Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhyguhjaaa

Czy każdy facet spod znaku byka to

Polecane posty

Gość kjhyguhjaaa

taki kobieciarz i flirciarz ??? :o

Gość Frodo Baggins
tak kurwa, każdy :classic_cool:

Gość rhfgh
a lwy sie tylko wku*rwiają

Gość no to masz przerane
oczywiście, mały , chudy ale byk

Gość szukaj mnieeee
każdy byk to zdrajca w oczy pitu pitu a za plecami popycha inną, nigdy więcej byków !!! Miałam dwóch i dziękuję bardzo.

Gość za jakowe grzechy?
byki sa bardzo fajne to barany sa takimi skurwysynami. Mialam pare byczkow i byli cudowni natomiast barany co do joty zwykle ruchadla, chamy, ciule

Gość kjhyguhjaaa
:o kurde tego mojego dobrze nie znam ale widzę że strasznie flirtuje i lubi kobiety i jak tu z takim się wiązać :o

Gość byk 150
a co ci nie pasuje zdziro

Gość PAlelama
A koziorozec , to jaki facet?

Gość rteoriuaa
za jakowe grzechy? widocznie za krótko z nimi byłaś i nie kapnęłaś się jak cie po rogach walili :D jeszcze nei znałąm byka który by nie zdradziła. Moje koleżanki męzowie zdradzili oczywiście byki, sama miałam dwóch byków którzy też zdradzali, mój ojciec byk i tez się napatrzyłam jak matke okłamywał i spotykał się za plecami z innymi babami. Tfu jestem zrażona do byków.

Gość rhfgh
ja mam cydownego baranka wiec wara od tego zodiaku, jak kiedys wyczytałam barany potrafią stworzyc trwały i szczesliwy zwiazek (co sie sprawdza) a nie to co byki dziwkarze ktorzych miałam dwóch i to były 2 najwieksze porazki w zyciu :O

Gość vska9843
PAlelama mało romantyczny, mocno stąpa po ziemi, raczej nie licz na bukiety polnych kwiatów i wyznawanie miłości przy rozgwieżdżonym niebie :P choć to zależy jaka ty jesteś i co lubisz.

Gość rozalia anomalia
choleryk

Gość za jakowe grzechy?
niestety ale taka prawda to barany rogi walily, zdradzaly a byki byly wierne spokojne jak pieski

Gość ezobot
za jakowe grzechy? widocznie za krótko z nimi byłaś i nie kapnęłaś się jak cie po rogach walili jeszcze nei znałąm byka który by nie zdradziła. Moje koleżanki męzowie zdradzili oczywiście byki, sama miałam dwóch byków którzy też zdradzali, mój ojciec byk i tez się napatrzyłam jak matke okłamywał i spotykał się za plecami z innymi babami. Tfu jestem zrażona do byków. ale brednie :classic_cool: 19:43:29 EzoBot: Horoskop miłosny Byki z natury są pogodne i wrażliwe. Dziewczyna - Urodziwa i ma dużo wdzięku, jest zgrabna i powabna. Nie lubi niepoważnych podrywaczy. W miłości jest wierna. Jest nieśmiała, odpowiednie dla niej są: Lew, Wodnik, Koziorożec i Ryby. Chłopak - To najwierniejszy typ z całego zwierzyńca, ale uwaga straszny zazdrośnik. W miłości stały i wierny, lubi dziewczyny wesołe i jest pieszczochem. Odpowiedni dla niego będzie: Lew, Wodnik i Koziorożec.

Gość TAKAAAA JEDNAAAA
vska to by sie zgadzało....

Gość pole obowiązkowe o
BYKI TO CHOLERNI ZDRAJCY !! OWSZEM CZULI I ROMANTYCZNI ALE CO Z TEGO JAK ZA KAŻDĄ LASKĄ SIĘ OGLĄDAJĄ!

Gość rhfgh
taaa byki najwierniejsze... hahahahahahahah w zyciu nie spotkalam takich meskich ku*rw co byków.. niby zakochane i oddane, a jak dziewczyna nie patrzy to jak kon kombinują pod góre aby sie wyrwac na małe co nieco ...

Gość gsea
miałam takiego jednego byczka, jaki on był kochany i oddany :) no cud miód i orzeszki :) ideał wręcz, nawet mi nie przeszkadzało że całuje sie na powitanie i pożegnanie z każda koleżanką w pracy :D bo zapewniał że kocha i nigdy nie zdradzi :D Aż pewnego dnia przyszłam wcześniej z pracy i taraaaaaaam :D byczka ujeżdzała jakaś dziewczyna :D i tyle go widziałam :)

Gość PAlelama
Moj tato jest bykiem i ten opis sie zgadza jak najbadziej! Po 35 latach malzenstwa , ciagle jest zakochany w mamie. Ale nie jakis zazdrosnik, to sie nie zgadza.

Gość bez pseudonimu !
potwierdzam byk to zdrajca niestety udaje świętego i nawet do głowy nie przyjdzie że to kłamca i zdrajca. Jedyny plus taki że w łóżku jest najlepszy.

Gość kjhyguhjaaa
PAlelama a mogłabys napisać jaki jeszcze jest byk z Twoich obserwacji ? Czy jest nerwowy ? Jakie kobiety lubi ? :) Bo slyszałam że przepada za odważnymi i pewnymi siebie dziewczynami a nie lubi szarych myszek czy to prawda ?

Gość za jakowe grzechy?
wy jesteście w ogóle pojebane spod każdego znaku znajdzie się jakieś ścierwo tak samo jak i porządny facet. każdy ma swoje doświadczenia a znaki to po prostu znaki, stek bzdet i tyle

Gość za jakowe grzechy?
a ja mam wlasnie byczka, jest spokojny, kochany no i spojrzal na szara myszke czyli mnie;)

Gość dodaj do ulubionych 22
Byk jest cudownym kochankiem wiem bo byłma kochanką byka :D

Gość za jakowe grzechy?
zalezy jaki bykl ja mialam dobrego i chujowego kochanka

Gość PAlelama
Jedno powiem. Chcialabym takiego meza z chrakteru jak moj tato. Inteligentny, dowcipny, opiekunczy... minus na stare lata troche sie robi leniwy i nie spontaniczny jak kiedys. Nigdy nie lazil gdzies po kolegach, zawsze punktualnie wraca do domu po pracy. Taki domator kochany. Nawazniejsza dla niego jest rodzina. Alkohol tylko okazyjnie na imieninach (od swieta) Pracowity, zdolny, wszystko pamieta z chemii, fizyki , matmy ze szkol. jak mi poga w matmie np. to wzorami wali na pamiec, po tyyyylluuuu latach! itd...

ezobot zgadzam sie z horoskopem;) mam byka i taki jest, wierny ale zazdrosny. a ja jestem koziorzcem;) i chyba faktycznie te znaki pasuja do siebie, bo mija juz 6 lat.