Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka_24_PPPPP

Jak spławić nachalną kuzynkę?

Polecane posty

Gość Agnieszka_24_PPPPP

Proszę was o radę , jak spławić nachalną kuzynkę? Dziewczyna ta chce się wcisnąć do mnie na święta. Sytuacja wygląda następująco. Ona nie pyta czym mam jakieś plany, czy chcę żeby przyjechała, tylko po prostu komunikuje mi, że przyjeżdża. Już nie jeden raz tak zrobiła, mi głupio bylo odmówić. Sama do siebie nigdy nie zaprasza, bo po co przygotowywać coś, zajmować się gośćmi. Lepiej na gotowe wg niej. Na codzień cieżko pracuję, studiuję, w święta chce po prostu odpocząć, a ona znowu chce przyjechać. Dawałam jej do zrouzmienia , że nie chcę gosci w te swieta, jednak ja to nie rusza.

Gość 904i8rr
powiedz ze Cie nie bedzie i nie wpusc jej :P

Gość Agnieszka_24_PPPPP
juz powiedzialam, ze jestem zaproszona do kogos na swieta jednak ona znowu probuje sie wepchac. Nie wiem co jej napisac, zeby sie w kocnu odczepila, ale jednoczesnie zeby nie pozostawac z nia w klotni.

Gość powiem szczerze ze
powiedz, że Cie nie bedzie

Nie odbieraj telefonów, a najlepiej powiedz krótko i bez tłumaczenia, że masz już inne plany i w tym roku odpada. Nie znoszę takich chamskich ludzi, co to tylko czekają żeby się nażreć a nie narobić.

Gość Agnieszka_24_PPPPP
Pomylka dokladnie jest taka jak je okreslilas. W kazde swieta to samo, jak nie do mnie sie wprasza, to do innej rodziny, nigdy u siebie.