Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szamanka124

Kocham Tunezyjczyka bo polaczki sa obleśni :)

Polecane posty

Gość Szamanka124

Nie lubie polskich facetó, sa brzydcy i nie dbają o siebie. Smierdzi o d nich i nie myją sie w miejscach intymnych. Nie wiedza jak zadbac o kobiete i mają małe ptaszki :) ZA to ten ktroeg ja kocham jest Cudewny, Tunezyjczycy :) sa wspaniali :)

Gość bussanaaa
Popieram i owszem polacy oprocz tego sa nudni jak flaki z olejem

Gość Szamanka124
Tak, dokladnie sie z Toba zgadza. Polscy faceci są barzo nudni i skąpi :) Wiecznie tylko siedzienie przed telewizorem. Mało romantycznie podchodzą do życia. Nie lubi polaczków facetów :)

Gość zależy ile da się mleczka
to pewno musisz być podobna do rasowej kozy nizinnej

Gość Szamanka124
Jestem bardzo łądna :) Po prostu żal mi was , polscy faceci. Powinniście brać przykład od Tunezyjczykow :)

jakbyś była bardzo ładna to byś miała przystojnego Polaka, a nie kozoyeba z Tunezji

Gość Szamanka124
Polakow nie ma przystojnych, sa tylko przeciętni ... Tunezyjczycy sa piękni, maja ładna brazowa skóre, dbają o siebie, łądnie pachna :) i maja duzo tam gdzie potrzeba :)

Gość Szaman136
Szkoda ze połowa polskich kobiet to zajebane dupodaje! Macie rację pierdolcie się z murzynami i z innymi cwelami. Potem będzie płacz bo adidasa złapiesz albo hifa.

ćwiczenia w ruchaniu kóz powodują wzmożony wzrost kutasa. Koza wydziela taki hormon powodujący wzrost kłaków na plecach i wzrost kutasa. Szczególnie dobrze przyswajalny jest przez skórę i czubek kutasa.

Gość Justynka miła
Widać ze was to razi i łsecie obelgi i wyzwiska !!! Ale ona ma racje , zgadzam sie z jej postem . Polscy faceci to dno !!!

Gość Szamanka124
Albo murzyni mają takie wielkie pały po 60 centymetrów kiedyś wyruchało mnie stado murzynów . Nie mogłam chodzić przez tydzień :-D.

badania naukowe dotyczące ruchania kóz, przeprowadzono na prestyżowym Uniwesytecie Kairskim a wyniki co tydzień w tv podanei naczelny imman Abdullach Yebi koza.

Gość CO ZA CIEMNOGRÓD!
Mam nadziję, że cię weźmie do Tunezji, ubierze w burkę i wpierdoli tak jak każdy musli robi ze swoją laską ty rasistko!

Gość Szamanka124
Jestem taka bryzydka, że żaden polski mężczyzna mie nie chiał! Musiałam szukać w afrykańskiej wiosce!

Gość Szamanka to rasistka!
''Tak, dokladnie sie z Toba zgadza. Polscy faceci są barzo nudni i skąpi Wiecznie tylko siedzienie przed telewizorem. Mało romantycznie podchodzą do życia. Nie lubi polaczków facetów'' Pewnie, lepszy terrorysta z muzułmańskiej pustyni, który ma kilka żon i każda z nich ma gówno w życiu do gadania! I nie pisz ''polaczki;; bo takie gówno jak ty w ogóle nie powinno się narodzić w Polsce!

Gość gość
no tak jak widac zdania sa podzielone... jak zawsze ... ja akurat nie mam , nie mialam do czynienia z obcokrajowcami jednak pozwole sobie wtracic 3 grosze... Gdyby osoby piszace o wielozenstwie w Tunezji odrobine poczytaly to by sie dowiedzialy ze w Tunezji takowe nie wystepuje....bardzo dawno zakazano wielozenstwa... odsylam do lektury... co wiecej nie potepiajmy nikogo nacje naaprawde nie ma znaczenia jezeli sie kocha ,,, a milosc ma jezyk uniwersalny,,, Panowie nie wulgaryzujcie tego .... splaszczacie i upraszczacie sprawe.... ale widac cos te wszystkie kobiety widza w swoich partnerach skoro z nimi sa, i zapewne procz wspanialego seksu, ktorego nie otrzymaly od swoich krajowych mezczyzn, czyms im imponuja... niech kazdy wybiera swoja droge bo zyjemy na wlasne ryzyko i nikt za nas zycia nie przezyje.

Moim zdaniem Polacy są nieodpowiedzialni, Arab nigdy nie zostawi kobiety w ciąży lub z dzieckiem a taki Polaczek się wykręci i spie***li gdzie pieprz rośnie. Owszem słyszy się wiele złego na ich temat ponieważ media zapodają tylko o skandalach i wojnach żeby było zainteresowanie ale nie przedstawią już dobrych rzeczy a też jest ich dużo, również zależy z jakiego regionu jest. Ja ogólnie znam wielu Tunezyjczyków i są bardzo sympatyczni i tak naprawdę czuję się lepiej w ich towarzystwie niż w naszym polskim gdzie tylko wóda się leje a z nimi można kulturalnie np. dwa piwa a potem iść sobie gdzieś pogadać lub na jakąś dyskotekę, Tunezyjczycy mają inne podejście do alkoholu bo są bardziej nowocześni. Jeżeli już ktoś się zakocha to najlepiej dużo dużo poczytać o ich kulturze itd. Zauważyłam że Polacy stają się cholernie zazdrośni o Arabów ponieważ oni działają jak magnez na kobiety ale co zrobić jak taki mężczyzna umie się zająć kobietą i ją dowartościować tak by się czuła jak w siódmym niebie :)

Gość twardosz93
Wbijać na dyskusję moją! Tytuł Panna... cos tam dalej

Gość gość
Tunezyjczycy i Marokanczycy prawie nie różnią się od europejczyków, to są najbardziej liberalne kraje, kobiety są rządzie, maja skrobanki na życzenie.

Gość LadyDragonfly
To ze mna chyba jest cos nie tak....chyba jestem rasistla. Bo ani murzyna, ani araba nie wyobrazam sobie i siebie w lozku. Chocby byl jedynym facetem na ziemi i mial 60cm korzen. Poprostu umarlabym z obrzydzenia. A co do waszych obelg na Polakow- wcale nie sa nudni, malo romantyczni. Czemu wrzucacie wszystkich do jednego eora? Polacy tez potrafia zadbac o kobiete jak sie nalezy. Zalezy na kogo sie trafi.chwalicie arabow za to ze nie zostawia kobiety w ciazy ale co z tego ze z nimi zostaja skoro je potem katuja w 4 scianach? Takie zycie sie wam podoba? Zeby za miske zupy dostawac wpier***l? Poznalam facetow z emiratow, algierii,egiptu, indii i uwazam ze jednak Polak najlepszym mezem dla mnie. Nie ma roznicy kultur, bariery jezykowej.tylko slowianska krew :) pozdrawiam z ciemnogrodu i zycze wielu rozczarowan muzulmanami :))))

Gość RyśŚśka
I znowu się czyta się te stereotypy mam wielu znajomych arabów i gadałam z ich żonami i dziewczynami one nie narzekają im się bardzo podoba bycie w takim związku nie tylko arabkom ale polkom też, często wylatują do ich rodzimych krajów na urlop to one są tam wręcz zachwycone, zależy na jakiego araba się trafi...