Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullaaaa

Jak sie całowac zjęzykiem?

Polecane posty

Gość ullaaaa

Wkładacie go normalnie do ust i co nim robicie? Oblizujecie jeżyk partnerowi? Pytam na poważnie. Nie jestem małolata.

tez sie balam zen ie bede wiedziala,ale uwierz jak przyjdzie czas to samo pojdzie;) proste jak nie wiem ;)

Gość ullaaaa
Napisz co robiłaś tym językiem?

no oglnie mowiac to musisz dostowac sie do partnera i robic to co on . krecilam jakby swoim jezykiem wokol jego jezyka i wiesz nasladowalam go. za pierwszym razem uslyszalam ze swietnie to robie wiec widzisz nie bedzie zle:)

Gość tego się nie da objaśnic
to jest tak naturalne jak oddychanie czy mruganie. zaczniecie sie calowac to samo przyjdzie. tego sie nie wyjasni,nie wytłumaczy. w pocałunku nie chodzi o technike, tylko o przekazanie uczuc.

Gość ullaaaa
A jak niektóre osoby na dyskotekach całuja się z kim popadnie To wtedy nie przekazuja sobie uczuć.

Gość nie idź , bo w tv powiedzieli
to wygląda tak, faceet ciebie rucha fiutem, a ty faceta języczkiem i orgazm pewny, obopulny

Gość ullaaaa
Ja się całowałam tylko z jednym który był moim chłopakiem. a na dyskotece miałam takie propozycję. Jedna to od kolegi. Powiedziałam ż e nie to udawał że mnie nie widzi i nie zna przez dłuższy czas. a mam 21 lat .,

Gość rozkmina godna kewina
to dlatego prostytutki nie chcą się całować, jedynie nadstawiać do ruchania i ssać członka...

Gość chujowe swieta 1212121
chyba zamowie sobie kurvve do domu na cale swieta.Bede jebał i sie niczym nie przejmowal :)