzieć jej tablicę i zdjęcia aby zobaczyć czy mój chłopak z nią pisze.

Gość piecze ucho
To raczej sie tak nie da.

Gość BlackKitten
Musi być jakiś sposób ;) teraz tyle tego jest na facebooku że na pewno znajdzie się jakieś wyjście. Prosze o pomysły

Gość no i po co
to nie ufasz mu? skoro jest z Toba to nie powinien pisac z inną. No chyba ze to tylko koleżanka to czasami mozna cos napsiać ale o taka koleżanke sama byałą bym zazdrosna.

Gość BlackKitten
W tym problem że on mieszka w innym mieście i ona też. Kiedyś miała tablicę widoczną dla wszystkich użytkowników i przypadkiem przeczytałam posty od niego jak umawiali się na jakąś imprezę, jej zdjęcia też komentował, pisał że mu się podobają, że jest śliczna itp. Zapytałam go wprost czy się spotyka z kimś ze swojego miasta i czy jest to ktoś więcej niż kolezanka-wszystkiego się wyparł. Teraz ona ma prywatny profil i nie widzę postów na jej tablicy ani zdjęć. Po prostu chcę zobaczyć je przeczytać i pokazać mu jako dowód, bo jestem pewna że znów z nią pisze. W ogóle kiepsko jest między nami ostatnimi czasy i chyba chcę z nim zerwać, potrzebuje tylko dowodu, aby wiedział za co. Jesteśmy razem od ok 3 lat i nie chcę zrywać na podstawie moich podejrzeń.