Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

nie rozumiem zwiazku na odleglosc jak mozna byc takim egoista lub egoistka?

Polecane posty

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
to znowu ty:o

a stad ze sam cos na ten temat wiem i nie zycze temu nikomu to wielkie oszustwo 1 oszukujesz samego siebiw 2 ktos moze ciebie oszukiwac 3 hmm totalny brak bliskosci manipulacja uczuciami

no cóż, sama prawda. Prędzej czy pozniej znajduje się ktoś równie fajny/fajniejszy na miejscu i wtedy zaczyna sie problem.

Gość Co, przemyslenia kurewek
dupodajek oraz kurwiarzy i dupkow nie majacych fagasa / lachy non stop przy sobie i zaczynajacych jak najszybciej przygruchiwac sobie kolejne osoby, a takze kretynow i idiotek co to na zyciowych partnerow wybrali sobie ruchaczy pospolitych i panny w kroku goscinne? :) zwiazek jak kazdy inny, odleglosc w zalozeniu jest tymczasowa predzej czy pozniej ktoras ze stron albo oboje sie przeprowadza i mamy normalny zwiazek bez odleglosci :)

nie wiem ja nie jestem faceta typu zalicz i gardze kobietami goscinnymi w kroku ... szerzy sie roznej masci kurewstwo i marnowanie komus czasu i wkladanej przez ta druga osobe czasu wslasnych uczuc emocji jest dla mnie zle pragnienie milosci zaslepia

Gość elelelsiala
ja sie z moim nie widzialam 2 miesiace juz prawie. a dziela nas tylko 2 km...niecale nawet ... 15 min piechota :(

Gość elelelsiala
i uwazam ze to juz jest zwiazek na odleglosc..

Gość smutna2424
Miłość wszystko zwycięża i mimo, że cierpię teraz bardzo i to właśnie z powodu miłości i to na dodatek miłości do kogoś kto daleko mieszka to wierzę, wierzę i zawsze wierzyć będę, że miłość wszystko zwycięża!!!

tu sie musze z toba zgodzic zwiazek na odleglosc to wielkie gowno mistyfikacja iluzja to nie zwiazek tylko typowy friendfuck od czasu do czasu jedno z dwojga przyjezdza do drugiego aby sie poruchac a potem wraca do siebie... to zwykly seks bez zobowiazan i kazdy taki zwiazek powinno sie tak traktowac na odleglosc... bo nie ma w nim uczuc jest to tylko zwykla przyjazn z dodatkiem seksu...

Gość Bije bije smutkiem
na tym topiku - a jak mozna byc takim glupim zeby na odleglosc sie zakochac?

Bije bije smutkiem na tym topiku - a jak mozna byc takim glupim zeby na odleglosc sie zakochac? latwo zerowac na ludzkich pragnieniach ktore sa najwieksze głod milosc itp

Gość smutna2424
Dlaczego źli i niewdzięczni? Ja też myślałam, że odnalazłam miłość swojego życia i niestety... miłość okazała się jednostronna ale nie obwiniam go, nie czuję do niego żalu, jest mi strasznie smutno i przykro ale... jeśli kiedyś znów poznam kogoś kto będzie daleko ode mnie mieszkał to na nowo uwierzę...

Gość smutna2424
Dlaczego źli i niewdzięczni? Ja też myślałam, że odnalazłam miłość swojego życia i niestety... miłość okazała się jednostronna ale nie obwiniam go, nie czuję do niego żalu, jest mi strasznie smutno i przykro ale... jeśli kiedyś znów poznam kogoś kto będzie daleko ode mnie mieszkał to na nowo uwierzę...

Gość Bije bije smutkiem
nie zeruje, ale tyle zlosci bije z Twoich zdan - dla mnie to proste, poznac sie przez internet, na odleglosc, dlaczego nie - zwiazek na odleglosc, przez internet - glupota oparta na marzeniach, iluzji a potem bach na ziemie i duuupsko cale posiniaczone...niestety...

Gość Wlasnie moj facet ze zwiazku
na odleglosc sie do mnie przeprowadzil. Kazde z nas oddaloby wiele by drugie bylo szczesliwe. Gdzie tu egoizm?

Wlasnie moj facet ze zwiazku na odleglosc sie do mnie przeprowadzil. Kazde z nas oddaloby wiele by drugie bylo szczesliwe. Gdzie tu egoizm? CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM POCZUJ BLUSA TEMATU :( I NIE ROZSMIESZAJ MNIE

Gość smutna2424
UwazajNaMnieOn Skąd jesteś?