Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka i czerwona róża

pytam mężczyzn-odzyskanie dziewczyny

Polecane posty

Gość malinka i czerwona róża

byłam z kimś parę miesięcy, byliśmy zakochani, doszło do pewnego nieporozumienia, zaczęło sie psuć, urazona duma z obu stron i milczenie...w końcu decyzja moja o rozstaniu...bolało po pewnym czasie on poznał kobiete szybko, za szybko, chciał zapomnieć o mnie i wpakował sie z nowy zwiazek, oczywiście był z nią nieszczesliwy...po jakimś czasie zaczął dzwonić, ze chce mnie odzyskać, że nadal kocha...nie wiedziałam co mam odpowiedzieć. On tez nie był mi obojętny, zaczęłam z nim rozmowy...zaczęłam sie zastanawiać czy nie dać mu przysłowiowej drugiej szansy...w końcu łączyło nas wiele...on jednak zaczął ze szczegółami opowiadać o związku z tamtą, o sexie z nią, pojawiły sie u mnie wątpliwości, gdyby nie był z nią...ale był....mieli sex....jakoś jak o tym pomyślę to nie wiem czy nam sie uda ten powrót...ona zapewnia że tamta to pomyłka, że jej nie kocha ale jednak spali razem... czy gdybyś chciał odzyskać kobiete to mówiłbyś o sexie z inną? Ze szczegółami, ? Czy to jet normalne..on opiwiada mi o jej budowie ciała, jaki ma biust, figure...i po co? Żebym niepotzrebnie myślała i sie wahała czy dać mu szanse? jakos nie potrafie tego zrozumieć...po co on takie rzeczy wywleka jak juz z nią nie jest....Czy tak zachowywalibyście sie odzyskując dziewczyne? jak meżczyzna chce wrócic to jak powinien sie zachowywac aby to było odczytane jako szczere?

Gość malinka i piwonia
był z tamta tylko miesiac, niewiele ich łączyło....ale dziwne że próbując mnie odzyskać tak wiele o niej mówi...juz słuchac nie moge o niej...zazdrosna jestem i zła że zamast od razu przyjechać, namawiac mnie na powrót, tłumaczyć to się zadał z tamtą... teraz nie wiem czy dać nam jeszcze szanse....:( doradżcie coś? czy takie powroty maja sznse w ogole...ja nikogo nie miałam przez ten czas....on tak...

Gość ja bym nie gadał za wiele
ja tam bym nic nie gadał ze wiele w ogóle najlepiej nie mówic że miało sie sex z inna nawet jak było to wtedy kiedy nie byliście razem, ale wiadomo co wyobraźnie zawsze wtedy podsuwa, wizje jak oni są w łózku razem, niestety...jak nie ma takiej potrzeby lepiej nie mówić i o sexie z byłymi partnerkami tez JAKNAJMNIEJ

Gość dziecko PRL
po co mówić o szczegółach....diabeł własnie podobno tkwi w szczegółach...

Gość PAlelama
A koziuorozec? Jaki to facet?

Gość malinowa piwonia i bez
nie wiem cały czas chce mnie odzystać, dzwoni, mamy kontakt....ale...jakoś trudno mi sie przełamać po tym że miał kogoś...zamiast od razu przyjechać, tłumaczyć to odpuścił i uganiał sie za inną a teraz kaja sie i welce mnie kocha i chce powrotu...jak mu zaufać w ogóle?