Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umrezbólu

UŻYWAM PASKÓW WYBIELAJĄCYCH- WHITESTRIPS 3D

Polecane posty

Gość umrezbólu

to są mocniejsze paski, mają więkse stężenie tego nadtlenku wodoru ..... ciemniejsze opakowanie.. uzywam ich 4 dzien ... i bol dziąseł i ważliwośc zębów jest nie do opisania.. paski zakładam rano i wieczór i teraz np po 8 h od założenia czuje ból taki jak sie czuje, gdy ma sie wrazliwe zęby na zimno, cieplo- mimo, ze nie pije w danym momencie.. pisali o nadwrażliwości, ale nie wiem czy to jest normalne???

Gość umrezbólu
nikt nie uzywał?

Gość fdfhfgjghkjhl
glupota jak dla mnie, popeka ci szkliwo i wydasz majatek na implanty. wybielanie niszczy zeby

Gość kup paste
kup koniecznie paste na nadwrazliwe zeby i zaprzestan stosowania tych paskow. lepiej miec troche ciemniejsze zeby ale zdrowe. nadwrazliwosc jest nie do zniesienia.

Gość umrezbólu
bylo napisane na opakowaniu, że moga bolec, ale to jest niesamoiwty ból.. dzis konczy sie 4 dzien a ma byc ych dni 7 ... na dziąsłąch w miejsach gdzie konczy sie ząb a jest dziąsło juz to mam takie czerwone jakby rysy ..

Gość umrezbólu
jakby krew sie miała z tego lac:O szkoda mi wyrzucic ich i przerwac kuracji, bo za to płaciłam:(

Gość idź i skonsultuj z dentystą
każdy jest inny, może masz uczulenie na to czy coś w tym stylu, a z zębami nie ma żartów!

Gość umrezbólu
skłąd to nadletenek wodoru, który jest ponoc bezpieczny ... przykleja sie pasek na góre i dól itam jest żel.. który ma niesamowicie ohydny smak ... ale moze tak musi byc

Gość a działa coś
wybieliło Ci? ile kosztuje?

wiesz, Apap też jest bezpieczny a znam osobę co jest na niego uczulona! Twoja sprawa, ale ja bym nie ryzykowała, taki ból o czymś świadczy!

Gość fvggjhjfhf7
kosztuje okolo 70 i po uzyciu jakis tydzien beda bolały, a poyem przestanie. mi za pierwszym razem pomogly, za drugim po 2 latach nic

Gość umrezbólu
ja zapłaciłam cos koło 50- 28 pasków.. na góre i na dół.. 2 razy dziennie czyli kuracja na 7 dni. tak, widac różnice, ze sa bielsze

Gość fvggjhjfhf7
ale ja na twoim miejcu dałabym sobie spokoj. prawdopodobnie masz jakies uczulenie ja ktorys ze skladnikow. odstaw to w cholere

ps moja koleżanka robiła wybielanie u dentystki i przypomniałam sobie, że warunkiem rozpoczęcia kuracji było, ze najpierw wyleczy wszystkie ubytki.... ... może ty masz jakieś nie wyleczone, choćby mikro i dlatego boli?

Gość troche trenuje
heehhe co za zbieg okoliczności, akurat tak się składa że dzis kupilem te paski. kuracje zaczynam od jutra. jakieś 5lat temu juz je uzywałem, pamietam ze efekty byly napraawde rewelacyjne i tez troche bolało w trakcie nakladania ich

Gość umrezbólu
paski nie sięgają na tył zębów tylko na przód i trochę po bokach .. nie wiem, gołym okiem nie widze nic z zewnetrznej strony zęby, która jest objęta paskiem .. no ból potworny