Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utututu

ale mam ochote przytulić się do jakiegoś mężczyzny

Polecane posty

Gość nie chcę być całkiem sama:(
mama> mama nie dotyka,nie przytula tak jak męzczyzna,nie pocałuje,nie powie,ze kocha,nie głaszcze Cie po gołej skórze. to jest inna relacja. Mąz? Trzymam sie z nim tylko dlatego,ze ma mi kto zrobic w domu jak cos sie popsuje. tak bym chciała zatrzymac czas,zyję wspomnieniami tamtego spotkania i nie moge sie na niczym slupić ani zapomniec,potraktowac tego jako przygody . Dla mnie seks ma swoje znaczenie,jest potwierdzeniem jakiejs głębszej więzi między ludźmi...

Gość utututu
nie cierpie cwaniaków ale też intuicyjnie wyczuwam takie rzeczy często.. z awanturnikiem na pewno bym nie wytrzymała,to znaczy już nie wytrzymuje bo jednego w domu mam obawiam sie że gdybym miała chłopaka to zaprzytulałabym go na śmierć :D nie jestem tak zdesperowana by sie wiązać z byle kim,ale za to na tyle,by sie z kimkolwiek przytulić :P nie no nie z kimkolwiek,jakieś kryteria obowiązują ;)

nie miał,jest kawalerem. mamy kontakt,chce przyjechac tu znowu. zgodzic się na to? W koncu się zakocham i co?

Gość utututu
mama> mama nie dotyka,nie przytula tak jak męzczyzna,nie pocałuje,nie powie,ze kocha,nie głaszcze Cie po gołej skórze. to jest inna relacja. - ano właśnie,otóż to. strasznie smutne jest to co piszesz :( co do seksu to też sie zgadzam jak najbardziej..byleby to było obustronne a nie trafićna faceta który takie rzeczy oddziela.Odpada nić porozumienia

Gość szmenda
chętnie ci oddam swojego męza, jeszcze nie stary, wysoki brunet ja jestem niezadowolona ze zwiazku, jestem stworzona żeby byc singlem

Gość utututu
zgódź się, w końcu i tak już zdradziłaś swojego męża... a może coś wyjdzie z nim i z mężem sie rozstaniesz na dobre' chyba bez sensu takie życie pod jednym dachem z kimś obcym a tęsknota do innego

jakbys spędziła z nim takie 2 tyg jak my mielismy to też byś go zagłaskała:) był taki czuły,spokojny,delikatny. dał mi to czego najbardziej potrzebowałam. i teraz za tym tęsknię,brakuje mi tego na codzień. zgodzić się na nast,wizytę? czy uciąc to definitywnie? poradź mi,proszę.

Gość szmenda
a najgorsze jest to że mój mąz mnie kocha i nie chce innej jestem dla niego niemiła a on i tak mnie chce nonsens

Gość utututu
lubie brunetów ;) ale jakiś powód twojego niezadowolenia musi być.. no chyba,że jest taki że on jest dla Ciebie "za dobry" to jak najbardziej zgadzam sie na oddanie go mnie :D

Gość utututu
czyli moje przypuszczenie pewnie słuszne... ale jak nie chce innej no to problem bo mnie by odrzucił w takim przypadku

jak wyszłam po niego na lotnisko to jak się spotkalismy to od razu się przytulilismy i tak stalismy pół godziny(...) Az zaczęłam płakać ze szczęscia,ze wreszcie go mam dla siebie,mogę do dotknąc,powąchać,przytulić. Od razu jak tylko dotarlismy do hotelu-wylądowalismy w łozku. i tak spędzilismy 2 tyg,chodzilismy na spacery, zylismy jak w bajce. po czym bajka sie skonczyła i kazde musiało wracać do swojego zycia(...)

Gość utututu
to aż nierealne sie wydaje to co opisujesz gadałaś z nim w necie i od razu jak sie spotkaliście to takie coś? to już w necie wyznawaliście sobie coś ? ciekawi mnie jak to bylo..

ZACZĘLISMY ZE SOBĄ PISAĆ,PISALISMY KILKA MIESIĘCY,ZACZĘLISMY SIE POZNAWAĆ CORAZ LEPIEJ, ANGAZOWALISMY SIE W TĄ RELACJĘ,PODOBAŁO MI SIE TO WSZYSTKO CORAZ BARDZIEJ, PO CZYM PADŁA PROPOZYCJA SPOTKANIA. USALILISMY TERMIN I CZEKALISMY, OBOJE. Przylaciał specjalnie do mnie. Mówię Ci BAJKA. spędzilismy takie piękne 2 tyg jak młode małżeństwo w podrózy poslubnej. jak odprowadzałam go na lotnisko to łzy lały mi się po buzi. myslałam,ze opadną emocje i to wszystko wystygnie,ale nie. mamy kontakt codzień,rozmawiamy przez kompa i tel czasami. Ma przyleciec na wiosnę. bOŻE,JA SIE CHYBA...ZAKOCHAŁAM(?) ZAUROCZYŁAM(?) MOJA BLISKA RODZINA(MAMA I SIOSTRA) O TYM WIEDZIAŁA. NIE ZAŁUJĘ ANI CHWILI. WARTO BYŁO,NAWET JEZELI MIAŁBY TO BYC TEN JEDEN JEDYNY RAZ.

Gość xmas
do utututu doskonale Cię rozumiem utututtu.... jakiś czas temu poznałam faceta, który okazywał mi czułość - przytulał, głaskał... niestety znajomość nie rozwinęła się... chodzi o to, że to jego przytulanie właśnie i głaskanie było tak bardzo przyjemne, bardzo za tym tęsknię. Nie zdawałam sobie sprawy, że będę za tym aż tak tęsknić. Nigdy nie miałam dobrych relacji z ojcem, nigdy nie był dla mnie ciepły... właściwie jako ojciec nie spelniał żadnych swoich obowiązków. Mężczyzna, o którym piszę jest starszy ode mnie o 11 lat. Nie wiem czy to dlatego, ze mój ojciec mi nigdy tego nie dał... ale gdy on mnie głaskał po głowie to czułam się po prostu szczęśliwa. Nikt nigdy mnie tak nie głaskał. Nikt nie był taki jak on. Ok, dość. Wesołych świąt Wam Wszystkim życzę:-)

Gość utututu
dziękuje i nawzajem :) Nie oglądałam ale zachęciłaś mnie do tego skutecznie mam nadzieje że wszystko sie jakoś ułoży chociaż nikt mi tego nie mówi to musze sama siebie tak przekonać..

Gość bumbumbam.
utututu-skąd jestes? Z jakiego miasta?

Gość utututu
wlasciwie jakie ma znaczenie z jakiego miasta...

mam cos dla was zebyscie nie mysleli ze jestescie nienormalni http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4 juz pare lat temu znalazlem ten fimik ale nie mam odwagi zeby to wcielic w zycie a pozatym nie jestesm przystojny i sie nie nadaje no i polskie wersje http://www.youtube.com/results?search_query=free+hugs+poland&oq=free+hug&aq=1&aqi=g10&aql=&gs_sm=c&gs_upl=7422l9641l0l10797l8l8l0l0l0l0l297l1922l2-7l7l0

jak mialem te 19 lat to tez mialem takie fazy ze jak siedzialem kolo jakiejs kolezanki to mialem ochote ja przytulic wziac jej twarz w dlonie albo dotknac wlosow takie pierdulki oczywiscie nigdy tego nie zrobilem bo pewnie dostalbym z liscia