Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka.k

Jakie prezenty kupiliście?

Polecane posty

Gość Beatka.k

Wątek chwalebny. Co dla kogo i za ile?

Gość Bardzo mi wesoło dzisiaj
Dla mamy - krem diora + paleta cieni Dla ojca - coś z półki "hobby" i książki Dla babci - krem Dla siostry - portfel + biżuteria Dla męża - perfumy

+ test ciążowy :D Ale to dopiero przy kolacji Wigilijnej. Oj będzie się działo.

Gość megitka8686868686866
oto lista. niby frobiazgi a sie wykosztowalam;( facet-bluza i kosmetyki- 150 zl mama- swiecznik- 20 zl ojciec-czapka, szlai,, rekawiczki -60 zl tesciowa- swiecznik 20 tesc- rekawice- 30 zl brat- kubek 10 zl szwagieka- kolczyki 20 z; szwagier- koszulka - 30 zl ja zapewne nie dostane nic;)

narzeczony- spinki do koszuli mama- koszulka nocna tata- zestaw pod prysznic babcia- piżama chrześniak- zabawka do kąpania siostra- rękawiczki, getry, bransoletka wujek- whisky ciocia- zestaw zeli pod prysznic, perfuma

Gość Ja kupilam sobie naszyjnik za
460, kolczyki za 150, wisiorek za 70, pierscionek za 20 :) Mojej ciotce naszyjnik za 200, bransoletke za 50 Mamie dam kase (500) i kosmetyki (100) Tesciowej kosmetyki (140) Mezowi telefon (250) i slodycze - ptasie mleczko, czekolady, batoniki (nie pamietam) Jutro ide wymacac cos dla przyjaciol, na razie mam dla nich grzybki, korniszony i mandarynki, a chce kupic jakas dobra kawe, herbate, filizanki, dla niej krem i bodziaka dla dziecka

Gość megitka8686868686866
jeszcze dla babci zestaw herbat

Aha, dla drugiej przyjaciolki naszyjnik (150) i ptaszka z jarmarku bo chciala :P (30)

mama - krem diora 370zł + paleta cieni 100zł ojciec - 250zł + 100zł babcia - 100zł siostra - portfel 270 + biżuteria 300zł mąż - perfumy - 450zł w chooj wydałam i chooj dostanę 🖐️ :D

Ja juz dostalam od przyjaciolki - rekawiczki i swieczke, druga czasem zapomina o prezentach :) ale co tam. Nie kupuje im po to, zeby mi sie tak samo odwdzieczyly, najwazniejsze ze beda sie cieszyc :)

Gość alllllegrowiczkakakka
ja tylko mamie i bratu kupiłam mamełe dostanie ten taki kocyk z dziurą co się na ramiona zakłada 40 zł + takie domowe balerinki za 15 zł a bratełe dostanie 1 kg yerba mate bo lubi :classic_cool:

aż kg? :D

Gość powiem szczerze ze
podłokietnik do samochodu :D

test ciążowy oczywiście po kolulacji zbiorowej na stole wigilijnym. Najpierw pijemy zawsze wino za 270 zł, potem jest łatwiej. Zwłaszcza z teściem, co ma dużo tłuszczu. A njbardziej wesoło bedzie zgadywac, kto jest ojcem. :)